Nem minden az, aminek látszik: AIO, POD, Boro

Tényleg, erről nem volt szó, MTL-nél maradnék.

Közben el is kezdtem összeszedni a dolgokat.

2 kedvelés

Én egy hosszabb időre mellőztem a borozást de nagyon megtetszett az új kiadásos Pulse. Várom már a tesztet :slight_smile: Még gyűjtöm magamnak az ajándék pontokat és utána beruházok egyre :smile:

2 kedvelés

Semennyire. Faék egyszerű az építése.

Engem csak a 90+ mm-es magassága tántorít el…75mm magas a 21700as pico-m. Vajon miért ekkora kihívás ezt más gyártónak is produkálnia?! :thinking: Megfogadtam, hogy én 80mm-nél magasabb mod-ot nem veszek. A B80 lesz a valaha volt legkompaktabb szettem (ha beválik).

2 kedvelés

Szerintem rossz adatot találtál róla. A helyes adatok szerint ez még kisebb mint a B80 :slight_smile:
“Size: 51 * 77.3 * 23.4mm”

Találtam is egy összehasonlítást Billet Box-al.

2 kedvelés

Az még hagyján, de én más készüléket is néztem :rofl: a Pulse 3-at :grin:

2 kedvelés

Az tényleg nagy :smile:

Vape-vape, mindegy az :rofl:

LiOtZ-Js_400x400

1 kedvelés

Viszont a AIO tényleg remeknek tűnik. Kérdés a kondenz képződés, de az IP67 kialakítás legalább védi amit érdemes.
Azt nem látom a Vandy Vape oldalon leírva, hogy Boro komptibilis-e :thinking:…de ránézésre az.

Ja, és nem mellesleg egyelőre dupla áron mérik mint a B80at…80$ 2Fdeal-en…gondolom idővel olcsóbb lesz ez is. Ezen az oldalon már Boro-nak írják.

Összegezve: Tetszik!

Szerk.: SM-en csak 50$…annyiért már frankó. Nehogy vegyek egy ilyet is :thinking: :rofl:

5 kedvelés

Szimpatikus, hogy a csomagban található RBA egy Monarchy Mobb klón. És igen fix, hogy Boro kompatibilis :slightly_smiling_face:

Én mióta megláttam, hogy listázták HC-n gyűjtöm a pontokat. 6 nap múlva már beesek 35$ alá ami nálam egy lélektani határ vásárlások során. :sweat_smile:

Egyedül az zavar, hogy gyárilag érkező oldallap olcsó könnyen karcolodó műanyagból van. Cserébe plusz pénzért van alumínium vagy ellenállóbb áttetsző oldallap is.

3 kedvelés

Én inkább egy SXK-t javaslok DNA-s lapkával. Ott már a chippen túl az anyagminőség és az összeszerelés minősége is rendben van. Nem szütyörög, nem folyik, nem nyeklik-nyaklik nem esik ki a mágnes, nem ragad be a tűzgomb, nem potyognak ki a teljesítményt szabályozó gombok. Az összes BB boróval kompatibilis. 40-60dodo és a 80-120 dodo közötti különbség elenyésző, pláne úgy hogy a DNA lapka többe kerül mint maga a 40-60dodos készülék. Viszont ha az eredeti BB-t hasonlítom a 380-450 dodojával a 80-120-hoz. Ott a BB javára csak az írható, hogy eredeti ja és egy fadoboz!

4 kedvelés

Én meg azt gondolom, hogy dna-t vegyen az aki TC-zni is akar, bár akkor már inkább dicodes. A Lost Vape nem 3pálcikás cucc egy céllövöldében a búcsúban…ahogy talán a Vandy Vape sem.

5 kedvelés

A 14$-os Monarchy clone nem győz meg, ellenben aki az MTL-t preferálja annak a Pulse AIO v2 airflow kínálata telitalálat. Az airflow az egyetlen ami kérdéses lehet számomra a B80ban. Max felfúrok mindent is mint Mefeca :rofl:

1 kedvelés

Hála égnek nem esett szó most a pálcákról az előző javaslatomban meg szerencsére a DNA tudását sem ecseteltem. Pont Boronál nem releváns, hogy TC-zel vagy sem. Sőt tovább megyek nem nevesítettem az eszközöket sem, amiken előfordulnak azok a jelenségek amik a másiknál nem. Ezért is írtam Kinga posztja alá már alig várom a V2 tesztjét hátha tanultak a hibáikból. Mert sajna a V1 nem alsó sor+3pálca, egy sem. Az pont az a kategória amit több pontatlan lövés után a búcsús a kezedbe nyom a pult alól, hogy valamit mégis vigyél ha már ennyit itt hagytál. Sajna a Vandy, sem a Jackaroo sem a Gaurok sikerét lovagolta meg hanem elment gaggyer kategória irányába. A B80ról nem nyilatkoztam mivel nem járt nálam, nem használtam így nem lenne korrekt ha csak a neve ill. árazása miatt véleményezném.

1 kedvelés

Mivel az AIO V2-t tudtommal még nem tesztelte itt senki és a B80at is csak egy ember (neki tetszett) ezért mindenki más csak a találgat (én is). Esetemben Kinga B60as chip-ről írt véleménye hatott rám annyira, hogy rápróbáljak a B80ra…mivel a chip ugyanaz és így az már 2/3ad siker számomra. De majd megérkezik a cucc és lesz saját tapasztalatom is.

3 kedvelés

Várjuk a tapasztalatot, véleményt! Addig sajna csak arról tudunk beszélgetni, véleményezni amit ismerünk. Besorolni, titulussal ellátni meg pláne.

1 kedvelés

Az a szitu persze fennáll, hogy ami nekem esetleg nem tetszik az másnak még oké lehet, és fordítva…mivel ahány ember annyi eltérő igény. Nálam pl íz nem játszik, nincs is aromám, ergo tesztelni sem fogom ízvisszaadásra. Mindenki abban lehet biztos amit maga tapasztal. Kivétel ez alól az anyaghasználat, összeszerelés minősége és a chip minősége. Lost Vape esetében egy hibára emlékszem a múltból (kb 2éve)…mikor a Thelema Solo tűzgombja kinyírta a kijelző kábelt…remélem tanultak belőle.

3 kedvelés

Vandy Vape minőség egy példája és sajna nem 100 ill. 1000 db -ból 1 hanem tipikus. Mindenki oda sorolja ahova gondolja.

Ezért adták ki a 0.5-öt… Persze ua az műanyag, csak az 510-nél meg van erősítve.

3 kedvelés

Ha jól tudom a v2 AIO az full fémből van…de jah, ezért is írtam, hogy a Lost Vape jobb minőség volt eddig mint a Vandy Vape.

3 kedvelés