Nekem alapvetően tetszett, de lehet, hogy a korábbi poris emlékek voltak túl borzalmasak.
De nincs az az isten, hogy nekiálljak porlasztózni. Akkor hol marad a szórakozás?
Nem értek veled egyet…amit magam csinálok az jó…
Nálam ott megbukott, hogy nem tudom se a gőzt sem a hömérsékletet szabályozni. 0.6-os pori 12 watton teljes levegővel alig ad valamit, utána meg meleg, ami nálam meh…1 ohmos pori meg már 9 watton langyos, és túl szűk, ha meg több a levegő nincs íze, csak édes. Lehet még kipróbalom a vaporesso xros 3-at, mert azt is sokat dicsérik, just for fun, de szerintem ez a podozás nem nekem való.
Nekem pl. tankja válogatja melyikben jobb a saját,melyikben az előtekert.Vagy lehet én vagyok rosszul bekötve.A Hellvape Destiny jobban ízlik előtekert coil-al,mint a szálhuzallal.A Dwarv pedig az utóbbival jobb.
Gratulálok!!!Gyönyörű!
Na ja, ízlés dolga. A nano art(a fix levegős) nagyjából nálam a felső határ, ettől csak szűkebbekkel állok szóba
A 0.6Ω-ost nem próbáltam, az 1Ω picit melegebb, mint ahol pont jó lenne, de ok…
És a podozás nekem se való
Izlésen nem vitázok ha te így érzed akkor neked így van.
Nem is vitatéma gyanánt.Ez természetesen csak magánvélemény volt.
Ahányan vagyunk,annyi vélemény, ízlés,gusztus,kedv.
Jaja így van…én a magam készitettre esküszöm.
Persze én is jobban szeretem azt amit saját kézzel készítek.Csak néha más mint az ún.“gyári”.
Ma pl. “lustaságból” használtam az előtekertet.Már nagyon gőzölni akartam,de kellett az íz is.
En is maradok ettol fuggetlenul az epitesnel. Csak le irtam a velemenyem. A masik egy pod minosege sosem fog felerni egy jo mod minosegehez. Azt nem tudom , hogy vannak e high- end podok. Ennek meg nem neztem utanna.
Én a rendelt dolgaimhoz kaptam custom coilokat jók de nem jobbak ha én csinálom ugyanabból a huzalból
Én meg leírtam az én véleményem azért remélem nincs harag…
Dehogy is. Nincs harag. Miert lenne. Ettol fuggetlenul en is jobban szeretek epiteni. Ez egy hobbi es rituale szamomra.
Ja, engem pl.megnyugtat,pláne ha van rá elegendő,megfelelő idő.
Lazannya gratulálok szép
Imádat van
Csak az alján két picur gombot szokni kell
Nem kell új mod,nem kell új mod pá,pá,pá,pá
Én ezt egy kicsit másként fogom fel
Neked mini Prod van, nekem nano Prom,
de mindegy mert csak a board elosztása a különbség.
Viszont nem kell neked vagy-vagyban gondolkodni,
gondolkodhatsz nyugodtan is - is ben
És ahogy van jó RTA,RDA,RBA van jó POD is,
meg van sz@r is, de ez igaz minden kategóriára.
Ha azt szeretnéd ezek mind megférnek egymás mellet,
nem arról van szó hogy csak egyet birtokolhatsz
Én “sétálósnak” használom a PODot (hasonlóan mint te).
Számomra a Ragnarok abból a legfinomabb, és ebből tervezem a CBD-ét is.
Viszont pl. a desszert - dohányos ízeket az RTA-RBA jobban hozza.
Szerintem nem kell választanod, ha nem szeretnél
Tisztelettel