El kell hogy engedjem…Igensok közös élményünk volt.sok bulira kísért el ott volt velem mikor kellett.Mindig vigyázott hogy elég nikotin lepje el a szervezetemet.Velem töltötte minden idejét…Eljött ez a nap is.Mindegy hova teszem hogy helyezem elsírja magát de nagyon.Nem találtunk megfelelő megoldást he ne kelljen el válnunk.
Szia!
Mi törtènt?
Szerintem Brünci záróizmai már nem jók…bár ez csak tipp
Brühühünci total generálra szorul talán
Gyerekek.bármit csinálok a sodronyok mellett iszonyatosan folyik a lötyi ha picit oldalra van fordulva.minden megoldást számba véve semmi nem vált be.zsír újakat is tettem bele pumpaként működik a sodrony.
Valahogy így
Bocsánat, ezt nem hagyhattam ki
Áhh még jót nevettem is rajta
Az összes tömítőgyűrűt is cserélted rajta?
Mindent.3 percig le van fektetve meet olyan helyen vagyok és a kazántér megtelik lötyivel.
Nemrég láttam egy posztot, de lehet, hogy régebbi. Néha 2-3 éves témák kerülnek elő nálam, elkezdem olvasni, majd kiderül, hogy 2 éves téma. Na már most, abban pont ilyen problémája volt egy kollégának, és azt javasolták neki, hogy sodrony nélkül lógassa bele a vattát. Vagy hasonló, vagy valami.
A facen pedig működött neki a vattabelógatós módszerrel sodrony nélkül úgy láttam
Itt olvastam, asszem. Bár lehet, hogy ott. Konkrétan néha arra sem emlékszem, mikor keltem reggel, olyan régen volt. Igen, működött neki a belógatás. Én egy Wotofo Profile RDTA-val jártam hasonlóképpen. Baromira megtetszett, megvettem, annak ellenére, hogy írták, könnyen megfolyik. Igazuk volt. Soha többet sodronyos. Eltettem pihenni. Majd ha meglepem magam egy squonk moddal, akkor előszedem.
Igen itt olvastad! Én is olvastam. nem is régen, és működött neki!! Sőt még valaki írta, hogy megfúrta a sodronyok helyét úgy lógatta le a vattát!!
Igen működött egy darabig
A gravitációt kellene kiiktatni…
(Mindenre lenne pofonegyszerű megoldás ilyen gondolatmenettel)
Am igen