Párkányi friss tapasztalatok:
Mivel egy fél napot az említett városkában töltöttük, ezalatt 4 boltot bejárva, bőven van infó.
Megérkezésünk után leparkoltuk a kocsit, majd irány az első shop. Itt úgy éreztük magunkat, mintha egy TV stúdióba léptünk volna be. Szombat dél, púpon emberekkel. Még nem zárjegyesek a cuccok, viszont a készlet, kb. 40%-a van csak, sláger termékek kifogyóban. Semleges bolt, Castle Long innen van.
Ezek után, mivel itthon ilyenek nincsenek, felkerestünk a sétáló utcán egy igazi VAPE BAR-t. A készlet itt is minimálisan, már rajta a zárjegy a DC Pistachion, illetve a Lunán, és a Shinigamin, viszont 50% akció volt az összes terméken. Ez nem tudom, meddig tart. Pozitívum.
Ezek után a sétánkat folytattuk tovább Sturovo hangulatos gyalogos utcáján, és mivel a kollégám még sose látott HIBRID CIGI-t, ezért elvittem egy ilyen shopba is, még csak most szokott át. Itt az eladók kedvesek, a két hölgy, amellett, hogy bombacsaj, még a hülye ecigis poénjainkat is vette. Don Juan-t itt vettem, sajnos ők már zárjegyesek, de legalább a kínálat bőséges.
Mivel megéheztünk, ezért egy olyan VAPE boltot kerestünk, ami egy PLÁZÁban van, hátha tudunk kajálni is… Ez nem sikerült, kajálni csak Esztergomban tudtunk, viszont az utsó boltunk volt a legpozitívabb csalódás. Üzemeltetője egy 15 éve vapelő úr, akivel gyorsan letudtuk a kötelező köröket (barátom kitette a Dicodes-Pelso, én pedig a ZQ-Moka kombót az asztalra), majd nagyon jó beszélgetésbe elegyedtünk. Nosztalgikus magyar Eagle Vapors hangulatban voltunk, mikor felhívta a figyelmünket, hogy végiárusítás van jópár 10 és 30 millis aromából. 10 milli 2 euró, 30 milli 5 euró. Itt vettem a Darkstart, a kék nemtommit, képen látni, és a két T-juicet, összesen 20 euróért. Többi cucc már zárjegyes.
A két Morada pedig Softparade Zoltáné.
Ezek persze szubjektív vélemények, viszont a készletek azok tények, erre mindenhol rákérdeztem. Érdemes gyorsan trippelni, aki szeretne még olcsón aromát, longfillt. Én mást nem vettem.