Provari 2.5 javítás

Mester kerestetik. A családban összesen négy provari 2.5 javításához. Érthető okokból a visszaküldes javításra a provape hez nem opció.

Ötleteket, ajánlásokat szivesen fogadok.

3 kedvelés

4db…ejhaaa. Nekem 2.0 volt. A legnagyobb gond az alkatrészhiány…pláne így 8 évvel a roló lehúzása után. Mondjuk tudtommal már 8-10 éve sem volt könnyű beszerezni pl egy gyári akkurögzítő rugót vagy mikrokapcsolót az usa-ból. Egy cég volt itthon aki ezzel foglalkozott, de az is már régesrégen abbahagyta.
The History of ProVape – Guide To Vaping
Én úgy vettem 2 éve könnyes búcsút az enyémtől (2kg pucolt dióért :rofl:), hogy működött.

6 kedvelés

Amennyiben a készülék testtel, fémipari dolgokkal van baj, érdemes keresni a környéken egy esztergályos-marós szakit.
Rizikós mert vagy vállalja, vagy nem. (mindig nyarvognak: sok a munkám, pici az alkatrész, nincs ilyen anyagom, stb) Nekem is győzködni kellett a mestert a Topside kupak elkészítésére.
Ha elektronika a baj, az már húzósabb dolog.
:saluting_face:

5 kedvelés

Sajnos nem a test. Az idők folyamán lett pár pót alkatreszem. De értelemszerűen nem minden. Mindig az elektronika a baj. Azért köszönöm a választ. További ötleteket ne tartsd magadba.

4 kedvelés

Pucolt dió…. Szívesen küldtem volna neked. Most 110 euro egy null kilométeres mini ára… agyaltam rajta hogy az elektronika miatt megveszem de aztán elmaradt.

4 kedvelés

Mi a baja most, az elektronikának?
:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Egy sárkány gyakori e8 hibaüzenet ad. A többit megnézem mert egy ideje dobozban állnak.

3 kedvelés

A nagy baj az, hogy a manual-ja is a 8 hibakódból 6-nál azt írja, vegy fel a kapcsolatot a gyártóval.
:grimacing:

4 kedvelés

Francia fórumról véve az infót:

4 kedvelés

Chip kontakt spray, árulnak belőle csőröset, azzal finoman be tudsz bújni az elektronika mellé, párszor enyhén átfújni. Én ezt megcsináltam 13 év alatt vagy 4-szer az enyémmel, legtöbbször a kapcsoló mellett bebújik a dzsuva, és rárakódik a nyáklapra, ez nekem megoldotta. Ha ezek után is fennáll, akkor az sajnos már csak vascső, mert akkor a DC-DC konverter megpatkolt.

UI.: ugyanitt áron alul 2.5-ös eladó :wink:

8 kedvelés

Köszönöm kipróbálom. A provarirol beszélhetünk. Kép ar stb.

4 kedvelés

Beírod itt keresőbe, hogy “NosztalgiAlbum”, ott találsz róla képeket, kicsit később írok róla majd többet is, csak repülő napon vagyunk a gyerekekkel.

5 kedvelés

Írtam privát chatben paramétereket.

1 kedvelés