Jólvan rá éreztél…ezért van nekem is 1-2db
Még azt nem tudom!
Dec. 8-ig lehet 12%-os kedvezménnyel venni Dicodes -eket a DWA. oldalon! Addig gondolkodok én is…
Igen ,tudom, már néztem!! De tudod, az idén már nem vásárólok!!
Kapható az jövőre is
Ez csak természetes és melyik színű lesz?
Azért 12% nem kevés árelőny.
Na megnyugodtam!!!
Szépek!!!
Lesz is!! Kell egy ünnepre az új!! Egy futkosni, az megvan! Egy melózni az is megvan!! Egy tartalék!!
Ja így kezdtem én is…
Most lehet bután kérdezek, de Boost-ba beállított Dani miért kéri a Tmp.Coef vezeték értékét?
Ebbe a beállításba is kell a használt vezeték hőmérséklet együtthatóját is beállítani?
Eddig úgy tudtam, hogy csak TC-be kell…
Nem kéri…amit te látsz azok a lehetőségek amit állítasz mint az ébresztő órán 6-ra állitod lapozol és be állítod ha akarod délelőtt délután lapozol melyik nap melyik hónap lapozol milyen hangosan milyen zene legyen…
Akkor ne vegyem figyelembe maradhat az alapból beállított 320-as értéken. Csak Tc-be állítom a Nife30 - ss316 - Titan - Ni200 megfelelőjére? Mert ugye ez a négy használható csak Tc-re?
Nem csak ezek ezek a huzalok különböző tipusai.Nem kell figyelembe venni a fő menűben be állitod Pboostra az almenűben a bost és a htprot és a time értékeket be állitod aztán a fő menűben még modosithatod a powert és a pboost.
Egyszer írtad az időre, hogy 2 a Micro 0,1-1,2sec-ig tud ezek szoktak összezavarni…
Csinálok neked fotókat kezdésnek.
Ebből a be állításból eltudsz indulni…a dupla képért bocs gyors vagyok…
Igen ez a szakértői mód enélkül a Boost nem is jönne elő csak a Power és a Bypass.