Mutasd meg, mid van 4.0

Jólvan rá éreztél…ezért van nekem is 1-2db

5 kedvelés

Még azt nem tudom!

1 kedvelés

Dec. 8-ig lehet 12%-os kedvezménnyel venni Dicodes -eket a DWA. oldalon! Addig gondolkodok én is…

4 kedvelés

Igen ,tudom, már néztem!! De tudod, az idén már nem vásárólok!! :smiley:

3 kedvelés

Kapható az jövőre is

4 kedvelés

Ez csak természetes és melyik színű lesz? :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Azért 12% nem kevés árelőny.

4 kedvelés

Na csak megérkezett a foxos csomag :slightly_smiling_face:

20 kedvelés

Na megnyugodtam!!!
Szépek!!!

7 kedvelés

Lesz is!! Kell egy ünnepre az új!! Egy futkosni, az megvan! Egy melózni az is megvan!! Egy tartalék!! :smiley:

9 kedvelés

Ja így kezdtem én is… :grin: :+1:

6 kedvelés

Most lehet bután kérdezek, de Boost-ba beállított Dani miért kéri a Tmp.Coef vezeték értékét?

Ebbe a beállításba is kell a használt vezeték hőmérséklet együtthatóját is beállítani?

Eddig úgy tudtam, hogy csak TC-be kell…

2 kedvelés

Nem kéri…amit te látsz azok a lehetőségek amit állítasz mint az ébresztő órán 6-ra állitod lapozol és be állítod ha akarod délelőtt délután lapozol melyik nap melyik hónap lapozol milyen hangosan milyen zene legyen…

1 kedvelés

Akkor ne vegyem figyelembe maradhat az alapból beállított 320-as értéken. Csak Tc-be állítom a Nife30 - ss316 - Titan - Ni200 megfelelőjére? Mert ugye ez a négy használható csak Tc-re?

3 kedvelés

Nem csak ezek ezek a huzalok különböző tipusai.Nem kell figyelembe venni a fő menűben be állitod Pboostra az almenűben a bost és a htprot és a time értékeket be állitod aztán a fő menűben még modosithatod a powert és a pboost.

6 kedvelés

Egyszer írtad az időre, hogy 2 a Micro 0,1-1,2sec-ig tud ezek szoktak összezavarni…

3 kedvelés

Csinálok neked fotókat kezdésnek.

5 kedvelés
7 kedvelés

Ebből a be állításból eltudsz indulni…a dupla képért bocs gyors vagyok… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Igen ez a szakértői mód enélkül a Boost nem is jönne elő csak a Power és a Bypass.

4 kedvelés