Mostanában egy kicsit hanyagoltam,de ma újra játèkba került a kis Valor.
Mèg mindig imádom,csak sűrűn kell töltögetem.
Mostanában egy kicsit hanyagoltam,de ma újra játèkba került a kis Valor.
Mi ez a piros lé?
Nem pinkman!
Ma gyümölcs napot tartok,az A&L-nek egy szamócás íze.
Szegény Valor mit kell neki elviselni… Ha neked jó,így 50 felett is rá csodálkozok a világra.
Semmit se tudok tartósan szívni, ami nem a sárga-barna vonal közti árnyalatban van régen azt hittem, micsoda színes leveseim lesznek.
(Persze a beszűrődős sötétbarna már gáz)
Azzal csak magadat nyugtatod!!
Na ez már jó mindig van polcon nekem is…
Csak egy ílyen kérdés féle : Mit szívtatok amikor analógoztattok?
Gyümölcsnapos a terítő is
(Szerzek kukoricás viaszosvásznat )
Epres Symphonia
Áfonyás, mentólos szivarkát!! Most láttam egyik barátomnál!! Hát nem is tudom mit mondjak!!
Ez olyan, mint a barackos csirkemell van, akinek bejön
Azta k@a…a gyümölcsöt eszem azt is csak néha…a dohányt meg szívom.(már a pisztáciás is inger küszöbb határán van)
Desszertdohány után azonnal nyúlok a kivonathoz gyakorlatilag itthon desszertezem csak.
A trágya hordáshoz csak kapadohány íllik nekem is.
Én mindent külön!! Szeretem a gyümőlcsöt is!! De még a fagyit sem ettem soha életemben több ízt egyszerre!! Ha csoki ,legyen csoki!!
Elmondom neked,hogy nekem az áfonyás pall mall szivarka kifejezetten izlik. Sőt évekig azon éltem. Baromira költség hatékony. Ha nem szivod bealszik nem csak elfüstöl a hamutartóban vagy a kezedben. Izre meg nem olyan vad mint a többi. A mentolost inkább hagyjuk.
Nem a keveréssel van a gond nekem a gyümölcs és a mentol nem tetszik…
Megkérdezhetem hogy melyik? Sweet vagy a hűs verziója?
Szemezek a pinkman aromával.
Férfi vagyok de na , tetszenek ezek a “meleg” színek
Hát lehet azt a falytát láttam a barátomnál. A mentolt csak akkor adja hozzá, a füstszűrőben elpattint valamit!!