Oh a Nuwa… De szerettem. Gratulálok hozzá.
Köszi majd megpróbálok bele üvegszállal “akciózni”, azt hiszem.
Egészségedre, elvégre ünnep van, meg kell ilyet iskoccintanék, de egy ideje nem iszom. (Gyógyszerek).
Ahogy gondolod. De erősen igényli a 0.4es huzalt, vagy a claptont. De majd meglátod. Sok sikert hozzá. Kissé melegszik, de ízben szuper. No meg különleges.
Nem kicsit…fehér és full kerámia
Mogyorós hogyishívjákot eszel tálkából? Olyan mint az aldis mogyorós pufi.
Amúgy öcsemtől kaptam, és neki úgy rémlik, a tiéd volt anno
Mogyi Crash, hagymás-tejfölös.
Meglehet, ám sajnos nem emlékszem kineeek adt… ooooooh, de emlékszem. Nahát, tudom ki az öcséd. Remélem jól emlékszem. Pozsonyi András.
Igen, betalált
Az a krancs izé viszont igen jó a bor is, csak hogy nem lehet, el is szoktam tőle. A 2 szett is ott van a szeren
Akkor ez egy általad is tesztelt kazán
Valami kóstolgatós célra kiváló lesz szerintem.
Én is kóstolni vettem, és ritka jó ízeket hoz. De aztán kialakult az ízlés, és szép lassan feleslegessé vált. András jó arc, régi motoros. Régebben sok csoportban jelen voltam, onnan ismerem. Üdvözlöm.
Ez így nagyon szép együtt. Gratulálok hozzá.
Átadom igen, jó arc, nekem is segítgetett, tőle van a Vsticking és az Expromizer, amikkel belevágtam, hirtelen váltással a “kalandba”. A motiváció hardver része, a “kezdőszett”
De Ő squonkal nyomatta, ha jól dereng. Bár tény, hogy évek óta nem beszéltem vele.
Már most mtl, csőmodok. Mutatott egy poros sqonkot, de rég volt használva. Egy időben én se követtem a dolgait, messze éltem, és én anno ugye visszaszoktam. Prohardveren mozog.
Más az ízlése is. Amit én kivonatosokat szívok, meg amit kedvelek dohány vonalon, attól őt kirázza a hideg
Én meg már nem jól emlékszem szerintem. Annyi dereng, hogy squonkra kellett. De mindegy is. Örülök, hogy nálad landolt. Jó helye lesz.
Én is örülök (Vándor rda ) beüzemelem majd. Többet keverek, kell kóstolgatás.
Lassan elteszem magam, bár az alvás meg én nem vagyunk mindig jó barátok…de hosszú nap volt.
További jó “lazítást”, végtére is ünnep van
Sok sikert hozzá. Hálás kis cucc. Ha a duál nem jön össze ne eröltesd, single-ben is isteni, és úgy legalább nem kér annyi wattot. Amúgy mik ki nem derülnek. Ennek most megörültem ám. Majd várom, mire jutottál.
Köszönöm. Neked jó éjszakát.
Persze, beszámolok, szia
Igen MD. Jó ízeket ad, szeretem
Köszönöm szépen
Ez az amit anno én szerettem volna megvenni,Zoli árulta.De “drága” volt én nem vehettem meg.Így megmutattam sógornak,megtetszett neki,megvette és már akkor mondtam neki,hogy majd 1x eladja nekemHát…eladtaAkar egy harmadik Oxva-t.