Elég ha 5líternél kapcsol ki…be sírnál…
Az jó,mert az én váltottkézügyességem se a régi már.
Ha tele a porzsák, akkor …
Elég nekem minden vasárnap…aztán rákapok
Amúgy nem Erika
AZ elődje meg
Nem volt egészen 3 perc elkalandozni a fa modtestekről más sportok irányába
Akkor maradjunk a fá nál van fa borítasos porszívó?
Ez tuti régi Philips, csak az van fémből benne, amin muszáj áramnak folyni
Szerintem ez a taposós verzió Philips tapossa Marika meg tologatja a fejét
Gondolom a 2. képen a driptipen belül van a kamera (ez esetben az a sziklaszerű izé egy kox, makróban)
Felkészülve a holnapi fosch napra bent…IL Baffo betöltve
(És piros riasztás érvényben )
Jó csütörtököt!
(Ne torkost )
Elég sűrűn a Dani-k.Már fáj a szivem,mindenem.Majd egyszer,idővel.Köv.5 éves terv.
Akarhogy is szeretek epiteni meg mokolni szamomra a fertig coilnak mindig jobb izze van , mint amit en tekerek vattazok. Szeretem az rta- kat , rda- kat, de velemenyem szerint nem lehet izben elerni veluk azt amit egy elore gyartott coil tud.
Én is erre jutottam, bár volt olyan építésem, ami közelítette a gyári fejek ízét. Ettől függetlenül csinálom továbbra ezt is, hisz jó móka
Hmmmm, véleményem szerint ön téved
Azért az 1Ω-os UB mini coil nekem is meglepetés volt, hogy ennyire jól belőtt valami lett Még régről voltak halovány emlékek mindenféle orrom alá dugott 'ezt kostold meg milyen jóóó!!! ’ poris tankokról, tompa,jellegtelen ízekkel, ez meg durva ízbomba.
meglepett igencsak
Én meg pont az ellenkezője, az az ursa coil nálam még a byka v9-et sem veri, túl meleg a gőze, túl kevés, egyszerűen nem hozza azt a minőséget. Ízben sem volt túl nagy élmény, nagyon édes volt, de kevébé jött át. Tényleg nem értem mit szerettek benne. De az ízlés egyedi.