Isten lássa lelkem nem tudok már eligazodni kit minek hívnak… Holnap reggel mindenképp kiugrok Párkány ba de gondoltam meg nézném a másik shopot is,de nem tudok rájönni ki kicsoda Azt többször láttam Párkány Fő út 19. De az most melyik bolt? Vape Bar Shop Liquid-Aroma? Inkább néznek oda be a Tastyt ismerem de ha van kötődésünk hozzá inkább itt vásárolok. De nem egyértelmű mikor nyit szombaton… Úgy hianyzott ez nekünk mint mókus nak az erdő tűz. Mennyivel nyugisabb volt rendelgetni, de most ez van. Köszönöm a válaszokat
2 kedvelés
Hali a 19-es szám alatt a Liquid aroma van . Hétköznap 9-18 hétvégén 9-20 .
4 kedvelés
Köszönöm. weboldal nem működik nem tudok körbe nézni milyen portéka van ott, de mindenképp benézek. Következő alkalomkor meg Komárnó egyszer azt is meg kell lesni.
3 kedvelés
Egy biztos 3 szor akkora a választék mint a tasty ben . Főleg ha már beért az aroma szálítmanyuk . Utoljára akartam rendelni nem volt sajnos A&L és Tribal force de azon felül minden más volt akkor . Árak azonosak a jobb felszerelt/választékkal ellátott boltokal .
4 kedvelés
Nehéz szakma lett ez.. 17 éve amikor az Ecigi Fórumon ugrattuk egymást és szívtuk magunkba a tudást a fene gondolta hogy ide jutunk…
7 kedvelés