A Micro-ba nekem is az tetszik, hogy egy oldalon van a kijelző és nyomógomb. Lehetőséget adva a gyors orvoslásra, mert gyorsnak kell lenni az nem vitatható…
De én kerestem ott is!! Én soha nem mondtam olyant, hogy nem olyan jó mind többen mondjátok!! És lassan én is!! És azért kérdeztelek mert igen meg akarom teljesen jól használni!! Már nézegetem a tc-t is!!
Amennyiben a többesszámba benne vagyok, cáfolom!
A látottak, olvasottak soha nem találkoztak a valósággal.
Tudnád mennyire rajta voltam a témán felbuzdulva János Tc. elismerő véleménye miatt.
Képeket videókat majmolva-másolva talán most megfogtam…
Mindig hiányoztak azon bevált értékek, amiket beállítva a siker könyvelhető.
Sokszor éreztem videókon, hogy a készítő sem tudja, csak jelzi itt lehet beállítani ezt-azt…
Ez nem egy voopoo termék ami megmondja hogy 0.6 ohm a porlasztód és ennyivel szívd mert ez a jó.
Ha tudnád mennyit mahináltam én is hogy nekem mennyit,miből meg még azt is hogy állítsam a modot hozzá hogy nekem megfeleljen,és más,jobb ízt kapjak mint a megszokott régebbi készülékeimtől kazánjaimtól.
Ezért vannak a ruhaboltokban is más színű és méretű ruhák,mert ha csak egy lehetőség lenne mindenki azt hordaná,és abban is van aki úriembernek nézne ki más meg hajléktalannak
Nem szégyen kérdezni,ha tudunk segítünk mindenkinek aki elesettnek érzi magát ebben az ügyben.
Számomra a Daniknál a rövid megjelenítés is okoz problémát. Nem vagyok már egy gyors-reagálású felhasználó. Az 3-4mp. alatt a látványt sem fogom fel nemhogy a helyes beállításokkal kísérletezgessek. Ha nem vagyok villám, kezdődik minden elölről elhomályosítva a célt…
úgy emlékszem engem 1szer kerestél dani ügyben ha kevés volt a segítség hívnod kellett volna… Szívesen segítek bárkinek…
Én most .hogy másfél napja ,sok segítséggel Zolikától és János pdf-el, ami szintén sokat segített, kb igy órája érzem úgy, hogy nagyjából kezdem kiismerni a Danikat!!! Persze tudom ,hogy sokat kel még tanulnom róla!!(OKÉ ,kicsit lassú a felfogásom) Végre úgy érzem a Boost magamra tudtam szabni!! Most 8 kazánt próbáltam , mind teljesen más ízekkel!!! Teljes mértékben egyetértek Zolikával és Jánossal a Dani teljesen más világ ,ha magadra tudod igazítani!!! Olyan ízeket éreztem mint egyik modommal sem!! Az az aroma amit nem annyira szerettem a Danival az is fínomabb!! Úgy ,hogy köszönöm nektek!!! Bár még két órája nem ezt mondtam, de Bp elengedve !!!
Már megérte beszélni róla.
Nem igazán tudom most kifejezni magam ,mert nagyon örülök!! Nekem ez egy fordulópont!! Most érzem azt, hogy megtaláltam amit 11 honapja keresek!! Olyan ízek amit még soha nem is éreztm!! Most érzem, hogy megvan minden!! Nem tudom letenni!!
Ismerős a történet…ha majd rá érzel a beállításokra jobban még jobb lesz.Nyomkodjad…
Most nem!! Ez most olyan jó!! Mind a két kezemben Dani, csak mikor írok teszem le!! ÍZZ ROBBANÁS!! De azt hiszem az aromát is vissza kel vennem egy kicsit!!
Szerinted miért használok kevesebb%-ot mint más…
Már rájöttem!!
Na bszamegazántirigó ! Kicsit kikelek magamból és egyből működik ezzel a beállítással !
Soha nem gondoltam volna, hogy mod és mod között ekkora különbség lehet!! Igazad volt Eddig volt egy Dani nevü Picom!!
De az most pláne nem értem, ilyen beállítással ,hogy nem lehet szeretni a Blendfeel virginiát!!
Egy jó Mokából…meg pláne…
Hát most pont a Dvarw-ban van!! A Baffometto meg az Arcanában!! De ki fogom próbálni abban is!!!
Ja és most majd jöhet az új!!
Mini?