Sziasztok!
Szertném kikérni a véleményeteket.
Szia!
Itt veszük.
Semmi gond vele fogyaszd nyugodtan.
És hogy teljesebb legyen a kép
“Szintén zenész.”
Szerintem mindenki innen rendeli,még a “nagyok” is csak más a címke rajta.
Semmivel nem különbözik nekem mint a többi hiper szuper alaplé,max azok drágábbak.
Olyan mint a piaci cipő pipával,vagy a polgári outlet egy kutya nekem….mindkét fajtával el tudnak küldeni ahová gondolják
Vegyed vigyed ahogy mi is
Szintén onnan veszem és nem nyivákolnak mint a vape boltok hogy hát azért nincs nagyobb kiszerelésben mert túl drága stb stb. Na itt van nagyobb kiszerelésben is
eez az, ez az, a Soltvadkertiek, ezt használom évek óta, ha DL-ezel akkor vidd VG-ből az 5 literest
1500 liter felett egyéni kedvezményt adnak
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Szuperek vagytok!
Igen innen, miért máshonnan? /5 éve
remélem még sokáig.
Ènis innen veszem ès a szav. idő legutoljàra böven több mint 1extra èv volt
Vegyészként is biztosíthatlak róla benneteket, ezek teljesen rendben vannak. Van itt azonban egy másik anyag is, ami figyelemre méltó, ez: Izopropil alkohol 1000 ml 100%-os PURISS /tiszta/ minőség izopropanol (ár/db) [IP1] (superwebaruhaz.hu)
Másik topikban olvastam az elektromos kontaktus hiányosságairól. Na, ezzel érdemes indítani a tisztítást.
Ez jó ár, és valóban hasznos háziszer 3-4 liter téli szélvédőmosót is lehet belőle keverni, illetve mindenféle tisztogatáshoz, karbantartáshoz, zsírtalanításhoz hasznos.
Igen. A monitor, szemüveg, optikai eszközök tisztításán túl az elektronikai eszközök nagy többségéhez is kiváló, azaz ritkán van jobb. Egyébként nekem is a jó ár tűnt fel.
Csak alátámasztani tudom az előbbieket, laborosként. Ha égetni nem tudunk ezzel fertőtlenítünk, én meg előszeretettel takrítom a vape cuccaim, pcb-re is jó volt. Mindig van literszám, jobbára tudunk égetni és nincs szükség rá ne vesszen már kárba a vegyszeres szekrényben.
Én izopropil alkohol, desztillált víz és papírképek előhívásánál használt cseppmentesítő keverékével takarítom a lemezeimet (bakelit, vinyl).
Kíváló fertőtlenítő. Sajnos a pandémia alatt felment az ára és sokáig nehezen volt beszerezhető. Azóta jobban beosztom a maradékot.
Jó hogy mondod, beáztatom a Tidalt
Jó látni analógosokat bár én már nem, de hát valamikor meg nagyon.
itt is van pár darab vinyl…én csak izopropilt használok…
En legutoljára 5-5 litert vettem