Ez ursa baby nano pro. De nem is ez a lenyeg. Nem is a valasztassal van a bajom es nem is akarok valasztani. Szeretek epiteni. Viszont nekem a podnak jobb izze van. Viszont a pod nem adja azt a minoseg erzetet szamomra, mint egy dani meg mondjuk egy taifun rta. Az aksirol ne is beszeljunk. Egy 18650- el el vagyok egy napot. Viszont a podot toltogetni kell. Sajnos nem talaltam meg koztes utat. Dicodes meg nem gyart podot.
Még
Igazad van baby pro de tényleg lényegen nem változtat
És abban is, hogy nincs köztes út
Viszont én már nem is keresem egy eszközben,
elfogadom hogy az én igényeimhez több eszköz kell.
Természetesen, ha egy ízt (aromát) kellene mondani,
egy setupal arra is tudnék az én elvárásaimnak megfelelően válaszolni,
de nem kell
Tisztelettel
Ha van pénz lovéra
akkor parancsolj:
Dicodes V3 extreme elektronika
egy tartályba belepattintasz egy ilyent 25 étől:
egy másikba ha akarsz egy ilyent :
Voopoo Vinci vagy Vaporesso GTX porlasztókkal
és azt használsz amit csak szeretnél
Tisztelettel
Mantrázd csak hátha bejön.
Ezt magyarázzam meg a fejemben a hangoknak ?
Itt mindenki vesz ezt-azt én meg semmit
Ha ez esetleg megnyugtat én nem vettem idén semmi cuccot lötyin kivűl magamnak úgy voltam vele hogy megvárom hogy mi lesz az eu-s döntés. A tegnap magyar közlönyben megjelent dolgon még agyalok…
Mi jelent meg a Közlönyben?
Köszönöm!
Őszinte leszek, nem nagyon értem…
Avagy az elektromos az “hevített dohánytermék”?
Igen a hevítősre gondolnak .
“Nikotin és más vegyianyagok kibocsájtása céljából hevítenek és amely kibocsájtást a felhasználó belélegzi” = Az “új dohány termék”-be már nem kell, hogy dohány kerüljön, akkor is dohányzásnak számít és trafikban a helye…stb.
- Ha hevítesz egy lábas vízet, kamillát raksz bele és inhalálsz egy törülköző alatt, belélegzed?
Ezek szerint, két éve abbahagytam a dohányzást és most “újdohányzom” és minden, amit a hevítéshez és a belélegzéshez használok jövedéki adóteher illeti, például: tűzhely, lábas, víz, törülköző, kamilla…
Jajj!
Tavak,folyók víze:nap hevíti én belégzem fizetek…Levegö páratartalom naphevíti fizetek.Tehát ha lélegzek fizetek…
Ez ma reggel is gyönyörű
Na akkor inhalarium adó köteles , gőzfürdő adó köteles , aroma szauna adó köteles , finn török dán svéd stb stb szauna adó köteles . Akkor mi marad ja tudom a munkahelyi emulzió várj az ártalmas ?
Még nevetnèk is, ha nem gondolnák komolyan, és nem ez az agybaj lenne alap az üldözéshez…
Évi ez gyönyörű 🩷
Köszönöm
És nem csak szépek, de még jók is