Mutasd meg, mid van 4.0

Nekem alapvetően tetszett, de lehet, hogy a korábbi poris emlékek voltak túl borzalmasak.
De nincs az az isten, hogy nekiálljak porlasztózni. Akkor hol marad a szórakozás?

1 kedvelés

Nem értek veled egyet…amit magam csinálok az jó…

4 kedvelés

Nálam ott megbukott, hogy nem tudom se a gőzt sem a hömérsékletet szabályozni. 0.6-os pori 12 watton teljes levegővel alig ad valamit, utána meg meleg, ami nálam meh…1 ohmos pori meg már 9 watton langyos, és túl szűk, ha meg több a levegő nincs íze, csak édes. Lehet még kipróbalom a vaporesso xros 3-at, mert azt is sokat dicsérik, just for fun, de szerintem ez a podozás nem nekem való. :man_shrugging:

2 kedvelés

:heart_eyes::blush:

11 kedvelés

Nekem pl. tankja válogatja melyikben jobb a saját,melyikben az előtekert.Vagy lehet én vagyok rosszul bekötve.A Hellvape Destiny jobban ízlik előtekert coil-al,mint a szálhuzallal.A Dwarv pedig az utóbbival jobb. :thinking: :saluting_face: :smiley:

Gratulálok!!!Gyönyörű!

1 kedvelés

Na ja, ízlés dolga. A nano art(a fix levegős) nagyjából nálam a felső határ, ettől csak szűkebbekkel állok szóba :joy:
A 0.6Ω-ost nem próbáltam, az 1Ω picit melegebb, mint ahol pont jó lenne, de ok…:thinking:
És a podozás nekem se való:+1:

3 kedvelés

Izlésen nem vitázok ha te így érzed akkor neked így van.

4 kedvelés

Nem is vitatéma gyanánt.Ez természetesen csak magánvélemény volt.
Ahányan vagyunk,annyi vélemény, ízlés,gusztus,kedv. :saluting_face: :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Jaja így van…én a magam készitettre esküszöm.

1 kedvelés

Persze én is jobban szeretem azt amit saját kézzel készítek.Csak néha más mint az ún.“gyári”.
Ma pl. “lustaságból” használtam az előtekertet.Már nagyon gőzölni akartam,de kellett az íz is. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

En is maradok ettol fuggetlenul az epitesnel. Csak le irtam a velemenyem. A masik egy pod minosege sosem fog felerni egy jo mod minosegehez. Azt nem tudom , hogy vannak e high- end podok. Ennek meg nem neztem utanna.

1 kedvelés

Én a rendelt dolgaimhoz kaptam custom coilokat jók de nem jobbak ha én csinálom ugyanabból a huzalból

4 kedvelés

Én meg leírtam az én véleményem azért remélem nincs harag…

Dehogy is. Nincs harag. Miert lenne. Ettol fuggetlenul en is jobban szeretek epiteni. Ez egy hobbi es rituale szamomra. :grinning::grinning::grinning:

2 kedvelés

Ja, engem pl.megnyugtat,pláne ha van rá elegendő,megfelelő idő. :grinning:

Lazannya :flushed::grin:gratulálok szép :hugs:

Imádat van :blush::joy:
Csak az alján két picur gombot szokni kell

1 kedvelés

Nem kell új mod,nem kell új mod pá,pá,pá,pá :rofl:

1 kedvelés

Én ezt egy kicsit másként fogom fel :slight_smile:
Neked mini Prod van, nekem nano Prom,
de mindegy mert csak a board elosztása a különbség.
Viszont nem kell neked vagy-vagyban gondolkodni,
gondolkodhatsz nyugodtan is - is ben :slight_smile:
És ahogy van jó RTA,RDA,RBA van jó POD is,
meg van sz@r is, de ez igaz minden kategóriára.
Ha azt szeretnéd ezek mind megférnek egymás mellet,
nem arról van szó hogy csak egyet birtokolhatsz :slight_smile:
Én “sétálósnak” használom a PODot (hasonlóan mint te).
Számomra a Ragnarok abból a legfinomabb, és ebből tervezem a CBD-ét is.
Viszont pl. a desszert - dohányos ízeket az RTA-RBA jobban hozza.

Szerintem nem kell választanod, ha nem szeretnél :slight_smile:

Tisztelettel

4 kedvelés