Pioneer dotrba-hoz keresek szilikon dugót. Sajnos hiába kerestem fel a gyártót, válaszra sem méltattak. Tud valaki forrást a beszerzéshez?
Mi az a szilikon dugó?
Szerintem a tank feltöltő nyílás dugójáról lehet szó.
Feltöltőnyíláshoz való dugóra gondolok.
Olyat külön kizárt, hogy kapsz…szerintem. Ha adtak hozzá porlasztós tankot is akkor arról át lehet rakni. Vagy ha nem adtak, de létezik akkor azt kell venni…vagy új tankot venni, ha csak olyan kaapható mint amiről lejött
Utánanéztem és drága hozzá a porlasztós tank is
Na jah, a dotmod termékek sosem voltak ár/érték bajnokok.
LV Centaurus B80hoz legalább adnak poris tankot is és 5-6$-ért külön is vehető…innen jött a gondolatom
Nem ugyanaz a kettő. Nem rakható át. Van accessories kit hozzá de abban minden benne van. Ebből a dugóból pedig egyetlen darab. Így nem megérős. Ezért probálkoztam a céggel, de ugye ebből nem lett semmi.
Ezzel vitatkoznék. Szerintem elég jó a Dotmod. Ehhez is adtak egyébként porlasztós tankot, porlasztóval. Még abban is benne vagyok, hogy szerzek egy Dotmod rba-t. De az sincs mindenhol.
Mi az, hogy drága? Mennyiért találtál és hol?
Hirtelen ezt találtam “olcsón”.
Külön silicone plug nem lesz szvsz.
https://hu.cigbest.com/products/bp-mods-pioneer-dotrba-mtl-rdl-rba-for-dotmod-aio
Akkor a porlasztós tankról tedd át a dugót a leszakadt dugós rba tankra…probléma megoldva.
Porlasztós tankot én annyiért láttam mint amit @TheSoftParade1968 is megosztott. 30$+szállításért horror drága.
Kis érdekesség, hogy itt is bizonyítást nyert a Cigbestről, hogy a Healthcabin raktárából dolgozik.
De a végösszeg egészen más lesz a fizetésnél. ( Az extra gyűjthető pontokat pedig még fel se használtam
)
Tudod, van a mondás:Nem mindegy kinek a tyúkja tojta a tojást.
Épp most néztem a HC-t az árak miatt, megelőztél.
A HC-ről esetleg kuponozással megérné, ha még rendel az emberfia mellé mást is.
És melléje a Cigbest még egy rohadék is
Igen megérős több termék esetén. Csak egy évszak is eltelik mire megjön.
A Best részét értem is…
A HC most legutóbb 14 naptári nap volt.
Esetleg Aliexpressről valami klón huncutság?
https://a.aliexpress.com/_EvZxyvE
Választható opciók között ott van a felső rész amin ott van a gumi-dugi.
14 nap már egy örökkévalóságnak tűnik a franciák után.
mindig német alis oldalt linkelsz…így ha ráklikkelek akkor az én pc-n mentett linkem is a németre visz utána. Kezdem unni az örökös visszaállítást
Gondolom te ugyanígy vagy az én angolnyelvű alis linkjeimmel csak fordítva
Pont erről beszélek, hogy nem ugyanaz. Nem lehet átrakni.
Kevesebb mint harmada. Valami mást néztél. Én 99%-ban lepetitről rendelek mindent. Ott ennyi az annyi.