Pioneer DotRBA-hoz keresek szilikon dugót

oké, akkor ott kell venni mert csak dugót nem kapsz az tuti

4 kedvelés

Én sem találtam. Ezért gondoltam bedobom ide a kérdést hátha tudtok valami eldugott helyről ami felett én elsiklottam.

4 kedvelés

Közöm sincs a németekhez. :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

Esetleg csinálni bele dugót házilag?

4 kedvelés

Nemcsak ő, mindenki :joy:
Valamit a Vaperina (szerver?, előnézet?) állít át, érdekes

Én eddig mindig az aliexpress (pont) com oldaról, angol nyelvű USD áras linkeket tettem fel és németként köszönt vissza. És már én se nagyon merek rákattintani mert mindig állítgathatom vissza :grimacing:
Lehet @Donat tudja a megoldást

7 kedvelés

Ich denke, dass Gilbert oder sein deutscher digitaler Verwandter hinter den Problemen steckt … :thinking:

6 kedvelés

Köszi, igen az van, hogy amikor az előnézet megjelenésekor kérést küldünk a szerverünkről, ami Németországban van az AliExpressnek akkor az IP cím alapján lokalizálnak és ennek megfelelően módosítják a linket, hozzáadják a gatewayAdapt=glo2deu paramétert. Ez a globálról átirányit a német oldalukra. Ezzel nem igazán tudunk mit kezdeni, egyenlőre letiltottam minden olyan linknél az előnézetet, ahol bármilyen átirányítás történik [1] az aliexpress.com -nál az előnézetet, így a mostantól megosztott linkeknél meg tudjuk előzni az ilyen átirányításokat és az eredetileg megosztott link fog megjelenni, illetve visszamenőleg is szépen lassan frissítem… :slightly_smiling_face: Köszi az említést ez tényleg bosszantó :confused:

1. mivel ez elég egyedi eset és pl.: a YouTube -nál jó ha megmarad az előnézet így elég csak az AliExpress -nél letiltani ↩︎

9 kedvelés

Köszi szépen hogy utánajártál és ilyen gyorsan meglett a probléma, ill. javítása :+1:

7 kedvelés

Na, akkor ha a dugó helyzetre nem is talaltunk filleres megoldást, legalább az “én problémám” orvosolva lett. :slightly_smiling_face: Örülök, hogy megemlítettem @gangsta_gergo nek a tevesen neki tulajdonított, mar jóideje zavaró alis szitut :slightly_smiling_face:

6 kedvelés