Maximum a kerete van fémből, nekem most van egy úton, kiváncsi leszek itt már normális minőség lesz-e, nem úgy, mint az előzőeknél.
Jogos, ha max pontos akarok lenni akkor az oldalpaneleken kívül fém az egész. Talán lesz idővel opciós fém oldalpanel is, de nem befolyásoló tényező tartósság szempontból. A súlya így sem csekély, a plasztik pedig olcsó hozzá extrában is.
Nekem az tetszik benne hogy bármilyen színben kaphatsz hozzá panelt, teljesen testreszabható, még nyomtatni is lehet hozzá panelt. Mivel az eddigi aio-inak szinte mind repedezik a teteje ezért remélem ezt már javították ebbe. Minden esetre kiderül, 1-2 hét és megérkezik
Én gyakorlatilag emiatt az írás miatt kötöttem itt ki ezen az oldalon. Sokmindent letisztázozott a fejemben, így hát köszönöm Gergőnek, hogy ide irányított, Neked meg hogy megírtad.
Én pedig köszönöm, hogy itt vagy!
köszönjük!
Elsősorban köszi az összefoglalót @Vaperina_Kinga, ez kellett még, hogy belevágjak, köszönöm @Janos_Groszeibl a beszélgetést bridge-ekről, tankokról, anyagokról meg minden másról és nem utolsó sorban @Elek_Segits az ajánlásokat a vásárlásra.
Hát, “csúnyán” el lehet ebben merülni, de nem részletezem, a lényeg, nagyon tetszik.
Ez azért még szép is,gratulálok! Ez az elmerülés ismerős itt mindenkinek
Látom a lime tankot is megvetted hozzá? Az nem folyós?(mond,hogy az ne kelljen vennem)
A Limelight AIO-ja nagyon szép darab, az elektronikáról meg ne is beszéljünk.
Összerakták rendesen, a tank felől folyadék nem tud a lapkához jutni.
A tank nem folyik, páralecsapódással találkoztam, de a tankból semmi nem jött ki még.
Köszi ettől féltem vehetek egyet…
Hátha valakit érdekel eredeti Billetbox EU-n belül
még jó, hogy lehet kapni …bár DNA60, de ez az igazán túl’hype’olt AIO ketegória
DNA60-nal és usb nélkül.
Nem az én világom.
Én közben megvettem a 3. B80-at is…mert ami jó az jó!
Lost Vape Centaurus B80 + 5db Cotton Cloud’s vatta + szállítás (22USD Reward point levonással) összesen 13k forint. Ajándék volt ennyiért
Csak a HC Én most pakolok össze egy adag vatta és tekerés csomagot
És itt van a második DNA 80C boro mod mára
https://youtube.com/shorts/JTDeA7lHDYk?si=imZviu16zYa3w2ub