Mutasd meg, mid van 4.0

Egyszer már élkezdtem!! A Micron egyszerűbb a kíjelzön latom mit csinálok!! Azom Power 15 0W A Boost 10w 0,4 s

4 kedvelés

A legtakarékosabb modok akku nélkül is robbannak, olvastam valami britt tudós elemző oldalon :scream: ez a jövő.:rofl:

Amúgy ti csináljátok jól, én se szedegetem ki. :roll_eyes:De egy 19 mm pozdorja elválaszt tőlük.

Amúgy persze para az összes akkus izé. 2008-ban az orrom előtt robbant fel egy HTC Android mobil. :roll_eyes:töltés közben.

8 kedvelés

Ezentúl csak töltetlen akkukat használok, szigorúan modon kívül :rofl:

7 kedvelés

Akkuhüvelyt lehet venni? :roll_eyes::joy: Mer nekem minden akkumban van bél :scream:

(Amúgy nem akarom direkt elröhögni, az ebike-omon ülve nemegyszer jutott már eszembe, hogy le ne perzselje a tö…öm :roll_eyes:)

7 kedvelés

Mondomén, hogy hülyeség az ebike :rofl:

6 kedvelés

Ebike-on vapeltem. :scream:ha igazi rosszfiú kell

2 kedvelés

Suicid állat vagy inkább :rofl:

5 kedvelés

Nem is tudom melyik mod-nál, de láttam olvadó biztosítékkal védett áramkört. Spec formájú külön megvehető bizti volt.

4 kedvelés

Nyilván ez lesz az egyik, van benne FI-relé, fázisirány-ellenőr meg áramváltó…:rofl: Cserébe fogad 30-as DL-t :hugs:a páramérő is komoly :scream:

13 kedvelés

A boost az több legyen mint a beállított teljesítmény ! mert így semmi értelme,az időt meg told fel 1.2 s-re
Bár a minihez nem értek :grin:

10 kedvelés

Hátha segít…ismét.

9 kedvelés

Ennyit tudtam tenni a cél érdekében,na de mennem kell,mert vár a gyerekorvosom és KELL az a matrica ha jól viselkedek :crazy_face:

9 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm a segítséged!! Sokat jelentett!!! Fél éjszaka, 1 akku, megkerestem János amit pont neked küldött magyar nyelvű leírást, még 2021-ben!! Sokat segített!! Most már sokkal jóbb!! A power 13w. a Boost 18w A htprot 6!!

8 kedvelés

Köszönök mindent!! Cukorkát vigyél!! Hátha már nem kapsz!! :grin: :joy:

6 kedvelés

Dicodesnél van

6 kedvelés

Az a Pdf amit János megosztott régen, és te küldted most nagyon jó dolog!! Sokat segített!! Tényleg jobbak az ízek!! Már csak az idő beállítást nem találom sehol!! Vagy a minin nincs is!! Hát nem tudom miért de nekem a Micra sokkal egyszerübb volt!!

6 kedvelés

Én baca!! Boost time!!

5 kedvelés

Az a Pdf. csőmodról szól és én sem tudtam mindent beazonosítani. Más rövidítések fogalmak, javasolt értékek miket nem is láttam a Micro-n. Már szégyelltem és nem mertem többet kérdezni. Örülök, hogy van Microd - Minid és úttörőként végére jársz, majd másollak… :clap:

5 kedvelés

Igen arról szól!! De sokat segített!! Nekem a Minivel akadtak fenn akadások!! A Micro áttekinthetőbb szerintem!! Kérdezni meg kell! Arról is szól ez a fórum!! Én sem őrültem neki ,de senki nem születik Danival vagy mással a kezébe!! Nevetnek, hát nevessünk együtt és kész!!

10 kedvelés

Nem is kerestetek sehol máshol leírást,bemutatót,youtube akármi bármi ?
Én sem a kisujjamból ráztam ki amit tudok róla.
Igen elmagyarázták,de közöttünk van 224 km uszkve ha élőben akartam volna egy fejtágítást akit ismerek,és itt Hajdú-Biharban nem minden sarkon van dicodes akárkinél !
Ilyenkor jön az hogy nem is olyan jó mint sokan áradoznak róla !
Nem fényezem,jó csak meg kell tanulni használni ! :man_shrugging:
Köszönöm .

10 kedvelés