Lila a doboza. Van áfonyás es van mentolos külön. Mind kettőt pattintani kell,ha nem pattintod akkor sima natur íze van. Régen volt cigarettában is többféle csak ugye a kormány intézkedések…
Most esik le a pinkman az vampire vape aroma
A&L -ből régen a pretty panda nagyon bejött de elv a ragnarok bitang bogyós.
Vajon ez lenne az eme piroska ? Ha igen leszek én mellé a farkas és rendelem is
AzA&L sokkal jobb a pinkmannál.
Van itthon hűs és sima is. Finom.
A pinkman az nekem csipkebogyóra emlékeztet leginkább az illatát és az ízét tekintve is. Az A&L-lel sajnos még nem volt szerencsém. Az a helyzet, hogy kéne úgy 300 ezer forint meg 2 nap nyugalom a gép előtt, hogy megrendeljem azokat az aromákat, amelyekre kíváncsi vagyok.
Ezek nekem tök kimaradtak…megkóstolni kértem anno kollégától. Aztán elővettem újra a szofit/westet
Ideális esetben ezek kétnaponta …
Hosszú hétvége van,csak szólok.
Meg fizetés elötti hosszúhétvége
A pénzt meg pakoljátok gyorsan ebbe a sporttáskába…semmi váratlan mozdulat, mert azonnal lövök
A pretty panda vonalban nem csalódtam. De sok helyen már nem kapni sajnos abból.
Vampire még nem próbáltam sose.
Régen finom volt, aztán úgy 2 éve valami nagyon félre ment náluk.
Mondjuk neked lehet megér egy próbát, én az eredetire vártam, aztán kukás lett.
Na igen ismerős… jelenleg 4 oldalon válogatok… persze egyik oldal se olyan hogy mindenhol minden van aroma… szóval vakarom mindenem hogy mit hol rendeljek és mikor ( vagy lehet fürdeni kéne ha sokat vakaródzom )
Na de igen… fél milla és pár nap egy zárt szobában ahol csak én és a vape van …
Tudom. Csak az anyagiak. A következő fizetésem már most elköltöttem. Nem nyafogok meg sírok, de ha azt mondanák nekem, hogy most azonnal itt egy ház telekkel mindennel együtt 5000 forintért, és csak most 5 percig él az ajánlat, nem tudnám megvenni.
Érdekes mert a vélemények is sok helyen írják shopokban hogy nem olyan mint volt. Van aki azt írja bitang jó. … mindig valamit elront a gyártó mindenhol de azért rámegyek mert nekem aki sose kóstolta lehet a menyország lesz
Igen, így megér egy próbát.
Azért én örülök, hogy leszálltam erről az aroma témáról…egy csomó agyalnivalót megspórolok magamnak. Ha meg nagyon úgy van akkor most van itthon két íz is…a szénaboglya és a pipadohány. Szerintem sokáig kitartanak majd
Köszönöm,teljesült
Áfonyás dupla pattintós Marlboro ünnepnapokon és a mindennapokban vaníliás-cseresnyés Tilbury sima vagy mentolos filterrel. Könnyű volt át szokni a vapere
A zárt szobát sejtem…de adnak ott fél millát? Meg lehet oda bevinni vape-t?
Jujjj de éltem azt a marlborot …
Igaz napI 1,5 doboz után fájt a fejem tőle de mennyei volt.
Régi jó dolgok na…