Nem. Épp ellenkezőleg. Olyan jó. Nekem az nagyon is bevált..
Maximálisan egyetértek veled ! Én is megadom a tiszteletet mindenkinek… ![]()
A legfőbb bajom, nem merem szétszedni, ha ki tudom úgy belezni, hogy össze is tudjam rakni, akkor van otthon kompresszor, esetleg egy kis homok megoldja a színt legalább annyira, hogy egyenletes legyen a felület és nagyon szép autófestékeket lehet már kapni kis mennyiségben is ![]()
Esetleg autó fóliázás szóba jöhet a kicsikén ? Bármilyen szín is játszik, és könnyű felrakni…
Nekem is van pico, ami nem mükszik… teljesen szét bontani csak ugy tudod, ha le cinezed rola a + és - szálakat
minden szóba jöhet, ami rajta marad és esztétikus, már ha ez nálatok össze fér a rózsaszínnel, meg a strasszal ![]()
Számolgattam, műkörmös olyan 200k-ért építené fel ![]()
![]()
Amúgy viccet félretéve, nem kis fába vágod ezzel ![]()
![]()
Kettő csavar van az alján,kiszeded,szét tudod húzni vigyázva a gombokra mert kiesnek,homokfújás a testnek,nitró zsírtalanítani (mézes kendőbe ne menjünk bele
) autófesték+lakk.
Összerakod szép lesz ![]()
Pico-n nekem is az van…fekete autófólia. Lassan 3 éve tapad rá rendesen
Akkor már csak keresni kell pink autót, és leszedni róla 1 m2-t ![]()
Meg értelek , Tudom ,hogy tudnak bántó dolgok lenni, Láttam is!! De valahogy átt kell lépni!! Azt nem tudom hogyan!! ![]()
Van egy tabletta ami vény nélkül is kapható. Az a neve h tojokrá. Ezt 3-szor naponta beveszed, és minden elmúlik majd… idővel…![]()
Szervusz Tibor !
Sajnos más látni és más benne lenni … Én tudom miről beszél Zolika…
Szerintem nem is elsősorban a tisztelettel vagy annak hiányával van a legnagyobb baj itt. Aki nem megfelelően kommunikál, úgyis elég gyorsan szelektálva van akár általunk, akár Kingáék által.
Mi amikor kezdtük, olvastunk és ha nem találtunk valamit, akkor kérdeztünk.
Tisztelet a kivételnek, de az újak egyszerűen nem veszik a fáradságot, hogy olvassanak, ne adj isten keressenek a témában ami érdekli őket.
Amikor 159edszer kérdezik meg ugyanazt elég fárasztó.
Sokáig (2-3 hónap ha annak szamit
) azért nem jöttem én sem, mert nem voltam kíváncsi az újabb régi kérdésekre, az értelmezhetetlen hozzászólásokra.
Ez kifogástalan ötlet!!
![]()
Tudom de önfejű vagyok voltam és sztem leszek is.
Az ilyet még a mentőben is ütném ha …
Hogy oldom meg a kijelző részt, az bizonytalanított el?
Ha elmúlik Robi ! De ez nem biztos. A szálka mindig ott lesz a köröm alatt…
Ha túladagolom, nehogy úgy kelljen leugrani róla ![]()
![]()
Papírszalag,kimaszkolod ![]()
![]()