Mutasd meg, mid van 4.0

Melyik változat érdekelne? A könnyebbik vagy a jobbik?..:rofl:

4 kedvelés

Kéz csókolom ! @Fgytreka !

Az nehéz lesz szerintem, mert acél a külső, ha alu. lenne tudnám a választ …

3 kedvelés

a jobbik perfekcionista vagyok, a könnyű, de nem szép ötleteket elvetettem már, mint pl a géllack :see_no_evil: :joy:

5 kedvelés

Olyan rossz ? :thinking:

4 kedvelés

Értem.
Ismertek,de ahogy én nem nézek le másokat úgy engem se nézzen le senki.
Nem vagyok én sem különb másoktól,lehet néha kiborul a bili nálam de annak oka van.
Ugyan úgy tisztelek egy podost egy rta használót vagy egy takarítónőt vagy egy vezér igazgatót.
Van amit már én sem tudok elengedni…

11 kedvelés

Ledolgozós szombati leveseim :roll_eyes::rofl: (lesz egy ilyen dobozom…)

2 kedvelés

Nem. Épp ellenkezőleg. Olyan jó. Nekem az nagyon is bevált…

4 kedvelés

Maximálisan egyetértek veled ! Én is megadom a tiszteletet mindenkinek… :hugs:

7 kedvelés

A legfőbb bajom, nem merem szétszedni, ha ki tudom úgy belezni, hogy össze is tudjam rakni, akkor van otthon kompresszor, esetleg egy kis homok megoldja a színt legalább annyira, hogy egyenletes legyen a felület és nagyon szép autófestékeket lehet már kapni kis mennyiségben is :see_no_evil:

8 kedvelés

Esetleg autó fóliázás szóba jöhet a kicsikén ? Bármilyen szín is játszik, és könnyű felrakni…

4 kedvelés

Nekem is van pico, ami nem mükszik… teljesen szét bontani csak ugy tudod, ha le cinezed rola a + és - szálakat

5 kedvelés

minden szóba jöhet, ami rajta marad és esztétikus, már ha ez nálatok össze fér a rózsaszínnel, meg a strasszal :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Számolgattam, műkörmös olyan 200k-ért építené fel :open_mouth::joy:

Amúgy viccet félretéve, nem kis fába vágod ezzel :slightly_smiling_face::wink:

5 kedvelés

Kettő csavar van az alján,kiszeded,szét tudod húzni vigyázva a gombokra mert kiesnek,homokfújás a testnek,nitró zsírtalanítani (mézes kendőbe ne menjünk bele :smiling_face:) autófesték+lakk.
Összerakod szép lesz :smiling_face:

9 kedvelés

Pico-n nekem is az van…fekete autófólia. Lassan 3 éve tapad rá rendesen

6 kedvelés

Akkor már csak keresni kell pink autót, és leszedni róla 1 m2-t :grin:

7 kedvelés

Meg értelek , Tudom ,hogy tudnak bántó dolgok lenni, Láttam is!! De valahogy átt kell lépni!! Azt nem tudom hogyan!! :sleepy:

6 kedvelés

Van egy tabletta ami vény nélkül is kapható. Az a neve h tojokrá. Ezt 3-szor naponta beveszed, és minden elmúlik majd… idővel…:rofl:

5 kedvelés

Szervusz Tibor !

Sajnos más látni és más benne lenni … Én tudom miről beszél Zolika…

4 kedvelés

Szerintem nem is elsősorban a tisztelettel vagy annak hiányával van a legnagyobb baj itt. Aki nem megfelelően kommunikál, úgyis elég gyorsan szelektálva van akár általunk, akár Kingáék által.
Mi amikor kezdtük, olvastunk és ha nem találtunk valamit, akkor kérdeztünk.
Tisztelet a kivételnek, de az újak egyszerűen nem veszik a fáradságot, hogy olvassanak, ne adj isten keressenek a témában ami érdekli őket.
Amikor 159edszer kérdezik meg ugyanazt elég fárasztó.
Sokáig (2-3 hónap ha annak szamit​:slightly_smiling_face:) azért nem jöttem én sem, mert nem voltam kíváncsi az újabb régi kérdésekre, az értelmezhetetlen hozzászólásokra.

9 kedvelés