udv vasaroltam egy geekvape B100 at.akksit nekem kellett vennem bele de oszinten megmondom atom kezdo vok es blogolok meg olvasgatok mar egy hete errol a vape & e cigikrol, de akkora vilag tarult elem h igazabol jo darabig fogalmam se volt h rendeljek csak egy egyszeru liqudetmeg alapot hozza mert a megnevezesek annyira idegennek tunt, es az osszetevok is annyira kibovult h 4 napig kellett tismertetoket olvasgatnom h rajojjek “nagyjabol” amit venni szeretnek az milyen megnevezessel szerepel.mert kb 6-7eve kiprobaltam az e cigit de aztan tokrement es nemfoglalkoztam vele.de akkor meg nem emlekszem h ekkora “eletforma” lett vna ez az e vape-es dolog. na de mind1 meg elveszettnek erzem magam ebben.es a dilemma amiert beleptem ide az lenyegeben az akksi amirt rendeltem ( Molicel INR18650-P28A 2800mAh 35A Li-Ion-akku 3,6V védelmi elektronika nélküli -3.6V -2800mAh -Li-Ion ) az miert nem jo es mit rontottam el a rendelesnel? a segítséget köszönöm előre is. szép napot csatoltam a fotot az akkurol
3 kedvelés
Rendben van ez az akku, jó választás volt a Molicel. Annyi még, hogy ajánlott még egy darab ebből és egy külső töltő beszerzése…mert a készülékben nem ajánlott a akku feltöltése.
5 kedvelés
Jó akkumulátor!! Jó döntés!
5 kedvelés
Az akku tökéletes, a felirat azért van, ha az egyszeri user valami orbitális felhasználóhiba folytán a saját arcába robbantaná, akkor ők szóltak…!
Külső töltő tényleg nagyon erősen javallott!
7 kedvelés