Mutasd meg, mid van 4.0

Köszi én tudom :grin:

5 kedvelés

Csak dicsekedtem… De ezt legalább boritékolhatom! Na megyek játszadozni. Köszönöm a sgítséget!

5 kedvelés

Majd mond hogy sikerült.

4 kedvelés

Nagyjából itt jártam a gyakorlatozással, csak egy kazánnál többször jött dry-hit és ez korábban nem volt. Itt kezdtem gyanakodni a beállításokra.
A B-PWR.két helyen állítható. A kezdő és a Heater menübe miért?

4 kedvelés

a kezdőbe azért,hogy már ne kelljen be menni az almenűbe ha állítani akarod igy praktikus.

4 kedvelés

Valóban bármelyiket állítom összeigazodik mind két helyen, fog ez menni…

4 kedvelés

Furcsa lenne ha nem igazodna…

5 kedvelés

Sajnos napszakonkéntit nem tud :confused::joy::wink:

4 kedvelés

20 kedvelés

Azt hittem már az a rágó nincs is!! :grinning:

4 kedvelés

Jól hitted. Nincs, de mégis van. Ilyen időutazáson vettem részt, onnan hoztam :grinning:

8 kedvelés

Hm, ünnepi kacsa az asztalon :stuck_out_tongue::star_struck:

4 kedvelés

Hát az biztos, hogy te jól tudsz tartalékolni!! :grin:

4 kedvelés

Na most jön a poén. Ez friss.

6 kedvelés

Hát most akkor van vagy nincs? Vagy csak külön neked gyártottak?? :grinning: :grin:

3 kedvelés

De már ez sem olyan, mint Reagan :roll_eyes: amúgy sosem jöttem rá, tulajdonképpen ez milyen ízű :grin:

1 kedvelés

Hát ha nem is nekem, de évtizedek után valakinek eszébe jutott feltámasztani.

4 kedvelés

Egyébként a Maximum Smoke-nál volt Donald rágó ízű aroma.

4 kedvelés

A kedvencek temetőjében is ilyesmi volt… :thinking::roll_eyes:

7 kedvelés

Pár ezresért sikerült vennem egy vady vape Pulse aio.5 küryükét pulse RBA–val ami nekem a lényeg volt K… Drága minden ami boro Aio … . A képeken rosszabbul nézett ki ,de lényegében csak a sarkain van a műanyag panel megfáradva… Tipik műanyag panel probléma , de lehet még hozzá kapni panelt igaz már nem nagy a választék. A Boro kompatibilis kis Aio 21700 As ami szintén kellemes kis plusz .

Extraként ebbe a pár ezresbe bele fért egy 2. Aio.5 ami teljesen csupasz első ránezesre valaki megpróbálta színre fújni … Vagy bele esett valami festékbe :joy: … De hibátlanul működik.

Aszem egész jó vásárt csináltam … Roszabra számítottam :joy:

U.i hol lehetne venni ilyen apró mágnest a panelhoz … hátha valaki tud nekem ebbe segíteni

13 kedvelés