Eddig nálam kimaradt ez a fajta kivonatos dohány. Lassan rendelném, a kérdés, hogy Black Note vagy La Tabi, esetleg valmi más.
Van valakinek összehasonlítási alapja, hogy melyiket érdemes?
Igen ha perique akkor kizárólag Black Note
És ha küldesz egy privátot akkor jövő héten tudod is szííínnni
Gyanús vagy
Ez se ízlik és most megint én leszek a konyhamalac?
Black note perique nem roszt,nem rossz. La tabi aromák viszont nekem a top! Abból viszont nem próbáltam a perique-t
Fantasztikus ízvilággal rendelkezik,kiérzem belöle azt a bükkfát a harmadik fasorból amin füstölték
Khm…egyszóval nem az én ízem
Ezért morfondírozok én is. Nincs problémám a Black Note-tal, de a La Tabi meg La Tabi. Mit ne mondjak drágább is
Hogy rátapintottam
Na akkor,hogy spóroljunk egy postaköltséget mindenkinek! Mivel itt laksz tőlem 10 percre,holnap a kezedbe adok ajiba egy bontatlan példányt! De ha annyira türelmes vagy mint én,akkor 20 perc múlva ott leszek vele a centin,csak felöltözök.
Te figyi! Ha már így vapelésre adtad a fejed, nem kéne megtanulni keverni?
Mert ez a semmi se jó…
Azta miket tudsz rólam
Ez elképesztően jól hangoz, a baj, hogy perpill felújítódik a lakás ezért épp Kőbánya a székhelyem, szóval ne öltözz még
Vannak klassz ízű cuccaim,de erre nem mondanám hogy fincsi
Aki szereti annak jó ,de az nem én vagyok
Csak tudnám mi a bánatnak veszek ilyeneket
Kőbányán melózok. Egyre nehezebb kibújnod!
De oda is elviszem holnap szívesen. De ha nagyon kell,akkor ma.
Ez az önzetlen vaperbaráti segítség
Ha jó ha nem most már elszívod
Ma biztosan nem keverem be, már csak azért sem, mert fogalmam sincs, hogy hol lehetnek a nic-jeim
De érdekel a dolog.
Írj privibe,hova vigyem holnap, mondjuk délelőtt
Akkor valaki az enyémre nem pályázik ? Stipi stopira ! Több mint félig ,mert a többi része úgymond balgaságom miatt papírtörlőn landolt
Tessék csak tessék
Hát @Zolika úgy néz ki, ez most rád rohad
Már rám sem lehet számítani
Tőled is csak a szarokat lehet megkapni, igaz, epres dohány?
Értem én hogy senki nem szereti a füstös kiváló dohányokat