Hopp, beszólt a platform, hogy túl sok a válaszom. szóval idézek, mert amúgy igaza van.
Köszönöm! Pedig amúgy észreveszik páran, bár nem sok hasonló férfiút ismerek, akik ennyire odafigyelnek a részletekre
Észreveszitek a cípet
Igen, veszem észre! Csak néha nem szóltok róla. De jól van az. A lényeg, hogy figyeltek
Igen, mondjuk ez egy ritka jó minőségű klón (mekkora lett volna, ha igazi lett volna ), amire nagyon vigyáztam (egyszer nem, amikor az exem kezébe adtam amikor együtt voltunk és nyígott, hogy le akar szokni a cigiről de a marhája felborította még a régi Smok modomon pedig hiába ugattam neki, hogy nem borogatjuk, kicseréltem neki egy másik tankra, erre valahogy elrontotta, majd elfuserálta a modot és a wendyvape tankot is, amiket azóta sem láttam), még az első tankjaim egyike. Jó sok éves, sokat megélt de még mindig tökéletes Sokan összetévesztik az eredetivel még közelről is, de egyszer tuti veszek olyat is. Mármint eredetit. GS II - őt is és GT II - őt is, mert mindkettő legendásan jó
Uh ne is mondd, vigyázok rá mint egy hímestojásra, a kijelzőn még virít a fólia és fog is, amíg csak rajta marad! Elektronyos zigaretta? HOL?
Amúgy igen, végre kálvária off. Tanulság levonva, jobb békénhagyni őket, ezek szerint Marekék és én nem vagyunk akkora meccs, mint a körmeim és a mod…
Oh igen, jöhet a pap, már a fátyol is megvan (csak folyamatosan újat kell fújni ) Gyümis leveseket szívok csak Uh, micsoda alliteráció az ott kérem! Banán a Berserkerből
Nem kell az, inkább legyen a két kicsi, ezekkel is pont elég béna vagyok időnként. Jól muzsikál, szeretem. Tényleg nagyobb mint gondoltam, de legalább strapabíró.
Pont olyan béna, vagy még lehet hogy ügyesebb vagy mint én. 2 xl-es kezemmel, tekintélyes testtel, olvasószemüvegben tekergetek egy sarokban, amit nem ejtek le, az magától elgurul. Vagy megszúr. Satöbbi
Ps: gyakorlat teszi a kontárt is