Egyszer már élkezdtem!! A Micron egyszerűbb a kíjelzön latom mit csinálok!! Azom Power 15 0W A Boost 10w 0,4 s
A legtakarékosabb modok akku nélkül is robbannak, olvastam valami britt tudós elemző oldalon ez a jövő.
Amúgy ti csináljátok jól, én se szedegetem ki. De egy 19 mm pozdorja elválaszt tőlük.
Amúgy persze para az összes akkus izé. 2008-ban az orrom előtt robbant fel egy HTC Android mobil. töltés közben.
Ezentúl csak töltetlen akkukat használok, szigorúan modon kívül
Akkuhüvelyt lehet venni? Mer nekem minden akkumban van bél
(Amúgy nem akarom direkt elröhögni, az ebike-omon ülve nemegyszer jutott már eszembe, hogy le ne perzselje a tö…öm )
Mondomén, hogy hülyeség az ebike
Ebike-on vapeltem. ha igazi rosszfiú kell
Suicid állat vagy inkább
Nem is tudom melyik mod-nál, de láttam olvadó biztosítékkal védett áramkört. Spec formájú külön megvehető bizti volt.
Nyilván ez lesz az egyik, van benne FI-relé, fázisirány-ellenőr meg áramváltó… Cserébe fogad 30-as DL-t a páramérő is komoly
A boost az több legyen mint a beállított teljesítmény ! mert így semmi értelme,az időt meg told fel 1.2 s-re
Bár a minihez nem értek
Hátha segít…ismét.
Ennyit tudtam tenni a cél érdekében,na de mennem kell,mert vár a gyerekorvosom és KELL az a matrica ha jól viselkedek
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!! Sokat jelentett!!! Fél éjszaka, 1 akku, megkerestem János amit pont neked küldött magyar nyelvű leírást, még 2021-ben!! Sokat segített!! Most már sokkal jóbb!! A power 13w. a Boost 18w A htprot 6!!
Köszönök mindent!! Cukorkát vigyél!! Hátha már nem kapsz!!
Dicodesnél van
Az a Pdf amit János megosztott régen, és te küldted most nagyon jó dolog!! Sokat segített!! Tényleg jobbak az ízek!! Már csak az idő beállítást nem találom sehol!! Vagy a minin nincs is!! Hát nem tudom miért de nekem a Micra sokkal egyszerübb volt!!
Én baca!! Boost time!!
Az a Pdf. csőmodról szól és én sem tudtam mindent beazonosítani. Más rövidítések fogalmak, javasolt értékek miket nem is láttam a Micro-n. Már szégyelltem és nem mertem többet kérdezni. Örülök, hogy van Microd - Minid és úttörőként végére jársz, majd másollak…
Igen arról szól!! De sokat segített!! Nekem a Minivel akadtak fenn akadások!! A Micro áttekinthetőbb szerintem!! Kérdezni meg kell! Arról is szól ez a fórum!! Én sem őrültem neki ,de senki nem születik Danival vagy mással a kezébe!! Nevetnek, hát nevessünk együtt és kész!!
Nem is kerestetek sehol máshol leírást,bemutatót,youtube akármi bármi ?
Én sem a kisujjamból ráztam ki amit tudok róla.
Igen elmagyarázták,de közöttünk van 224 km uszkve ha élőben akartam volna egy fejtágítást akit ismerek,és itt Hajdú-Biharban nem minden sarkon van dicodes akárkinél !
Ilyenkor jön az hogy nem is olyan jó mint sokan áradoznak róla !
Nem fényezem,jó csak meg kell tanulni használni !
Köszönöm .