Mondomén, hogy hülyeség az ebike
Ebike-on vapeltem. ha igazi rosszfiú kell
Suicid állat vagy inkább
Nem is tudom melyik mod-nál, de láttam olvadó biztosítékkal védett áramkört. Spec formájú külön megvehető bizti volt.
Nyilván ez lesz az egyik, van benne FI-relé, fázisirány-ellenőr meg áramváltó… Cserébe fogad 30-as DL-t
a páramérő is komoly
A boost az több legyen mint a beállított teljesítmény ! mert így semmi értelme,az időt meg told fel 1.2 s-re
Bár a minihez nem értek
Hátha segít…ismét.
Ennyit tudtam tenni a cél érdekében,na de mennem kell,mert vár a gyerekorvosom és KELL az a matrica ha jól viselkedek
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!! Sokat jelentett!!! Fél éjszaka, 1 akku, megkerestem János amit pont neked küldött magyar nyelvű leírást, még 2021-ben!! Sokat segített!! Most már sokkal jóbb!! A power 13w. a Boost 18w A htprot 6!!
Köszönök mindent!! Cukorkát vigyél!! Hátha már nem kapsz!!
Dicodesnél van
Az a Pdf amit János megosztott régen, és te küldted most nagyon jó dolog!! Sokat segített!! Tényleg jobbak az ízek!! Már csak az idő beállítást nem találom sehol!! Vagy a minin nincs is!! Hát nem tudom miért de nekem a Micra sokkal egyszerübb volt!!
Én baca!! Boost time!!
Az a Pdf. csőmodról szól és én sem tudtam mindent beazonosítani. Más rövidítések fogalmak, javasolt értékek miket nem is láttam a Micro-n. Már szégyelltem és nem mertem többet kérdezni. Örülök, hogy van Microd - Minid és úttörőként végére jársz, majd másollak…
Igen arról szól!! De sokat segített!! Nekem a Minivel akadtak fenn akadások!! A Micro áttekinthetőbb szerintem!! Kérdezni meg kell! Arról is szól ez a fórum!! Én sem őrültem neki ,de senki nem születik Danival vagy mással a kezébe!! Nevetnek, hát nevessünk együtt és kész!!
Nem is kerestetek sehol máshol leírást,bemutatót,youtube akármi bármi ?
Én sem a kisujjamból ráztam ki amit tudok róla.
Igen elmagyarázták,de közöttünk van 224 km uszkve ha élőben akartam volna egy fejtágítást akit ismerek,és itt Hajdú-Biharban nem minden sarkon van dicodes akárkinél !
Ilyenkor jön az hogy nem is olyan jó mint sokan áradoznak róla !
Nem fényezem,jó csak meg kell tanulni használni !
Köszönöm .
A Micro-ba nekem is az tetszik, hogy egy oldalon van a kijelző és nyomógomb. Lehetőséget adva a gyors orvoslásra, mert gyorsnak kell lenni az nem vitatható…
De én kerestem ott is!! Én soha nem mondtam olyant, hogy nem olyan jó mind többen mondjátok!! És lassan én is!! És azért kérdeztelek mert igen meg akarom teljesen jól használni!! Már nézegetem a tc-t is!!
Amennyiben a többesszámba benne vagyok, cáfolom!
A látottak, olvasottak soha nem találkoztak a valósággal.
Tudnád mennyire rajta voltam a témán felbuzdulva János Tc. elismerő véleménye miatt.
Képeket videókat majmolva-másolva talán most megfogtam…
Mindig hiányoztak azon bevált értékek, amiket beállítva a siker könyvelhető.
Sokszor éreztem videókon, hogy a készítő sem tudja, csak jelzi itt lehet beállítani ezt-azt…
Ez nem egy voopoo termék ami megmondja hogy 0.6 ohm a porlasztód és ennyivel szívd mert ez a jó.
Ha tudnád mennyit mahináltam én is hogy nekem mennyit,miből meg még azt is hogy állítsam a modot hozzá hogy nekem megfeleljen,és más,jobb ízt kapjak mint a megszokott régebbi készülékeimtől kazánjaimtól.
Ezért vannak a ruhaboltokban is más színű és méretű ruhák,mert ha csak egy lehetőség lenne mindenki azt hordaná,és abban is van aki úriembernek nézne ki más meg hajléktalannak
Nem szégyen kérdezni,ha tudunk segítünk mindenkinek aki elesettnek érzi magát ebben az ügyben.