Várva a Black Friday-t egy második hullámos pánik rendelést tervezgetek.
Kedvenceim eltűntek, vagy már zárjegyes áron kaphatóak csekély mennyiségben 20 juró áron sejtetve ezzel a szomorú jövőképet…
Amennyiben még péntekig lesz talpon a törülköző bedobása nélküli bolt, úgy rendelnék, csak mit?
Helyettesítő még kapható termékeket keresek, tapasztalatitokra támaszkodva.
Az eddigi kedvenceim : K Flavour Company termékeiből : Alfie – Mirtillo - Virginia Oat Milk – Tonico Williams - Garrison.
Blendfeel termékeiből : Marasco – Deux Pays Azhad termékeiből : Rum & pera és emlékeim szerint a Duca
Látható a dohányos ízvilág, némi bolondítással talán desszertes kategória, de semmi kép nem istállós – hamutartós.
Jól jönne pár tanács ebbe a beszűkült választékba azon felfedezők ötletei, akiknek a fent vázolt aromák helyettesítő, pénztárcabarát termékeire rátaláltak…
Olasz vonal, Olasz vonal van mindegyikből @Robertcapa, kivéve a K Flavour és ahogy látom megszűnt, mert az összes Olasz boltnál amit ismerünk, ahogy nézem, le is vették a keresési listáról mindenhol, de ne legyen igazam…
Bevallom én a fent említett aromák egyikét sem ismerem, és a hírek láttán már megpróbálok nem beleszeretni egyik népszerű aroma brand termékébe sem. Ha az inkvizíció tényleg ránk száll és beköszönt a vape armageddon, a B-tervem szimplán: Capella + receptek. Ha jól sejtem a legtöbb gyártó termékében amúgy is vastagon Capella van ilyen-olyan arányban, szóval akár magam is keverhetem. Nem lesz vámpíros meg pókemberes üvegben, de ha ízlik az nekem megfelel. Amíg eljönnek a végnapok addig meg rendelek akitől szoktam, azt ami van, addig ameddig nem szól, hogy elfogyott.