Szívnám most is ha szeretném a dohányt
Én akkor is ha nem szeretném. Fiatal korom egyik legszebb emléke
Istenem de szar sorsom lehetett fiatalon ha ez a legszebb
Miféle ice tea?
Köszönöm, nyomozom is
A jég íztelen…próbáltam
Utoljára vape42, így forrást sajna nem tudok hozzá.
Juuuuuj … elkapott a sírva nevetés ettől
Nem ez az ugye?
Ezez. Totál hozza a barackos ice teát.
Még az a rohadtbarack íz is megvan utóíznek
Most főztem 1.5 liter barackos teát tényleg van ilyen rohadt alapízük.
Akkor próbálok keresni valami közeli helyeken , dombokon hegyeken
DL-ben sok lehet a hűs vajon?
Barackos nestea meg szappanos utóíz… megiszod és le is fürödtél
Sziasztok!
Donátnak köszönhetően újra itt és bizakodva, hogy elenyésző legyintést és csekély bosszúságot okozva ezzel.
Mint a középkori keresztes lovagoknak a templom, úgy számomra is menedékhelyet nyújtott oldalatok, ahol hátra hagyhattam a hétköznapi, amúgy az emberi tűrőképességet feszegető taposómalmot-mókuskereket.
23 éves koromtól vállalkozó vagyok és az elmúlt évtizedek alatt képzelhetitek mennyi kegyetlen aljasságba, csalódásban volt részem, melyet nem a tűrőképességemhez méreteztek.
Az emberi toleranciám elhasználódott - elvékonyodott és egyszer csak elpattant.
Belátom, hogy ez nem a Ti hibátok, ennyire cizellált lelkületűvé váltam és hoztam egy elhamarkodott döntést, hátat fordítva ezzel Nektek és az oldalnak.
Már nagyon megbántam, szégyenlem egyben viszont ez elismerés felétek, mert már 24 óra elteltével már hiányoztatok.
Visszakönyörögtem magam Donátnál és a jóindulati elbírálást követően újra köztetek lehetek… Köszönöm.
Ha kérhetem és lehetséges folytassuk úgy, mint ha mi sem történt volna és fogadjatok vissza.
U.i. A mai napig nem tudom, hogy egy társalgás során közlendőmet ne válaszként valakihez kötve tegyem meg, sok esetben így megbántást vagy rácsodálkozást generálva…
Ez a rohadt barackos?
Nem is történt semmi a barátság örök…bele fér ez az.
Nincs benne mentol. Azt képzeld oda nyugodtan
Az elnevezése az üdítő után van.