Halihó mindenkinek.
Úgy gondoltam, nyitok egy új topicot..
Lássuk, kinek melyik az a kazán, mod, és/ vagy kombó, amire esküszik, ami a legjobban bejött neki/nektek, amivel nincsenek semmilyen féle-fajta panaszok..
Úgymond az a tuti cuccos…
Pioneer v1.5 nekem is bejött nagyon..
Tulajdonképpen nálam nem titok az Expromizer. A nagy Yihi meg az öreg rokkantnyugdíjas, amit már kicsit viharvertem kaptam meg, és 2. vaper-életem ezzel kezdtem.
Amúgy meg ezeket is szeretem. A 7 db Expromizer a legstabilabb kedvenc.
Tulajdonképpen nekem is…hisz másom sincs
Legalább könnyen döntesz!!
Akárcsak a liquid kérdésben
Igen!! Azon sem kell gondolkoznod!!
Solo , mesh , duál . Dohány , gyümi , desszert.
A tekercs mérteket meg hagyjuk meg az utókornak tanulmányozásra
Ipv8-ról most nincs képem azon pihen egy másik törpe vagy a brünhilde .
Szép nagy kipufogó van a jobbos RTA-n.!
Íz karakteréhez választva mind .
Igazából sokat gondolkoztam mi az ami a Best ..
Aio legyen vagy Squonk … nincs nagy választék ,de talán az én szívem a Pulse v3 vitte el a leginkább … Mondjuk ki xarabb minőségben a Topside-nál egyszerűen nem lehet egy lapon sem említeni a kettőt… , de a Pulse a maga könnyedséggel pont a kézbe passzoló súlytalan formájával .. imádom … Nem mellékesen megváltoztatta a vape világom …
És hogy miért a Provari?
Adott egy Atmistique feszmérő, rácuppantod az 510-re, tetejére meg a kazánka, és beméri, hogy a mod milyen feszt tol kifelé ellenállás alatt, ergó, mennyit esik az akkumulátor terhelés alatt.
Provari 4,1 Volt kimenő fesszel üresjárásban:
És Provari az 1,6 ohmos Taifunnal terhelés alatt:
És ez egy 13 éves elektronika, napi intenzív használattal…
Ennél még a Danik is többet ejtenek (0,04-0,1 V)…
Akkor ezt majd magyarul is kérlek ezek csak számok , de miért fontosak ?
Azért a névleges feszültség nem keverendő az effektív feszültségel . Vannak a sorban új elektronikus dolgom melyek a biztonság érdekében feszültséget használnak . A provari korában azért nem tudott alacsonyabb ellenállásal dolgozni mert azdot félfezetők és egyéb komponensek nem álltak rendelkezése . Nagy aramerősséget azzal kompenzálják , hogy limitet szabtak ellenállásban .
Itt a feszültség mutatására egy fogyasztót használunk teszemaszt 0,5 voltos LED . Egy újabb típú vape eleve rendelkezik egy bekalkulat fogyasztóval amin felül rá teszel mégy egyet + ellenállás. Annyit esik ezek tekintetében.
Jaj nefeldjük úgy is addig szívjuk míg az akkuk bírja vagy amíg gondoljuk