Szép élesen látszik a pihenő
A héten pihenek…
Most nem megyek
Jöhettek bármikor Nagybörzsönyben vagyok.
Annyira, hogy keresnem is kellett a képen a danit
Egy dani mindig van max nem látszik…
Most DRAM 4-hez támadt kedvem.
Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem @Peva71 Évának többek között a BP Mods vattát, aminek tömörségét a DRAM igényli is. Ezzel sokkal folyásbiztosabb lett. Illetve Éva által küldött 4 longfillt, amik abszolút felülmúlták a várakozást. A képen látható Journey Berliner lett az egyik abszolút kedvencem, illetve a szintén Journey Mr. Fulir, ami lentebb látható. Ez a két snv totál levett a lábamról. Még szerencse, hogy épp ülök. A 22-es kókuszos vanília kellően édes, ezért szeretem, a Relax pedig kávés dohány, kekszel és vaníliával, kávé mellé isteni. De mind a 4 isteni! Újfent köszönöm Éva a rengeteg sokmindenséget.
Kinga neked nagyon szívesen mindent
Örülök, hogy tetszenek!
Egyébként a fulir nekem is az egyik kedvencem
Kicsit olyan kék villamosos, de lehet csak beképzelem. Egyszerűen letehetetlen.
A kék villamost még nem próbáltam.
Tényleg, miért?!
Ne hagyd ki, nagyon finom.
Én is BP Mods vattát használok (3mm) de szerintem nem tömör fajta. Nekem legalább is nem tűnik annak. Nagyon szeretem egyébként, jó vele dolgozni, finom ízeket ad és 8 méter van benne, ami azét megsüvegelendő
Ez 2.5mm-es, nekem tökéletes kb mindegyik tankba. Nagy kedvencem a Vapefly Cotton Cloud’s, annál sokkal tömörebb, azzal pisilt a DRAM mint a fene.
Én is most vettem Bp mods ot 2,5-est. Kíváncsi leszek mert a B3-al nem vagyok jó viszonyban vattázáskor. Kipróbálom ezzel is…
Számíts egy kevés betörési időre, nálam kB fél tanknyi. Utána szuper.
Az első jó pár slukk után lesz igazán jó, ez valóban igaz. DL-ben hamarabb betörik, de ez szerintem érthető.
Egyetértek.