Ez kifogástalan ötlet!!
Tudom de önfejű vagyok voltam és sztem leszek is.
Az ilyet még a mentőben is ütném ha …
Hogy oldom meg a kijelző részt, az bizonytalanított el?
Ha elmúlik Robi ! De ez nem biztos. A szálka mindig ott lesz a köröm alatt…
Ha túladagolom, nehogy úgy kelljen leugrani róla
Papírszalag,kimaszkolod
Gondolatban már párat szétvertem, az élet vicces, néha besodor pár ilyet az aurába de sajna nem így működik. Sajna. Globál értem persze, nem Vaperina.
Szevasz Atis!! Igen elhiszem!! Meg azt is tudom, hogy nagy türelem kell hozzá!! Valamikor Decemberben pont Zolika mutatta meg türelmét!! Amit mir én nem viseltem ,ő még nagyon kulturáltan igen!!
Sajnos ez jelenti a legnagyobb gondot sokunknak…
Hidd el nekem nincsenek álmatlan éjszakáim ez miatt… (Még szerencse)
Mert mi ismerjük a nagyító ikont mire való.
Nem tagadom én is használom néha.
A múltkor láttam,szpni se tanított anyád mégis tudsz…videót
De keresni azt itt nehéz állítólag ilyeneket olvasok
Még… nyugi, csak viccelek…
Nem könnyebb igy, hogy csak beírjuk a kérdést, és majd várjuk, h a sült galamb…
Lehet lecserélem a profilképemet, mert engem olyan szépen elkerülnek az ilyenek, pedig én bírom a szántást, ugye megedzett a dabasi(meg még sok másik) gyűjtő
Könnyebb az biztos…aztán válaszolsz neki de nincs itt mert nem érdekli…annyit nem mond köszi…stb.
De,csak semmi reagálás a mai napig sem
Az ilyen lehet unatkozik,de elvinném üveget cipelni,estére azt se tudná fiú-e vagy lány,vagy kérdezni se merne !
Pedig annyi info van fenn, kérdés nélkül csak olvasgatás alapján tudtam kb milyen tank kell nekem, a mod-ról(bocsi ) is volt fogalmam, most is van mire vágynék még, de hát az a jó erős svób vér és még keresni sem kellet hozzá, csak pár szórakoztatóbb topikot olvasgatni és jelen lenni
Ez azért van, mert közben beírja ugyanazt a fészen is. És ha ott hamarabb jön a válasz, (abszolút mindegy, milyen formában), akkor az előzőt már el is felejtette.
Sajna ilyen egyéjszakás kalandok mindenhol vannak/lesznek…
Hamarosan megmutatom, ha megérkezik az rda-mat!! Camiant nem sikerült beszereznem, de olvasok!!