Köszi én tudom
Csak dicsekedtem… De ezt legalább boritékolhatom! Na megyek játszadozni. Köszönöm a sgítséget!
Majd mond hogy sikerült.
Nagyjából itt jártam a gyakorlatozással, csak egy kazánnál többször jött dry-hit és ez korábban nem volt. Itt kezdtem gyanakodni a beállításokra.
A B-PWR.két helyen állítható. A kezdő és a Heater menübe miért?
a kezdőbe azért,hogy már ne kelljen be menni az almenűbe ha állítani akarod igy praktikus.
Valóban bármelyiket állítom összeigazodik mind két helyen, fog ez menni…
Furcsa lenne ha nem igazodna…
Sajnos napszakonkéntit nem tud
Azt hittem már az a rágó nincs is!!
Jól hitted. Nincs, de mégis van. Ilyen időutazáson vettem részt, onnan hoztam
Hm, ünnepi kacsa az asztalon
Hát az biztos, hogy te jól tudsz tartalékolni!!
Na most jön a poén. Ez friss.
Hát most akkor van vagy nincs? Vagy csak külön neked gyártottak??
De már ez sem olyan, mint Reagan amúgy sosem jöttem rá, tulajdonképpen ez milyen ízű
Hát ha nem is nekem, de évtizedek után valakinek eszébe jutott feltámasztani.
Egyébként a Maximum Smoke-nál volt Donald rágó ízű aroma.
A kedvencek temetőjében is ilyesmi volt…
Pár ezresért sikerült vennem egy vady vape Pulse aio.5 küryükét pulse RBA–val ami nekem a lényeg volt K… Drága minden ami boro Aio … . A képeken rosszabbul nézett ki ,de lényegében csak a sarkain van a műanyag panel megfáradva… Tipik műanyag panel probléma , de lehet még hozzá kapni panelt igaz már nem nagy a választék. A Boro kompatibilis kis Aio 21700 As ami szintén kellemes kis plusz .
Extraként ebbe a pár ezresbe bele fért egy 2. Aio.5 ami teljesen csupasz első ránezesre valaki megpróbálta színre fújni … Vagy bele esett valami festékbe … De hibátlanul működik.
Aszem egész jó vásárt csináltam … Roszabra számítottam
U.i hol lehetne venni ilyen apró mágnest a panelhoz … hátha valaki tud nekem ebbe segíteni