Oh a NuwaâŠ
De szerettem.
GratulĂĄlok hozzĂĄ. ![]()
Köszi
majd megprĂłbĂĄlok bele ĂŒvegszĂĄllal âakciĂłzniâ, azt hiszem.
EgĂ©szsĂ©gedre, elvĂ©gre ĂŒnnep van, meg kell ilyet isâ
koccintanék, de egy ideje nem iszom. (Gyógyszerek).
Ahogy gondolod. De erĆsen igĂ©nyli a 0.4es huzalt, vagy a claptont. De majd meglĂĄtod. Sok sikert hozzĂĄ. KissĂ© melegszik, de Ăzben szuper. No meg kĂŒlönleges. ![]()
Nem kicsitâŠfehĂ©r Ă©s full kerĂĄmia ![]()
MogyorĂłs hogyishĂvjĂĄkot eszel tĂĄlkĂĄbĂłl? Olyan mint az aldis mogyorĂłs pufi.
AmĂșgy öcsemtĆl kaptam, Ă©s neki Ășgy rĂ©mlik, a tiĂ©d volt anno ![]()
Mogyi Crash, hagymås-tejfölös. ![]()
Meglehet, åm sajnos nem emlékszem kineeek adt⊠ooooooh, de emlékszem.
Nahåt, tudom ki az öcséd.
Remélem jól emlékszem.
Pozsonyi AndrĂĄs. ![]()
Igen, betalĂĄltâ![]()
Az a krancs izé viszont igen jó
a bor is, csak hogy nem lehet, el is szoktam tĆle. A 2 szett is ott van a szeren ![]()
Akkor ez egy ĂĄltalad is tesztelt kazĂĄn ![]()
![]()
Valami kóstolgatós célra kivåló lesz szerintem.
Ăn is kĂłstolni vettem, Ă©s ritka jĂł Ăzeket hoz. De aztĂĄn kialakult az ĂzlĂ©s, Ă©s szĂ©p lassan feleslegessĂ© vĂĄlt.
Andrås jó arc, régi motoros. Régebben sok csoportban jelen voltam, onnan ismerem.
Ădvözlöm. ![]()
![]()
Ez Ăgy nagyon szĂ©p egyĂŒtt.
GratulĂĄlok hozzĂĄ.
Ătadomâ
igen, jĂł arc, nekem is segĂtgetett, tĆle van a Vsticking Ă©s az Expromizer, amikkel belevĂĄgtam, hirtelen vĂĄltĂĄssal a âkalandbaâ. A motivĂĄciĂł hardver rĂ©sze, a âkezdĆszettâ ![]()
De Ć squonkal nyomatta, ha jĂłl dereng. BĂĄr tĂ©ny, hogy Ă©vek Ăłta nem beszĂ©ltem vele. ![]()
MĂĄr most mtl, csĆmodok. Mutatott egy poros sqonkot, de rĂ©g volt hasznĂĄlva. Egy idĆben Ă©n se követtem a dolgait, messze Ă©ltem, Ă©s Ă©n anno ugye visszaszoktam. Prohardveren mozog.
MĂĄs az ĂzlĂ©se is. Amit Ă©n kivonatosokat szĂvok, meg amit kedvelek dohĂĄny vonalon, attĂłl Ćt kirĂĄzza a hideg ![]()
Ăn meg mĂĄr nem jĂłl emlĂ©kszem szerintem. Annyi dereng, hogy squonkra kellett. De mindegy is. ĂrĂŒlök, hogy nĂĄlad landolt. JĂł helye lesz. ![]()
Ăn is örĂŒlök
(VĂĄndor rda
) beĂŒzemelem majd. Többet keverek, kell kĂłstolgatĂĄs.
Lassan elteszem magam, bĂĄr az alvĂĄs meg Ă©n nem vagyunk mindig jĂł barĂĄtokâŠde hosszĂș nap volt.
TovĂĄbbi jĂł âlazĂtĂĄstâ, vĂ©gtĂ©re is ĂŒnnep van ![]()
![]()
Sok sikert hozzĂĄ.
HĂĄlĂĄs kis cucc. Ha a duĂĄl nem jön össze ne eröltesd, single-ben is isteni, Ă©s Ășgy legalĂĄbb nem kĂ©r annyi wattot. AmĂșgy mik ki nem derĂŒlnek. Ennek most megörĂŒltem ĂĄm.
Majd vĂĄrom, mire jutottĂĄl.
Köszönöm. Neked jó éjszakåt. ![]()
Persze, beszĂĄmolok, szia ![]()
Igen MD. JĂł Ăzeket ad, szeretem ![]()
Köszönöm szépen ![]()
Ez az amit anno Ă©n szerettem volna megvenni,Zoli ĂĄrulta.De âdrĂĄgaâ volt Ă©n nem vehettem meg.Ăgy megmutattam sĂłgornak,megtetszett neki,megvette Ă©s mĂĄr akkor mondtam neki,hogy majd 1x eladja nekemâ
HĂĄtâŠeladtaâ
Akar egy harmadik Oxva-t.