Mutasd meg, mid van 4.0

Elég ha 5líternél kapcsol ki…be sírnál…

Az jó,mert az én váltottkézügyességem se a régi már.

Ha tele a porzsák, akkor … :thinking:

1 kedvelés

Elég nekem minden vasárnap…aztán rákapok :joy:

Surprise Prank GIF

Amúgy nem Erika
image
AZ elődje meg
image

2 kedvelés

Nem volt egészen 3 perc elkalandozni a fa modtestekről más sportok irányába :joy:

Akkor maradjunk a fá nál van fa borítasos porszívó? :rofl:

Fa berakásos :joy::joy:

Ez lehet a Happy Finish faberakásos modell

Még szerencse, hogy vape téma, mert vákuum :grin:

Ez tuti régi Philips, csak az van fémből benne, amin muszáj áramnak folyni :grin:

Szerintem ez a taposós verzió Philips tapossa Marika meg tologatja a fejét :rofl:

Csak a szép zöld gyep…

Mtl-ben

7 kedvelés

Gondolom a 2. képen a driptipen belül van a kamera :joy: (ez esetben az a sziklaszerű izé egy kox, makróban)

7 kedvelés

Felkészülve a holnapi fosch napra bent…IL Baffo betöltve :slightly_smiling_face:
(És piros riasztás érvényben :joy:)
Jó csütörtököt!
(Ne torkost :roll_eyes:)

10 kedvelés

Elég sűrűn a Dani-k.Már fáj a szivem,mindenem.Majd egyszer,idővel.Köv.5 éves terv. :slightly_smiling_face: :stuck_out_tongue_winking_eye: :thinking: :saluting_face:

4 kedvelés

Nagybörzsöny…

9 kedvelés

Akarhogy is szeretek epiteni meg mokolni szamomra a fertig coilnak mindig jobb izze van , mint amit en tekerek vattazok. Szeretem az rta- kat , rda- kat, de velemenyem szerint nem lehet izben elerni veluk azt amit egy elore gyartott coil tud.

5 kedvelés

Én is erre jutottam, bár volt olyan építésem, ami közelítette a gyári fejek ízét. Ettől függetlenül csinálom továbbra ezt is, hisz jó móka :slight_smile:

2 kedvelés

Hmmmm, véleményem szerint ön téved :thinking:
Azért az 1Ω-os UB mini coil nekem is meglepetés volt, hogy ennyire jól belőtt valami lett :+1: Még régről voltak halovány emlékek mindenféle orrom alá dugott 'ezt kostold meg milyen jóóó!!! ’ poris tankokról, tompa,jellegtelen ízekkel, ez meg durva ízbomba.
meglepett igencsak

1 kedvelés

Én meg pont az ellenkezője, az az ursa coil nálam még a byka v9-et sem veri, túl meleg a gőze, túl kevés, egyszerűen nem hozza azt a minőséget. Ízben sem volt túl nagy élmény, nagyon édes volt, de kevébé jött át. Tényleg nem értem mit szerettek benne. De az ízlés egyedi.

1 kedvelés