De most újra itt vagy(unk)..![]()
Emlékszem rá, sokszor már sajnáltam szegény Admin-okat is h annyit kellett utánunk takarítani meg rendezni a dolgokat… ![]()
Ehhez csak egy gondolatot szeretnék hozzáfűzni, Nagyon sokan vagyunk itt akik megfogadtuk és megköszöntük a te és Zolika tanácsait!! Sokan vannak akik szeretnek és tisztelnek titeket!! És meg sok új tag is lesz aki így fog érez, ha adtok nekik tanácsot!! A bohócokkal meg ,kár és nem érdemes foglalkozni!! Azokat engedjétel el!!
Megyek má, jówanna ![]()
B) és öntesz hozzá egy kis glicerint, hogy hidratáltabb legyen a bőröd
![]()
VG-re járok a napokban.
Lesz egy adag kísérletre.
Igen ! Így alakult meg a szép korúak topikja is annak idején … ![]()
69…na az egy “szép” kor ![]()
![]()
Én… például… az rta vonalat, (beleértve az rta, rda, rdta, squonk… mindent) egyes egyedül a vaperinának köszönhetem. Mert amikor ide beléptem, akkor rta-im még nem voltak. Ők segítettek mindenben is amit ma jelenleg tudok. Így ehhez kétség sem férhet, hogy bármit is megteszek értük, amivel viszonozhatom azt a temérdek sok segítséget, amit tőlük kaptam… szóval… ebből mindenki levonhatja a következtetést magának…
Meg a jó zenék, filmek, a kamionos gulyás… ![]()
a sok felesleges aroma ![]()
meg itt nincs annyi reklám,.mint a Fészen ![]()
Meg a te inawera tobacco symphony aromád, amit tőled vettem még anno… meg mindig van belőle… az csak ünnepi leves..![]()
![]()
Csak egy anno emlékezetembe beégett hsz, azt hiszem Zolikától:
“A byka-m olyan eredeti, hogy fehérorosz szűzlány szállította ki búzakalászt lobogtatva a kezében”
![]()
Fiúk, lányok teszek én fel nektek szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb kérdéseket. Most pl az a legfőbb bajom, hogy hogy csináljak a zuram kopott fekete pico-jából strasszos rózsaszínt
![]()
Photoshop lenne a leggyorsabb ![]()
.
.
.
![]()
Melyik változat érdekelne? A könnyebbik vagy a jobbik?..![]()
Kéz csókolom ! @Fgytreka !
Az nehéz lesz szerintem, mert acél a külső, ha alu. lenne tudnám a választ …
a jobbik perfekcionista vagyok, a könnyű, de nem szép ötleteket elvetettem már, mint pl a géllack
![]()
Olyan rossz ? ![]()
Értem.
Ismertek,de ahogy én nem nézek le másokat úgy engem se nézzen le senki.
Nem vagyok én sem különb másoktól,lehet néha kiborul a bili nálam de annak oka van.
Ugyan úgy tisztelek egy podost egy rta használót vagy egy takarítónőt vagy egy vezér igazgatót.
Van amit már én sem tudok elengedni…
Ledolgozós szombati leveseim ![]()
(lesz egy ilyen dobozom…)