Kinek, mi a "nagy ő"...

Halihó mindenkinek.
Úgy gondoltam, nyitok egy új topicot..
Lássuk, kinek melyik az a kazán, mod, és/ vagy kombó, amire esküszik, ami a legjobban bejött neki/nektek, amivel nincsenek semmilyen féle-fajta panaszok..
Úgymond az a tuti cuccos…

11 kedvelés

Nálam ők a megbízható páros, Dani+Pio 1.5 :slightly_smiling_face:

18 kedvelés

Egy fotó mindent elmond!!

19 kedvelés

Pioneer v1.5 nekem is bejött nagyon..

9 kedvelés

Tulajdonképpen nálam nem titok az Expromizer. :grin: A nagy Yihi meg az öreg rokkantnyugdíjas, amit már kicsit viharvertem kaptam meg, és 2. vaper-életem ezzel kezdtem.

Amúgy meg ezeket is szeretem. A 7 db Expromizer a legstabilabb kedvenc.

21 kedvelés

Háát, tulajdonképpen a B80 AIO:

:wink: :saluting_face: :face_savoring_food:

19 kedvelés

Tulajdonképpen nekem is…hisz másom sincs :grin:

9 kedvelés

Legalább könnyen döntesz!! :grin:

8 kedvelés

Akárcsak a liquid kérdésben :grin:

9 kedvelés

Igen!! Azon sem kell gondolkoznod!! :sweat_smile:

7 kedvelés

Solo , mesh , duál . Dohány , gyümi , desszert.
A tekercs mérteket meg hagyjuk meg az utókornak tanulmányozásra :rofl:
Ipv8-ról most nincs képem azon pihen egy másik törpe vagy a brünhilde .

16 kedvelés

Szép nagy kipufogó van a jobbos RTA-n.! :saluting_face:
Happy Well Done GIF

9 kedvelés

Íz karakteréhez választva mind .

9 kedvelés

Igazából sokat gondolkoztam mi az ami a Best ..
Aio legyen vagy Squonk … nincs nagy választék ,de talán az én szívem a Pulse v3 vitte el a leginkább … Mondjuk ki xarabb minőségben a Topside-nál egyszerűen nem lehet egy lapon sem említeni a kettőt… , de a Pulse a maga könnyedséggel pont a kézbe passzoló súlytalan formájával .. imádom … Nem mellékesen megváltoztatta a vape világom …

19 kedvelés

13 éve együtt töretlenül. A Provarira ez idő alatt más tank nem került rá. :hugs:

18 kedvelés

És hogy miért a Provari?

Adott egy Atmistique feszmérő, rácuppantod az 510-re, tetejére meg a kazánka, és beméri, hogy a mod milyen feszt tol kifelé ellenállás alatt, ergó, mennyit esik az akkumulátor terhelés alatt.

Provari 4,1 Volt kimenő fesszel üresjárásban:

És Provari az 1,6 ohmos Taifunnal terhelés alatt:

És ez egy 13 éves elektronika, napi intenzív használattal… :wink:
Ennél még a Danik is többet ejtenek (0,04-0,1 V)…

14 kedvelés

Akkor ezt majd magyarul is kérlek :heart::joy: ezek csak számok , de miért fontosak ?

6 kedvelés

Azért a névleges feszültség nem keverendő az effektív feszültségel . Vannak a sorban új elektronikus dolgom melyek a biztonság érdekében feszültséget használnak . A provari korában azért nem tudott alacsonyabb ellenállásal dolgozni mert azdot félfezetők és egyéb komponensek nem álltak rendelkezése . Nagy aramerősséget azzal kompenzálják , hogy limitet szabtak ellenállásban .

9 kedvelés

Itt a feszültség mutatására egy fogyasztót használunk teszemaszt 0,5 voltos LED . Egy újabb típú vape eleve rendelkezik egy bekalkulat fogyasztóval amin felül rá teszel mégy egyet + ellenállás. Annyit esik ezek tekintetében.
Jaj nefeldjük úgy is addig szívjuk míg az akkuk bírja vagy amíg gondoljuk :rofl:

9 kedvelés

A korlátaival tisztában vagyok, max 15 Watt, meg nagyon 1,3-1,2 ohm alá se akarjunk menni, 13 éve ezen szabályok figyelembevételével használom, szűk MTL-en. Ennek ellenére tűpontos elektronika, ezt próbáltam szemléltetni. :wink:

8 kedvelés