Honnan lesz most minőségi leves?

Sziasztok!

Gondolom lerágott csont már ez nálatok, de én most kerültem csak teljes sokkba. Olyan vagyok, mint aki kómából ébredt, mert 3 havi készletem vot lötyiből, amit most terveztem tölteni. Eddig a liquid-aromáról rendeltem, ami ahogy látom gyakorlarilag elszublimált a juicyvapor-el együtt.

Annyit már sikerült kikutatni hogy valami német oldalról lehet rendelni és talán megjön, viszont náluk nincs Bombo.

Lonfgillt szoktam keverni, szerencsére alaplevem van bőven, mert arra legutóbb rákészültem.
A nikotinnal bajban vagyok mert nekem Revoulte növényi PG-s kéne, illetve az aromával is, mert nem tudom hogy hol lehetne dohányos Bombo-kat szerezni, vagy valamit ami minőségben hozza ezt a szintet.

Kimennék én szlovákiába is (a balassagyarmati határ van a legközelebb), de nem tudom hogy hol van még shop, ami nyitva van, magyarul is beszélnek és van választék.

Értem hogy lehet keverni étel aromából, de nekem az ezzel foglalkozó gyártók cuccai adják a vape élményt, nem vagyok ez a “mindegy csak legyen valami” típus.

Porlasztót és POD-ot sem tudom honnan szerezzek a jövőben. A Nautilus 3-hoz még talán itthon is van BVC, bár nekem mash kéne, de pl a Geekvape Wenax ultrámhoz, nem tudom honnan lesz POD fej. Gondolom ezekre marad a source more, már ha őket még nem fogja meg a VÁM.

Tudtok esetleg infót adni az említett problémákkal kapcsolatban?

Köszi előre is!

Szia!

Az itteni kereső a barátod, javaslom a Párkány szóval keresni benne, leírtam elég részletesen a tapasztalataimat, mindent megtalálsz benne, és még Bombo is van.

8 kedvelés

Köszi a választ! Keresem, de nem lelem. Hozzászóló voltál, vagy te indítottad a topicot?

1 kedvelés

Szia :waving_hand:

Ez lesz az szerintem.

6 kedvelés

Köszi! Még csak most jöttem, nem tapasztaltam ki rendesen a keresőt, meg úgy az appot sem. :smiley:

2 kedvelés