Pg allergia?

Sziasztok! 10 éve vapelek,6mg gőzbajnok alapokkal. Kb fél éve napi szinten,testszerte viszkető csalánkiütések jönnek elő rajtam. Lehet pg allergia?

4 kedvelés

Szia!
Lehet, bár ilyen hosszú előélet után ritkább…
Teszteld le, próbáld mellőzni egy ideig. Huzalt nem váltottál?

7 kedvelés

Szia.
Próbálj csak kanthalt pár napig,ha múlnak a kiütések már megvagy. (2-3 nap alatt el kell múljon,tapasztalat.)

7 kedvelés

Szia @Krisztian_Molnar

Nekem volt csalánkiütésem gyerekként, szerintem azonnal fordulj orvoshoz, ugyanis az egyik velejárója, hogy a nyelv olyan szinten feldagad, hogy végül nem kapsz majd levegőt! Tapasztaltam, úgyhogy azonnal doki! Légyszi! :heart:

6 kedvelés

Ja és nem, a vape ezt nem tudja kiváltani. Nálam egy gyógyszertúladagolás volt az előzmény, úgyhogy menj kérlek az orvoshoz!

7 kedvelés

Wotofo tekerést használok,azt a kis hengeralakút! Fingom nincs hogy milyen :joy:

5 kedvelés

akkor PG már nem sok van benne…így ott más van…

7 kedvelés

Wotofo N80 tekerést használok

3 kedvelés

Lehet telítődött a szervezet,vagy tényleg más baj van

4 kedvelés

Bár már jó 25 éve volt, de szerintem a csalánkiütéshez kevés a PG alergia. Itt valami komolyabb dolog lesz a háttérben szerintem. Mindenesetre menjen csak dokihoz, mert nagyon durva tud lenni, tapasztaltam…

6 kedvelés

Támogatom, és szerintem se pg, vagy fémallergia, vagy valami third party külső behatás…

6 kedvelés

Kb egy éve állnak fent a tüneteim, kb akkoriban álltam át porlasztós kazánról építősre! A porlasztós az kanthal volt Zeus Z porival! Az építős azt viszont csak Nikkel volt végig! Rendelek porit a Zeusba és meglátjuk!

6 kedvelés

Akkor ez egyértelmű, hogy fémallergia lesz ahogy @Zolika is jelezte.

7 kedvelés

A családban anyukám is fémallergiás volt! Azt nem tudom pontosan,hogy melyikre!
Csak ezt nem értem,hogy így is mutat allergiás reakciókat a nikkel,hogy fizikailag nem is érintkezek vele,csak szívom?

6 kedvelés

Pedig ennél egyértelműbb érintkezés nem is lehetne. A folyadék porlasztását az a fém tekercs/mesh háló végzi amire allergiás vagy. A keletkezett gőzt meg belélegzed amiben fém részecskék is vannak.

6 kedvelés

Valódi allergiánál nem kell sok, elég az az alig kimutatható, ami gőzöléskor leválik.

4 kedvelés

Mióta váltottam kanthalra elmúltak a piros pöttyök,a viszketések.
Ezért is nem veszek porlasztósat mert nem bízok egyik leírásában sem miből tekerték.
Zeusnál tudom hogy Ka1 porlasztó (0.4) az működött.
Nem veszítesz semmit ha kipróbálod,max 2-3 % több aromát használsz majd.
Remélem igazam lesz,és más baj ne legyen !
:fist_right::fist_left:

7 kedvelés

Ka1-es a porlasztós kazánom, mindig olyat rendeltem! Most rendeltem is :slightly_smiling_face: meglátjuk, ha egy hét múlva nem javul a helyzet akkor elmegyek egy allergia vizsgálatra. Köszi a támogató hozzászólást!

6 kedvelés

Kemény legyél ! Dokikban ne bízz :stuck_out_tongue_winking_eye:
Miért nem végeztem Debrecenben a DOTE-n :thinking:tudom ! Nem oda jelentkeztem :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Akkor pár év és
Im …

emilia clarke film GIF

4 kedvelés