Egy, talán utolsó konklúzió: A töltetek, tekerések, vatta azonosak. A By-ka gőze inkább nicotine túlsúlyos. A Galaxies az aromák ízét adja erősebben. A Dvarw meg a kettő közötti harmónia ideális megtestesítője. Van hozzá összeesküvés-elméletem is: a leves különböző összetevőinek eltérő a forráspontja, illetve másképp csapódnak ki a különböző hosszúságú fém kéményeken. Amúgy bármelyik kazán beválalható egész napra. Egészen kis árnyalatnyi különbségek vannak csak. A modokat a használatból eredő kopás teszi kissé patinássá.
11 bejegyzést új témára osztott fel: Videós Vape bemutatók
27 bejegyzést új témára osztott fel: D.R.A.M. problémák, és megoldások
Ezt nagyon jól látod. Ezért lesz egyik tankból jobb, másikból tompább egy-egy íz. Hiába ugyanúgy működnek, a kialakítás miatt eltérő ez élmény.
“A hobbit (dvarw) először azt hiszi az entről, hogy egy fa: nagy rémületére azonban Szilszakáll felébred álmából.” (Wikipedia)
Nem tudom mit fogyasztasz abból a szépségből, de abszolút biztos vagyok benne, hogy nekem is kell!!!
Amúgy tetszetős kombináció.
Megépítettem üvegszállal, standard claptonnal a szépséget. Lehet kóstolgatni. 1.3 ohm. Hát, durván 3.5 átmérőjű, 7-8 menet.
@Vaperina_Kinga , milyen így? (Azért ez a porcelán…király).
Találtam itthon egy 10 éve bontatlan driptipet. Pont bele illik.
(Illetve akkora th-t kaptam az előtte próbált röviddel, hogy leszállt a fejem ).
Tényleg jól le lehet az üvegszálat égetni
Ez sem randa kombináció!
Tetszetős lett. Használd egészséggel és megelégedéssel! Részemről az üvegszál nem játszik. Próbáltam annak idején, de a vatta jobb ízeket hozzott már akkoriban is, és jobban is szállítja a liquidet. A Nuwa-t 0.5 ohmra tekertem, direkt a sok levegő miatt. Mert a gyári drip tippel teljesen más, igazi DL. Az üvegszálnak van TH-ja, azt tapasztaltam én is, csak nem jött be. De a lényeg, hogy Neked tetszik!
Nyugi, ez se szép
Tudom.Ez van
Nagyon szép kombó.
Eddig ez tetszik a legjobban.
Egyedi.
Szerintem ez mérgező
Lehet…Főleg,hogy a sógorom csinálta,aki sajnos mikrózza,hiába mondom neki,hogy azt nem szabad.
Sőt!Legalább 18mg-os vagy 16.
De ideadta,hogy kóstoljam meg
Lehet nem véletlen
Mindenesetre a színe másra emlékeztet!?