Nem minden az, aminek látszik: AIO, POD, Boro

Maximum a kerete van fémből, nekem most van egy úton, kiváncsi leszek itt már normális minőség lesz-e, nem úgy, mint az előzőeknél.

Jogos, ha max pontos akarok lenni akkor az oldalpaneleken kívül fém az egész. :slightly_smiling_face: Talán lesz idővel opciós fém oldalpanel is, de nem befolyásoló tényező tartósság szempontból. A súlya így sem csekély, a plasztik pedig olcsó hozzá extrában is.

2 kedvelés

Nekem az tetszik benne hogy bármilyen színben kaphatsz hozzá panelt, teljesen testreszabható, még nyomtatni is lehet hozzá panelt. Mivel az eddigi aio-inak szinte mind repedezik a teteje ezért remélem ezt már javították ebbe. Minden esetre kiderül, 1-2 hét és megérkezik :grin:

Én gyakorlatilag emiatt az írás miatt kötöttem itt ki ezen az oldalon. Sokmindent letisztázozott a fejemben, így hát köszönöm Gergőnek, hogy ide irányított, Neked meg hogy megírtad.

5 kedvelés

Én pedig köszönöm, hogy itt vagy! :hugs:

6 kedvelés

köszönjük!

4 kedvelés

Elsősorban köszi az összefoglalót @Vaperina_Kinga, ez kellett még, hogy belevágjak, köszönöm @Janos_Groszeibl a beszélgetést bridge-ekről, tankokról, anyagokról meg minden másról és nem utolsó sorban @Elek_Segits az ajánlásokat a vásárlásra.

Hát, “csúnyán” el lehet ebben merülni, de nem részletezem, a lényeg, nagyon tetszik.

16 kedvelés

Ez azért még szép is,gratulálok! Ez az elmerülés ismerős itt mindenkinek :grin:

5 kedvelés

Látom a lime tankot is megvetted hozzá? Az nem folyós?(mond,hogy az ne kelljen vennem) :grin:

3 kedvelés

A Limelight AIO-ja nagyon szép darab, az elektronikáról meg ne is beszéljünk.
Összerakták rendesen, a tank felől folyadék nem tud a lapkához jutni.
A tank nem folyik, páralecsapódással találkoztam, de a tankból semmi nem jött ki még.

7 kedvelés

Köszi ettől féltem vehetek egyet… :+1: :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Hátha valakit érdekel eredeti Billetbox EU-n belül :slight_smile:

3 kedvelés

még jó, hogy lehet kapni :grin: …bár DNA60, de ez az igazán túl’hype’olt AIO ketegória

5 kedvelés

DNA60-nal és usb nélkül.
Nem az én világom. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Tudom nem mindenki szereti mert megosztó figura de nagyon jó ötletei vannak​:+1:

3 kedvelés

Én közben megvettem a 3. B80-at is…mert ami jó az jó! :wink:
Lost Vape Centaurus B80 + 5db Cotton Cloud’s vatta + szállítás (22USD Reward point levonással) összesen 13k forint. Ajándék volt ennyiért :grin:

8 kedvelés

Csak a HC :smiley: Én most pakolok össze egy adag vatta és tekerés csomagot :sweat_smile:

6 kedvelés

És itt van a második DNA 80C boro mod mára​:smile:
https://youtube.com/shorts/JTDeA7lHDYk?si=imZviu16zYa3w2ub

3 kedvelés