Sziasztok! 10 éve vapelek,6mg gőzbajnok alapokkal. Kb fél éve napi szinten,testszerte viszkető csalánkiütések jönnek elő rajtam. Lehet pg allergia?
Szia!
Lehet, bár ilyen hosszú előélet után ritkább…
Teszteld le, próbáld mellőzni egy ideig. Huzalt nem váltottál?
Szia.
Próbálj csak kanthalt pár napig,ha múlnak a kiütések már megvagy. (2-3 nap alatt el kell múljon,tapasztalat.)
Szia @Krisztian_Molnar
Nekem volt csalánkiütésem gyerekként, szerintem azonnal fordulj orvoshoz, ugyanis az egyik velejárója, hogy a nyelv olyan szinten feldagad, hogy végül nem kapsz majd levegőt! Tapasztaltam, úgyhogy azonnal doki! Légyszi!
Ja és nem, a vape ezt nem tudja kiváltani. Nálam egy gyógyszertúladagolás volt az előzmény, úgyhogy menj kérlek az orvoshoz!
Wotofo tekerést használok,azt a kis hengeralakút! Fingom nincs hogy milyen
akkor PG már nem sok van benne…így ott más van…
Wotofo N80 tekerést használok
Lehet telítődött a szervezet,vagy tényleg más baj van
Bár már jó 25 éve volt, de szerintem a csalánkiütéshez kevés a PG alergia. Itt valami komolyabb dolog lesz a háttérben szerintem. Mindenesetre menjen csak dokihoz, mert nagyon durva tud lenni, tapasztaltam…
Támogatom, és szerintem se pg, vagy fémallergia, vagy valami third party külső behatás…
Kb egy éve állnak fent a tüneteim, kb akkoriban álltam át porlasztós kazánról építősre! A porlasztós az kanthal volt Zeus Z porival! Az építős azt viszont csak Nikkel volt végig! Rendelek porit a Zeusba és meglátjuk!
Akkor ez egyértelmű, hogy fémallergia lesz ahogy @Zolika is jelezte.
A családban anyukám is fémallergiás volt! Azt nem tudom pontosan,hogy melyikre!
Csak ezt nem értem,hogy így is mutat allergiás reakciókat a nikkel,hogy fizikailag nem is érintkezek vele,csak szívom?
Pedig ennél egyértelműbb érintkezés nem is lehetne. A folyadék porlasztását az a fém tekercs/mesh háló végzi amire allergiás vagy. A keletkezett gőzt meg belélegzed amiben fém részecskék is vannak.
Valódi allergiánál nem kell sok, elég az az alig kimutatható, ami gőzöléskor leválik.
Mióta váltottam kanthalra elmúltak a piros pöttyök,a viszketések.
Ezért is nem veszek porlasztósat mert nem bízok egyik leírásában sem miből tekerték.
Zeusnál tudom hogy Ka1 porlasztó (0.4) az működött.
Nem veszítesz semmit ha kipróbálod,max 2-3 % több aromát használsz majd.
Remélem igazam lesz,és más baj ne legyen !
Ka1-es a porlasztós kazánom, mindig olyat rendeltem! Most rendeltem is meglátjuk, ha egy hét múlva nem javul a helyzet akkor elmegyek egy allergia vizsgálatra. Köszi a támogató hozzászólást!
Kemény legyél ! Dokikban ne bízz
Miért nem végeztem Debrecenben a DOTE-n tudom ! Nem oda jelentkeztem
Akkor pár év és
Im …