Mutasd meg, mid van 4.0

Mostanában egy kicsit hanyagoltam,de ma újra játèkba került a kis Valor. :slightly_smiling_face:

Mèg mindig imádom,csak sűrűn kell töltögetem. :slightly_smiling_face:

14 kedvelés

Mi ez a piros lé?

5 kedvelés

Nem pinkman! :sweat_smile:
Ma gyümölcs napot tartok,az A&L-nek egy szamócás íze. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szegény Valor mit kell neki elviselni… :grin: Ha neked jó,így 50 felett is rá csodálkozok a világra. :smiley:

8 kedvelés

Csak megnyugtatás kèppen,van ám ilyenem is. :sweat_smile:

9 kedvelés

Semmit se tudok tartósan szívni, ami nem a sárga-barna vonal közti árnyalatban van :grin: régen azt hittem, micsoda színes leveseim lesznek.
(Persze a beszűrődős sötétbarna már gáz​:joy::roll_eyes:)

6 kedvelés

Azzal csak magadat nyugtatod!! :joy: :joy:

3 kedvelés

Na ez már jó mindig van polcon nekem is…
Csak egy ílyen kérdés féle : Mit szívtatok amikor analógoztattok? :no_good_man: :grin:

7 kedvelés

Gyümölcsnapos a terítő is :grin::wink:

(Szerzek kukoricás viaszosvásznat :star_struck:)

3 kedvelés

Epres Symphonia :joy::roll_eyes:

7 kedvelés

Áfonyás, mentólos szivarkát!! Most láttam egyik barátomnál!! Hát nem is tudom mit mondjak!!

8 kedvelés

Ez olyan, mint a barackos csirkemell :thinking: van, akinek bejön :grin:

6 kedvelés

Azta k@a…a gyümölcsöt eszem azt is csak néha…a dohányt meg szívom.(már a pisztáciás is inger küszöbb határán van) :smiley:

6 kedvelés

Desszertdohány után azonnal nyúlok a kivonathoz :grin: gyakorlatilag itthon desszertezem csak.

5 kedvelés

A trágya hordáshoz csak kapadohány íllik nekem is.

6 kedvelés

Én mindent külön!! Szeretem a gyümőlcsöt is!! De még a fagyit sem ettem soha életemben több ízt egyszerre!! Ha csoki ,legyen csoki!!

4 kedvelés

Elmondom neked,hogy nekem az áfonyás pall mall szivarka kifejezetten izlik. Sőt évekig azon éltem. Baromira költség hatékony. Ha nem szivod bealszik nem csak elfüstöl a hamutartóban vagy a kezedben. Izre meg nem olyan vad mint a többi. A mentolost inkább hagyjuk.

7 kedvelés

Nem a keveréssel van a gond nekem a gyümölcs és a mentol nem tetszik…

4 kedvelés

Megkérdezhetem hogy melyik? Sweet vagy a hűs verziója?

Szemezek a pinkman aromával.

Férfi vagyok de na , tetszenek ezek a “meleg” színek :joy::joy:

7 kedvelés

Hát lehet azt a falytát láttam a barátomnál. A mentolt csak akkor adja hozzá, a füstszűrőben elpattint valamit!!

1 kedvelés