Ezt jól írod…hasonlóan gondolom.Nem sok ínformáció jutt be a fejekbe abból amit mond az ember sőt még hülyének néznek…
Emelkedj felül ezen, szerintem mert olyan úgy sincsen, hogy valaki mindenkinek szimpatikus. De te itt otthon vagy, azt gondolom. Engedd el, ami olyan…
Épp az előbb olvastam máshol,azt elengedtem. Ha neki úgy jó,akkor úgy kell használnia
Az a baj, hogy már nem a régi a hangulat…egyre többször olvasom fapofával az oldalt és nem ezért kedveltem meg 3éve
Igazad lehet…de már én is azt érzem mint Zsolti …
Ennyi.
Sokan meg szívesen vették, veszik ezután is a tapasztaltabbak véleményét. Meg minden.
Mindegy, engem feszít, ha ilyeneket olvasok mert …mittudomén, feszít.
Nincs mindig egyforma napom, de próbálok ITT nem magamra venni semmi negatívat, mert a valós életemben jött éppen elég
Ps: elképzelhető, hogy én is idegesítek egyeseket. Na és. Tekerni kell pár centit.
Nekem nincs problémám az életben hála a megváltónak aki a maga hasonlóságára megteremtett engem is. Nem is akarok fel venni itt se semmi negatívat de itt van ám néha ajjajjjj
Van ám engem elszórakoztat, amúgy sokkal több pozitív érzésem van, egyelőre. Pár naponta beesik valami színfolt, jóvanazúgy.
Szervusztok @Zolika és @Janos_Groszeibl !
Utolért benneteket is az ami engem. Igazából semmi sem változott. Mi öreg motorosok saját kútfőből is tudunk meríteni annyit amennyi kell. Mintha ez a cipő rajtam is lett volna…
Szia Atis!
Akkor érted: olvasok itt valamit és aztmondom aztaaaa…
De amúgy már én is éreztem ezt, aztán csak “hazanézek” ide. Pótcselekvés? Nem hiszem, akkor minden az lenne szinte, ami tevékenység.
Amit itt kedvelek. Illetve amin elgondolkodtam.
A verzió: egy 500 literes Jacuzzi, tele langyos híg f@ssal.
B verzió: ugyanez, tele faxa pezsgő vízzel, melybe néha kicsit vagy nagyon belepisikél valami, de a szűrő kidolgozza.
Én üzemeltettek Jacuzzit :elmondom…: nem ,addig még vízet nem cserélek…
Ha úgy van, begyüvök gumiruhába nem lássa senkise
Hidd el Zoli,mindkét jakuzzinál van lépcső amivel ki tudsz jönni belőle.
De rajtad áll hogyan és milyen gyorsan lépkedsz…
Persze. Ha már túl boldog vagyok ki kell menni újrakoszolódni úgyis
Amellett, hogy néha belesz…k ez a jakuzzi már ritkán pezseg…le lett szabályozva a motorja.
Ja a végét láttam de nem tudom mi volt le maradtam…
Amúgy a villany áram mindenkinél drágult. Vajon nem ez a fő oka, annak a motornak?
Ezt most csak úgy általánosságban írtam…az előzőekre reagálva