1éve mindennek az ára kb fele volt…csak a munkaerő tartja többnyire masszívan az árát
Köszönöm Szépen!
Elmondom az én problémám ezzel kapcsolatban
Ráadásul tőlünk csak 40Km re van(Kecskemét), de se Szeged se BP. fele nem esik útba,
tehát nekem is 8130 Ftbe fájna. Itt csak 100K felett van ingyen a szállítás, az meg nekem legalább egy évtized, ha kell spájzolok is, na de ennyit ? Most egy kicsit az almát a körtével fogom összehasonlítani, de aromapardisen kuponnal 1-1 liter PURE kijön 8004 Ftra, az ArtVap-ből 7710 Ftba és oké ebben még nincs benne a szállítás, de mivel nem minden hónapban kell így azért itt ki tudom egészíteni 15Kig aromákkal és máris ingyen van a szállítás
És azért ezek sem rossz minőségűek, sőt…
Ezzel én nem szeretnék senkit lebeszélni, csak hogy én miért nem rendeltem még innen
Tisztelettel
utoljára 1-2 hónapja kumuluson vettem 5 liter 70vg/30pg készre kevertet, 8€/literért, ingyen szállítással. Ez egy évre elég, de ha lesz hasonló akció (szinte biztos) akkor ismét tankolok onnan számítva egy évre való adaghoz.
Szerencsésebbnek tartom külön-külön megvenni a dolgokat. Van variálási lehetőségem, cserébe csak annyit kell tennem, hogy összeöntök annyit ami éppen kell. De lehet ami jó ma, nem lesz tökéletes a jövőhéten.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.