Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Oh a Nuwa… :heart_eyes: De szerettem. :smiling_face_with_three_hearts: Gratulálok hozzá. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én ma lazítok. :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Köszi :slightly_smiling_face:majd megpróbálok bele üvegszállal “akciózni”, azt hiszem.
Egészségedre, elvégre ünnep van, meg kell ilyet is​:+1:koccintanék, de egy ideje nem iszom. (Gyógyszerek).

1 kedvelés

Ahogy gondolod. De erősen igényli a 0.4es huzalt, vagy a claptont. De majd meglátod. Sok sikert hozzá. Kissé melegszik, de ízben szuper. No meg különleges. :blush:

3 kedvelés

Nem kicsit…fehér és full kerámia :wink:

Mogyorós hogyishívjákot eszel tálkából? Olyan mint az aldis mogyorós pufi.

Amúgy öcsemtől kaptam, és neki úgy rémlik, a tiéd volt anno :slightly_smiling_face:

Mogyi Crash, hagymás-tejfölös. :yum:

Meglehet, ám sajnos nem emlékszem kineeek adt… ooooooh, de emlékszem. :flushed: Nahát, tudom ki az öcséd. :grin: Remélem jól emlékszem. :thinking: Pozsonyi András. :blush:

2 kedvelés

Igen, betalált​:+1:

Az a krancs izé viszont igen jó :+1: a bor is, csak hogy nem lehet, el is szoktam tőle. A 2 szett is ott van a szeren :+1:

Akkor ez egy általad is tesztelt kazán :+1::wink:
Valami kóstolgatós célra kiváló lesz szerintem.

Én is kóstolni vettem, és ritka jó ízeket hoz. De aztán kialakult az ízlés, és szép lassan feleslegessé vált. :slightly_smiling_face: András jó arc, régi motoros. Régebben sok csoportban jelen voltam, onnan ismerem. :slightly_smiling_face: Üdvözlöm. :blush::metal:

2 kedvelés

(Végül csak az enyém lett a KSL​:wink:)

14 kedvelés

Ez így nagyon szép együtt. :slightly_smiling_face: Gratulálok hozzá.

2 kedvelés

Átadom​:+1: igen, jó arc, nekem is segítgetett, tőle van a Vsticking és az Expromizer, amikkel belevágtam, hirtelen váltással a “kalandba”. A motiváció hardver része, a “kezdőszett” :grin:

1 kedvelés

De Ő squonkal nyomatta, ha jól dereng. Bár tény, hogy évek óta nem beszéltem vele. :thinking:

1 kedvelés

Már most mtl, csőmodok. Mutatott egy poros sqonkot, de rég volt használva. Egy időben én se követtem a dolgait, messze éltem, és én anno ugye visszaszoktam. Prohardveren mozog.

Más az ízlése is. Amit én kivonatosokat szívok, meg amit kedvelek dohány vonalon, attól őt kirázza a hideg :grin:

2 kedvelés

Én meg már nem jól emlékszem szerintem. Annyi dereng, hogy squonkra kellett. De mindegy is. Örülök, hogy nálad landolt. Jó helye lesz. :blush:

1 kedvelés

Én is örülök :wink: (Vándor rda :grin:) beüzemelem majd. Többet keverek, kell kóstolgatás.
Lassan elteszem magam, bár az alvás meg én nem vagyunk mindig jó barátok…de hosszú nap volt.
További jó “lazítást”, végtére is ünnep van :+1::beers:

Sok sikert hozzá. :blush: Hálás kis cucc. Ha a duál nem jön össze ne eröltesd, single-ben is isteni, és úgy legalább nem kér annyi wattot. Amúgy mik ki nem derülnek. Ennek most megörültem ám. :blush: Majd várom, mire jutottál.

Köszönöm. Neked jó éjszakát. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Persze, beszámolok, szia :wink:

2 kedvelés

Igen MD. Jó ízeket ad, szeretem :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face:
Ez az amit anno én szerettem volna megvenni,Zoli árulta.De “drága” volt én nem vehettem meg.Így megmutattam sógornak,megtetszett neki,megvette és már akkor mondtam neki,hogy majd 1x eladja nekem​:wink:Hát…eladta​:joy:Akar egy harmadik Oxva-t.

4 kedvelés

v.1 Gödöllői Kastély-park: Octopus’s Garden

v.2 Beatles: Octopus’s Garden

13 kedvelés