Mutasd meg, mid van 4.0

Ez még a jobbik változat ! Idejön mond valamit, más is válaszol, erre felháborodik, mint a face-n és osztja az észt … :rofl: :rofl: :rofl: Az hogy másnak is van véleménye esetleg az teljesen kizárt dolog… :grin:

9 kedvelés

Ez a szabad internet, a mentalitás és a következmény-nélküliség keveréke :roll_eyes:

5 kedvelés

Ez még mindig egy nagyon disztingvált hely a FB Tiktok és tsai-hoz képest :slight_smile:

7 kedvelés

Itt azért , ha nagyon nem vigyáz magára a polgár , akkor a csapat gyorsan kivezeti az ajtón… :grin:

9 kedvelés

És most sok shoptól kapja az ingyen modokat leveseket…van példám rá.
Pedig azt se tudta mi fán terem a vatta…
Kövezzetek meg :vaperina: a pofátlannak áll a világ

9 kedvelés

Van carbon fiber mintás öntapadós fóliám,(fekete) ha gondolod küldök belőle 10 Pico-ra valót. :saluting_face:

szerk.: minden szóba jöhet, ami rajta marad és esztétikus

6 kedvelés

Terepszínben van nekem is ha kell :grin:

7 kedvelés

Ez az a terep? :joy:
Happy See Ya GIF by Warner Bros. Deutschland

9 kedvelés

Sajnos a helyzet , csak egyre roszabb lesz , mert ahogy szűkül az elérhető shopok száma és ahogy egyre nehezebb beszerezni a megszokott cuccokat … ( persze esetleg másikat kipróbálni azt nem ) úgy keresnek azonnali lehetőség szerint kész megoldásokat …

6 kedvelés

Neve? :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

nem is igaz inkább ez

8 kedvelés

köszönöm de a csaj és a szarka gének nem engedik :wink:

4 kedvelés

Mivel .olvasok és valaki 2024 ben dicsérte ezért választottam az Aston 22

7 kedvelés

A két torony (Tolkien után szabadon).

11 kedvelés

Igazad lehet,csak előtte nem tudod hány éjszakai beszélgetésem volt vele mit hogy csináljon,hogy és milyen aromával milyen arányban milyen porlasztóval vagy akármi…de most ő a jani az egyik kék oldalon…
De lapoztam,elmúlt :smiling_face:

9 kedvelés

Szívjunk pár nagy slukkot ( szívást) a legjobb setup-bol ( mit Tom én beállítás mondjuk ) és az ba…O…jn… meg

6 kedvelés

Komolyabbra fordítva a szót, köszönöm az ajánlatot. Most is fekete, ugyan kicsit kopott, de az nem zavarna, viszont ha már hánykolódik, akkor valami igazán csajos és enyhén vaper-pukkasztót csinálnék belőle legyen miről beszélni és váltson ki reakciót :slight_smile:

9 kedvelés

Ílyenbe többször belefutottam én is…

7 kedvelés

Szűk Dl-re tökéletes,nem tudtam úgy leszűkíteni hogy mtl-t csináljak belőle.

6 kedvelés

Próbát meg ér!! Legalább belekóstolok ebbe a világba is!! Valahol olvastam róla ott mtl ként írták!!

4 kedvelés