Mutasd meg, mid van 4.0

Szervusz Robi !

Kizárt dolog, mert akkor most nem lennénk itt… :grin:

7 kedvelés

Figyeljetek ide srácok (hölgyek is​:grin:),…
Lehet nem ide illő amit írni szeretnék, (és ezt nem sértésnek szánom), de régebben volt egy-egy olyan jó nap itt a vaperinán, amikor mindenkiből csak úgy dőlt a hülyeség, működött a bohóckodás is a maximumon… eskü, sokszor már a könnyeim is csorogtak, annyit nevettünk itt. Hol vannak azok a szép idők? Ennyire nem változhatott meg a világ…?!? Mert most is vannak, de mintha már nem olyan szinten menne az egész. Mintha csak sokkal komolyabb lenne minden… vagy ez csak az én meglátásom lenne?

7 kedvelés

Múlnak a gyermek évek…

4 kedvelés

Arra nem tudok mit írni,hogy milyen volt itt régen , mert ,nagy bánatomra ,csak nem rég keveredtem ide … ,de én egy remek egymást segítő közösségbe csöppentem bele … Köszönök is mindent meg1x utólag is. :heart:

5 kedvelés

Jól látod Robi ! Én ezért nem voltam jó darabig…

6 kedvelés

Ezek kialakulnak, el kell kapni. De én most csak magamról beszélhetek. Nem könnyű jókedvűnek lenni mindig, amikor sok minden összeszalad, meg jön a xar, meg jövőfájásom is van meg…nem akarok “politizálni” na. :slightly_smiling_face: De azért néha megy a marhaság, én is szeretem, erőltetni nem lehet, kialakul :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

De most újra itt vagy(unk)…:blush:

6 kedvelés

Emlékszem rá, sokszor már sajnáltam szegény Admin-okat is h annyit kellett utánunk takarítani meg rendezni a dolgokat… :blush:

6 kedvelés

Ehhez csak egy gondolatot szeretnék hozzáfűzni, Nagyon sokan vagyunk itt akik megfogadtuk és megköszöntük a te és Zolika tanácsait!! Sokan vannak akik szeretnek és tisztelnek titeket!! És meg sok új tag is lesz aki így fog érez, ha adtok nekik tanácsot!! A bohócokkal meg ,kár és nem érdemes foglalkozni!! Azokat engedjétel el!!

8 kedvelés

Megyek má, jówanna :roll_eyes:

6 kedvelés

B) és öntesz hozzá egy kis glicerint, hogy hidratáltabb legyen a bőröd :wink: :smiling_face_with_three_hearts:

5 kedvelés

VG-re járok a napokban. :rofl: Lesz egy adag kísérletre.

7 kedvelés

Igen ! Így alakult meg a szép korúak topikja is annak idején … :grin:

6 kedvelés

69…na az egy “szép” kor :joy::roll_eyes:

5 kedvelés

Én… például… az rta vonalat, (beleértve az rta, rda, rdta, squonk… mindent) egyes egyedül a vaperinának köszönhetem. Mert amikor ide beléptem, akkor rta-im még nem voltak. Ők segítettek mindenben is amit ma jelenleg tudok. Így ehhez kétség sem férhet, hogy bármit is megteszek értük, amivel viszonozhatom azt a temérdek sok segítséget, amit tőlük kaptam… szóval… ebből mindenki levonhatja a következtetést magának…

10 kedvelés

Meg a jó zenék, filmek, a kamionos gulyás… :wink::grin:a sok felesleges aroma :roll_eyes::joy: meg itt nincs annyi reklám,.mint a Fészen :rofl:

4 kedvelés

Meg a te inawera tobacco symphony aromád, amit tőled vettem még anno… meg mindig van belőle… az csak ünnepi leves…:sweat_smile::blush:

5 kedvelés

Csak egy anno emlékezetembe beégett hsz, azt hiszem Zolikától:

“A byka-m olyan eredeti, hogy fehérorosz szűzlány szállította ki búzakalászt lobogtatva a kezében” :rofl: :joy: :grin:

8 kedvelés

Fiúk, lányok teszek én fel nektek szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb kérdéseket. Most pl az a legfőbb bajom, hogy hogy csináljak a zuram kopott fekete pico-jából strasszos rózsaszínt :see_no_evil: :joy:

9 kedvelés

Photoshop lenne a leggyorsabb :thinking:
.
.
.
:grin:

3 kedvelés