Mutasd meg, mid van 4.0

Lila a doboza. Van áfonyás es van mentolos külön. Mind kettőt pattintani kell,ha nem pattintod akkor sima natur íze van. Régen volt cigarettában is többféle csak ugye a kormány intézkedések…

5 kedvelés

Most esik le a pinkman az vampire vape aroma :rofl:

A&L -ből régen a pretty panda nagyon bejött de elv a ragnarok bitang bogyós.

Vajon ez lenne az eme piroska ? Ha igen leszek én mellé a farkas és rendelem is :rofl::rofl:

5 kedvelés

AzA&L sokkal jobb a pinkmannál.
Van itthon hűs és sima is. Finom.

6 kedvelés

A pinkman az nekem csipkebogyóra emlékeztet leginkább az illatát és az ízét tekintve is. Az A&L-lel sajnos még nem volt szerencsém. Az a helyzet, hogy kéne úgy 300 ezer forint meg 2 nap nyugalom a gép előtt, hogy megrendeljem azokat az aromákat, amelyekre kíváncsi vagyok. :rofl:

7 kedvelés

Ezek nekem tök kimaradtak…megkóstolni kértem anno kollégától. Aztán elővettem újra a szofit/westet :roll_eyes:

4 kedvelés

Ideális esetben ezek kétnaponta … :roll_eyes:

5 kedvelés

Hosszú hétvége van,csak szólok. :grin:

9 kedvelés

Meg fizetés elötti hosszúhétvége :thinking::sweat_smile::rofl:

8 kedvelés

A pénzt meg pakoljátok gyorsan ebbe a sporttáskába…semmi váratlan mozdulat, mert azonnal lövök :joy:

6 kedvelés

A pretty panda vonalban nem csalódtam. De sok helyen már nem kapni sajnos abból.

Vampire még nem próbáltam sose.

4 kedvelés

Régen finom volt, aztán úgy 2 éve valami nagyon félre ment náluk.
Mondjuk neked lehet megér egy próbát, én az eredetire vártam, aztán kukás lett.

Na igen ismerős… jelenleg 4 oldalon válogatok… persze egyik oldal se olyan hogy mindenhol minden van aroma… szóval vakarom mindenem hogy mit hol rendeljek és mikor ( vagy lehet fürdeni kéne ha sokat vakaródzom :joy::joy::face_with_hand_over_mouth:)

Na de igen… fél milla és pár nap egy zárt szobában ahol csak én és a vape van … :thinking:

8 kedvelés

Tudom. Csak az anyagiak. A következő fizetésem már most elköltöttem. Nem nyafogok meg sírok, de ha azt mondanák nekem, hogy most azonnal itt egy ház telekkel mindennel együtt 5000 forintért, és csak most 5 percig él az ajánlat, nem tudnám megvenni. :pensive:

6 kedvelés

Érdekes mert a vélemények is sok helyen írják shopokban hogy nem olyan mint volt. Van aki azt írja bitang jó. … mindig valamit elront a gyártó mindenhol de azért rámegyek mert nekem aki sose kóstolta lehet a menyország lesz :sweat_smile:

1 kedvelés

Igen, így megér egy próbát.

3 kedvelés

Azért én örülök, hogy leszálltam erről az aroma témáról…egy csomó agyalnivalót megspórolok magamnak. Ha meg nagyon úgy van akkor most van itthon két íz is…a szénaboglya és a pipadohány. Szerintem sokáig kitartanak majd :grin:

12 kedvelés

Köszönöm,teljesült :rofl:

5 kedvelés

Áfonyás dupla pattintós Marlboro ünnepnapokon és a mindennapokban vaníliás-cseresnyés Tilbury sima vagy mentolos filterrel. Könnyű volt át szokni a vapere​:sweat_smile:

10 kedvelés

A zárt szobát sejtem…de adnak ott fél millát? Meg lehet oda bevinni vape-t? :roll_eyes::joy::crazy_face:

5 kedvelés

Jujjj de éltem azt a marlborot … :partying_face:

Igaz napI 1,5 doboz után fájt a fejem tőle de mennyei volt.

Régi jó dolgok na…

6 kedvelés