Mutasd meg, mid van 4.0

Ezt jól írod…hasonlóan gondolom.Nem sok ínformáció jutt be a fejekbe abból amit mond az ember sőt még hülyének néznek…

10 kedvelés

Emelkedj felül ezen, szerintem :hugs: mert olyan úgy sincsen, hogy valaki mindenkinek szimpatikus. De te itt otthon vagy, azt gondolom. Engedd el, ami olyan…

5 kedvelés

Épp az előbb olvastam máshol,azt elengedtem. Ha neki úgy jó,akkor úgy kell használnia :blush:

5 kedvelés

Az a baj, hogy már nem a régi a hangulat…egyre többször olvasom fapofával az oldalt és nem ezért kedveltem meg 3éve

7 kedvelés

Igazad lehet…de már én is azt érzem mint Zsolti …

8 kedvelés

Ennyi.
Sokan meg szívesen vették, veszik ezután is a tapasztaltabbak véleményét. Meg minden.

Mindegy, engem feszít, ha ilyeneket olvasok :hugs: mert …mittudomén, feszít. :thinking::roll_eyes::grin:

9 kedvelés

Nincs mindig egyforma napom, de próbálok ITT nem magamra venni semmi negatívat, mert a valós életemben jött éppen elég :wink:

Ps: elképzelhető, hogy én is idegesítek egyeseket. Na és. Tekerni kell pár centit.

7 kedvelés

Nekem nincs problémám az életben hála a megváltónak aki a maga hasonlóságára megteremtett engem is. Nem is akarok fel venni itt se semmi negatívat de itt van ám néha ajjajjjj :grin:

10 kedvelés

Van ám :grin: engem elszórakoztat, amúgy sokkal több pozitív érzésem van, egyelőre. Pár naponta beesik valami színfolt, jóvanazúgy.

7 kedvelés

Szervusztok @Zolika és @Janos_Groszeibl !

Utolért benneteket is az ami engem. Igazából semmi sem változott. Mi öreg motorosok saját kútfőből is tudunk meríteni annyit amennyi kell. :wink: :innocent: :hugs: Mintha ez a cipő rajtam is lett volna… :grin:

7 kedvelés

Szia Atis!
Akkor érted: olvasok itt valamit és aztmondom aztaaaa… :roll_eyes: :see_no_evil:

6 kedvelés

De amúgy már én is éreztem ezt, aztán csak “hazanézek” ide. Pótcselekvés? Nem hiszem, akkor minden az lenne szinte, ami tevékenység.
Amit itt kedvelek. Illetve amin elgondolkodtam.

A verzió: egy 500 literes Jacuzzi, tele langyos híg f@ssal.
B verzió: ugyanez, tele faxa pezsgő vízzel, melybe néha kicsit vagy nagyon belepisikél valami, de a szűrő kidolgozza. :wink:

8 kedvelés

Én üzemeltettek Jacuzzit :elmondom…: nem ,addig még vízet nem cserélek… :grin:

8 kedvelés

Ha úgy van, begyüvök gumiruhába :joy: nem lássa senkise

6 kedvelés

Hidd el Zoli,mindkét jakuzzinál van lépcső amivel ki tudsz jönni belőle.
De rajtad áll hogyan és milyen gyorsan lépkedsz…:hugs:

7 kedvelés

Persze. Ha már túl boldog vagyok :rofl:ki kell menni újrakoszolódni úgyis :wink:

6 kedvelés

Amellett, hogy néha belesz…k ez a jakuzzi már ritkán pezseg…le lett szabályozva a motorja.

6 kedvelés

Ja a végét láttam de nem tudom mi volt le maradtam…

4 kedvelés

Amúgy a villany áram mindenkinél drágult. Vajon nem ez a fő oka, annak a motornak?:laughing:

4 kedvelés

Ezt most csak úgy általánosságban írtam…az előzőekre reagálva

5 kedvelés