Szia! Pontosan mire vagy kiváncsi?
Review-k alapján a Lost Vape Centaurus B80 ár/érték bajnok. Nekem még úton van. MTL/RDL-ként tervezem használni…aztán majd kiderül megközelíti-e azt amit a jelenlegi tankom kiválóan ad…Th, gőzmennyiség. Drukkolok neki
Az mit takar pontosan? Mennyiből van a kezedbe?
Mindenre!
A Boro-k Boro kompatibilisek, az AIO-k közt van ami Boro kompatibilis?
De maradjunk a Boro-nál.
Ha jól értem, van egy tank, ehhez kapni bridge-eket különböző gyártóktól. Gondolom itt is létezik építhető és előre gyártott porlasztós megoldás.
Boro esetében is van rda illetve rta?
Vegyük a legelcseszettebb helyzetet.
Ha belevágok és mindent külön kell beszereznem, szükségem lesz egy Boro box-ra, egy tankra és egy kiválasztott bridge-re?
Kicsit még nem látom tisztán a fogalmakat.
Mindent le írtál.Rda-ról nem tudok
Lost Vape Centaurus B80 AIO Pod Kit 80W (sourcemore.com)
Most akciós…99db van még ennyiért. Ha bronz tag vagy akkor 2$-ral olcsóbb. (szállítás 11$ és kb 3hét a special line-nal, expressone kézbesít)
Nekem egy próbát ennyiért bőven megér
Azt kell első körben eldöntened melyik rendszer Aio vagy Boro. Használtam mindkettőt. Aio: kisebb az eszköz ami jó mert cukker tényleg ing zsebben elfér. Sajna ebből majdnem arányosan következik, hogy a Aiok is kisebbek (1,7-2,2ml) egyből az előny ugyanakkora hátrány is. Jóval kevesebb gyártó fejleszt hozzá eszközöket. A Boro sokkal innovatívabb minden szempontból. Aio átalakítóval Boroba használható, fordîtva ez nem lehetséges. Ízre, gőzre mindegyik jó. Boro tartályból érdemes az etetőset választani mert az ablakocska huzogatás ki tudja verni a biztosítékot! Sajna az eredeti Bridgek húzós árban mozognak, viszont a clonoknál nincs akkora difi mint egy RTA esetében.
Igen igen. Aki ki akarja próbálni lehet, hogy megérős lehet. Ez pont az az összeg ami elgondolkodtató lehet.
A B80 Boro elég kompakt … 8cm x 5cm x 2,5cm. Ez is szempont volt a döntésemben.
Nagyon köszönöm!
Akkor marad a Boro vonal.
Jelen esetben akkor a bridge a lényeg, a tank és az eszköz némileg mellékes.
A tartállyal kapcsolatban, melyik az etetős illetve ablakokcska alatt mit értesz? Azt a szilikonnal zárható kis vacakot?
Eszközben (melyik gyártó), mindegy mit vesz az ember? Gondolom itt is befolyásoló tényező lehet az elektronika.
Pl: https://www.steam-and-vape.fr/fr/boro-tanks/limelight-aio-tank-limelight-mechanics-3621.html
A clon ebből szintén jó.
Eszközből ami neked szimpi. 80-120 dodóért tökéletes DNA 60 készülékek vannak. Én a silány minőséget nem ajánlanám mert lehet vele szívni rendesen.
A silány minőséget én sem ajánlom…mert a végén az a legdrágább
Igen, pont ilyesmire gondoltam az elektronikával kapcsolatban.
Nem szívesebben probalkoznék egy noname chip-pel, a DNA60-nal szerelt kütyüket néztem kezdésnek.
Ha nem akarok nagyon mellényúlni, milyen bridge-et ajánlotok?
Nagyon köszönöm Nektek, rengeteget segítettetek!
Úgy gondolom, ezek után (és ilyen háttérrel ) belevágok.
Kicsit késve érkeztem, érdemben hozzátenni nem igazán tudok, talán annyit, hogy RDTA Boro az létezik, ebből is van néhány, csak ízlés kérdése ki melyiket választja majd. Egyéb iránt csak annyit írnék még, hogy a Vandy Vape Pulse AIO V2 is szimpi lehet, arról hamarosan érkezik is egy teszt, csak még úton a kicsike.
Arra kiváncsi leszek. Mert az 1 a silány minőség legalja volt. Mind anyaghasználatban mind összeszerelésben. Egyetlen értékelhető tétel volt a tartozékok közt a Pulse RBA.
Amit Jani belinkelt mind jó. Főképp ha MTL a cél.
A Monarchy MOBB 2 M2 RBA elég vattatakarékosnak tűnik …mennyire kell “órás készség” az építéséhez?