Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Oh a Nuwa
 :heart_eyes: De szerettem. :smiling_face_with_three_hearts: Gratulálok hozzá. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én ma lazítok. :slightly_smiling_face:

11 Likes

Köszi :slightly_smiling_face:majd megprĂłbĂĄlok bele ĂŒvegszĂĄllal “akciĂłzni”, azt hiszem.
EgĂ©szsĂ©gedre, elvĂ©gre ĂŒnnep van, meg kell ilyet is​:+1:koccintanĂ©k, de egy ideje nem iszom. (GyĂłgyszerek).

1 Like

Ahogy gondolod. De erƑsen igĂ©nyli a 0.4es huzalt, vagy a claptont. De majd meglĂĄtod. Sok sikert hozzĂĄ. KissĂ© melegszik, de Ă­zben szuper. No meg kĂŒlönleges. :blush:

3 Likes

Nem kicsit
fehér és full keråmia :wink:

MogyorĂłs hogyishĂ­vjĂĄkot eszel tĂĄlkĂĄbĂłl? Olyan mint az aldis mogyorĂłs pufi.

AmĂșgy öcsemtƑl kaptam, Ă©s neki Ășgy rĂ©mlik, a tiĂ©d volt anno :slightly_smiling_face:

Mogyi Crash, hagymås-tejfölös. :face_savoring_food:

Meglehet, ĂĄm sajnos nem emlĂ©kszem kineeek adt
 ooooooh, de emlĂ©kszem. :flushed_face: NahĂĄt, tudom ki az öcsĂ©d. :grin: RemĂ©lem jĂłl emlĂ©kszem. :thinking: Pozsonyi AndrĂĄs. :blush:

2 Likes

Igen, betalált​:+1:

Az a krancs izĂ© viszont igen jĂł :+1: a bor is, csak hogy nem lehet, el is szoktam tƑle. A 2 szett is ott van a szeren :+1:

Akkor ez egy ĂĄltalad is tesztelt kazĂĄn :+1::wink:
Valami kóstolgatós célra kivåló lesz szerintem.

Én is kĂłstolni vettem, Ă©s ritka jĂł Ă­zeket hoz. De aztĂĄn kialakult az Ă­zlĂ©s, Ă©s szĂ©p lassan feleslegessĂ© vĂĄlt. :slightly_smiling_face: AndrĂĄs jĂł arc, rĂ©gi motoros. RĂ©gebben sok csoportban jelen voltam, onnan ismerem. :slightly_smiling_face: Üdvözlöm. :blush::sign_of_the_horns:

2 Likes

(VĂ©gĂŒl csak az enyĂ©m lett a KSL​:wink:)

14 Likes

Ez Ă­gy nagyon szĂ©p egyĂŒtt. :slightly_smiling_face: GratulĂĄlok hozzĂĄ.

2 Likes

Átadom​:+1: igen, jĂł arc, nekem is segĂ­tgetett, tƑle van a Vsticking Ă©s az Expromizer, amikkel belevĂĄgtam, hirtelen vĂĄltĂĄssal a “kalandba”. A motivĂĄciĂł hardver rĂ©sze, a “kezdƑszett” :grin:

1 Like

De Ɛ squonkal nyomatta, ha jól dereng. Bår tény, hogy évek óta nem beszéltem vele. :thinking:

1 Like

MĂĄr most mtl, csƑmodok. Mutatott egy poros sqonkot, de rĂ©g volt hasznĂĄlva. Egy idƑben Ă©n se követtem a dolgait, messze Ă©ltem, Ă©s Ă©n anno ugye visszaszoktam. Prohardveren mozog.

MĂĄs az Ă­zlĂ©se is. Amit Ă©n kivonatosokat szĂ­vok, meg amit kedvelek dohĂĄny vonalon, attĂłl Ƒt kirĂĄzza a hideg :grin:

2 Likes

Én meg mĂĄr nem jĂłl emlĂ©kszem szerintem. Annyi dereng, hogy squonkra kellett. De mindegy is. ÖrĂŒlök, hogy nĂĄlad landolt. JĂł helye lesz. :blush:

1 Like

Én is örĂŒlök :wink: (VĂĄndor rda :grin:) beĂŒzemelem majd. Többet keverek, kell kĂłstolgatĂĄs.
Lassan elteszem magam, bĂĄr az alvĂĄs meg Ă©n nem vagyunk mindig jĂł barĂĄtok
de hosszĂș nap volt.
TovĂĄbbi jĂł “lazĂ­tĂĄst”, vĂ©gtĂ©re is ĂŒnnep van :+1::clinking_beer_mugs:

Sok sikert hozzĂĄ. :blush: HĂĄlĂĄs kis cucc. Ha a duĂĄl nem jön össze ne eröltesd, single-ben is isteni, Ă©s Ășgy legalĂĄbb nem kĂ©r annyi wattot. AmĂșgy mik ki nem derĂŒlnek. Ennek most megörĂŒltem ĂĄm. :blush: Majd vĂĄrom, mire jutottĂĄl.

Köszönöm. Neked jó éjszakåt. :slightly_smiling_face:

1 Like

Persze, beszĂĄmolok, szia :wink:

2 Likes

Igen MD. JĂł Ă­zeket ad, szeretem :slightly_smiling_face:

5 Likes

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face:
Ez az amit anno Ă©n szerettem volna megvenni,Zoli ĂĄrulta.De “drĂĄga” volt Ă©n nem vehettem meg.Így megmutattam sĂłgornak,megtetszett neki,megvette Ă©s mĂĄr akkor mondtam neki,hogy majd 1x eladja nekem​:wink:HĂĄt
eladta​:joy:Akar egy harmadik Oxva-t.

4 Likes

v.1 GödöllƑi KastĂ©ly-park: Octopus’s Garden

v.2 Beatles: Octopus’s Garden

13 Likes