Sziasztok. Ki mivel vapel ezen a csodĂĄs napon? Ăn Ćket vĂĄlasztottam a mai napra.
Ăn mostanĂĄban ezzel a Dvarw Dl-el gĆzölök.
Ma våltottam måsik liquidre benne, ezért kicsit åtvariåltam.
2.5-es levegĆzĆ, Ni80 MTL Clapton 8 menettel.
17-20w között nagyon jĂł Ăz/gĆz.
Szeretem a szƱkebb Dl-t!
Ăs megjött a Voopoo Too is. MĂĄr vagy 1.5 Ă©ve szemeztem vele, de most pofĂĄtlanul kevĂ©s pĂzĂ©rt jutottam hozzĂĄ Cigabuy-on.
Dvarw MTL/Vtc mini :0,3Kahntal 1,43ohm super sorb vatta Török dohåny mix
Siren V2 MTL/Joytech Eeke:0,3 Khantal 1,68ohm super sorb vatta SĂĄrkĂĄny gyĂŒmölcsös,eper,marula,aloe mix
Nekem a szĆlĆs meg az almĂĄs! Nagyon finom a fahĂ©jas, de azt mĂĄr hanyagolom vĂ©gleg! Az emberbe beletszik a parĂĄt. VĂ©gĂŒlis elvagyok fahĂ©j nĂ©lkĂŒl!
A fahĂ©j szervezetre gyakorolt hatĂĄsĂĄrĂłl! HĂĄt azt ĂrjĂĄk a fahĂ©j+a mentol nem igazĂĄn pozitĂv a szervezetbe fĆleg nem a tĂŒdĆnek! Nagy vonalakban: pĂĄr cikket elolvasva arra a következtetĂ©sre jutottam kerĂŒlöm-e kĂ©t anyagot! Ăs igazak a feltevĂ©sek avagy sem ennek tĂŒzetesen nem jĂĄrtam utĂĄna! SajĂĄt döntĂ©s! HĂĄla Ă©gnek nem akkora lemondĂĄs mint anno az analog volt!
HĂĄt igen Ă©nis azĂ©rt csĂpem ezt a helyet, mert rengeteg okos, jĂł dolg megragad! MĂ©g a DL-s dolgokat is elolvasom pedig nagyon messzi ĂĄll tĆlem! BĂĄr nem kiabĂĄlom el, de nem ĂĄll szĂĄndĂ©komban! Ezis bennem olyan fahĂ©jas para! Egyszer olvastam rĂłla Ă©s megmaradt!
Ănis Ăgy vagyok! Nekem is van egy kĂ©szĂŒlĂ©kem erre a cĂ©lra azt jĂłszĂ©l! BĂĄr mĂ©g unokĂĄm nincs, hogy szĂłrakoztassam de asszonypajtĂĄst Ă©nis bosszantom vele ha az idegeimre megy!