Perique - kivonatos

Egyszer ajánl fel jót (most) , azt az se kell senkinek. Lehet rosszul lett felépítve az imidzs. :joy::joy::joy::joy:

Már azt se amit kérdez! :grin:

1 kedvelés

Tényleg: Zolika féle epres dohány érdekel? :sweat_smile:

A Ripe Vapes-leveseimet nem adom ! Ne is kérjétek ! :rofl::rofl::rofl:

Vándor! :point_up:t4: :joy:

Egyszer kóstoltam málnás dohányost. Hirtelen le sem esett, hogy attól öklendezek.:joy:

Jó, akkor azzal nem leplek meg :sweat_smile:

Első összefutásra,egy hirtelen ,minden átmenet nélkül bevitt baráti gyomros,vagy tökönrúgás,sem lehetne annyira romboló,mint az epres-málnás dohányos aroma.

Borítsátok már ki :rofl:annyira nem volt az rossz :rofl::rofl::rofl:csak simán nem ízlett senkinek​:zany_face:

Én továbbra is állítom, hogy nem olyan rossz. De pont ez az összeállítás nekem van GBC-ből és azért az egyel jobb. Nyáron végig szipákoltam, őszre más került elő. Plusz fél litert az életben nem szívok el belőle :smile:

1 kedvelés

Azóta kerülöm is azt a márkát :grin:

1 kedvelés

Mármint a Tobacco Bastardot. Nekem egy diós dohányos van tőlük, az viszont tök meggyőző.

Félve rendelek mindíg dohányost​:pensive_face:
La tabit is ki akartam próbálni,de már félek tőlük,de olyan kis szép üvegben vannak :smiling_face:

2 kedvelés

Rendelj nyugodtan, jó helyen lesz nálam :rofl:

1 kedvelés

Kérdezném stipi stopira, a pályázatot hová lehet beadni? :wink: :sweat_smile: a " Dohány szarvasgombának " nevezett aromára. :joy:

Kérem uram privátban vegye fel velem a kapcsolatot és a sípszó után hagyjon üzenetet :grin:

2 kedvelés

Na, a végén még mázlid lesz :smile:

Én rá mennèk de messze vagy :sob:

1 kedvelés

Igen sajnos az alföld az messzi távol,se egy domb,se egy hegy se egy peikuvé…ja az van :rofl:

Mármint az epresre?
Nem vagyok messze, csak nem akarod eléggé :smile: