Sziasztok! Aki használ pandora v2-t tudna segíteni, hogy milyen huzalt és vattát használ hozzá illetve hogy tekeri meg? Előre is köszönöm! Illetve levegő és watt beállítás is érdekelne
Nálam 1-1,5 hete van egy. Superfine mtl clapton 2,5-es mag, 5 karika 1,1 ohm 15-16W és cotton clouds. Levegő 1.6 + 2*2 furat alul. Sajnos nincs hozzá a később hozzáadott airflow insertem, így 1,6-os levegő alatt remeg/búg (turbulál) a kazán, eléggé élvezhetetlen így, pedig jó cucc lehetne… Így sem rossz, csak nekem túl levegős.
A huzal adja magát, a vatta meg így ajánlott ahogy a képen van (nekem így sok volt elsőre, így azóta az o-gyűrű vonalában vágtam.
Köszönöm szépen!!
Esetleg a huzal pontos paramétereit le tudnád írni nekem?
Köszönöm!!
Szia
Én is Vandy Vape Superfine MTL Fused Clapton 32x2+38 huzalt tekertem bele, 2.5-ös magon, 5 karika, a mod 0.9 ohm-ot mér.
Vapefly Firebolt Cotton 2.5-ös vattát raktam bele.
A kazántér szűkítő lemez bent van, alul a levegő falazó műanyag bent van. Felül 1.4-es levegő, alul 1x3 furat.
15 W-on szívom, desszert ízekkel.
Tekerés lenyomva.
Nálam ez hozott egy elfogadható ízt, gőzt.
Szerk: ja és én is kb az o-gyűrű fölött vágtam a vattát, ha a tank szélénél vágtam, nagyon sokat kellett volna begyömöszölni az etetőnyílásba
Szerintem ott valami más probléma lehet. Az elején a levegő szűkítő műanyag nélkül használtan, egyik levegőző állásban sem produkált semmi furát, vagy általad leírtat.
Köszönöm!!
Még majd a kazántér szűkítőre ránézek, nekem gyanús, hogy nincs rendesen betekerve, vagy ilyesmi… Amúgy az egyik srácnak facen ugyanez a gondja vele (csak őt annyira nem zavarja), még messengeren el is küldte a hangot amit ad, és stimmelt. Erőset rászívva elmúlik kicsit majd viaszajön a “remegés”.