Ez még a jobbik változat ! Idejön mond valamit, más is válaszol, erre felháborodik, mint a face-n és osztja az észt … Az hogy másnak is van véleménye esetleg az teljesen kizárt dolog…
Ez a szabad internet, a mentalitás és a következmény-nélküliség keveréke
Ez még mindig egy nagyon disztingvált hely a FB Tiktok és tsai-hoz képest
Itt azért , ha nagyon nem vigyáz magára a polgár , akkor a csapat gyorsan kivezeti az ajtón…
És most sok shoptól kapja az ingyen modokat leveseket…van példám rá.
Pedig azt se tudta mi fán terem a vatta…
Kövezzetek meg a pofátlannak áll a világ
Van carbon fiber mintás öntapadós fóliám,(fekete) ha gondolod küldök belőle 10 Pico-ra valót.
szerk.: minden szóba jöhet, ami rajta marad és esztétikus
Terepszínben van nekem is ha kell
Ez az a terep?
Sajnos a helyzet , csak egyre roszabb lesz , mert ahogy szűkül az elérhető shopok száma és ahogy egyre nehezebb beszerezni a megszokott cuccokat … ( persze esetleg másikat kipróbálni azt nem ) úgy keresnek azonnali lehetőség szerint kész megoldásokat …
Neve?
köszönöm de a csaj és a szarka gének nem engedik
Mivel .olvasok és valaki 2024 ben dicsérte ezért választottam az Aston 22
Igazad lehet,csak előtte nem tudod hány éjszakai beszélgetésem volt vele mit hogy csináljon,hogy és milyen aromával milyen arányban milyen porlasztóval vagy akármi…de most ő a jani az egyik kék oldalon…
De lapoztam,elmúlt
Szívjunk pár nagy slukkot ( szívást) a legjobb setup-bol ( mit Tom én beállítás mondjuk ) és az ba…O…jn… meg
Komolyabbra fordítva a szót, köszönöm az ajánlatot. Most is fekete, ugyan kicsit kopott, de az nem zavarna, viszont ha már hánykolódik, akkor valami igazán csajos és enyhén vaper-pukkasztót csinálnék belőle legyen miről beszélni és váltson ki reakciót
Ílyenbe többször belefutottam én is…
Próbát meg ér!! Legalább belekóstolok ebbe a világba is!! Valahol olvastam róla ott mtl ként írták!!