Show me your 4.0

Kivancsi leszek a podfejek meddig birjak. Ugyan az, mint az ursa nano pro.

3 Likes

A feleségem hasznålja, hetekig bírja a fej

3 Likes

Akkor jo. En nem napi hasznalatra vettem. Csak, ha motoros turara megyek sajnalom elvinni magammal a danikat. Igy ez kisebb es olcsobb is, ha esne vagy kelne. Igaz meg nem ejtettem le modot. Most azert tesztelgetem kicsit. Most 0,6- os fej van benne. Eleg jo izzeket produkal. Remdeltem egy pakk 1 ohmost is.

6 Likes

Ma még ez pereg.

13 Likes

Az Ășj szerzemĂ©nyeim :heart_eyes::heart_eyes:

8 Likes

En eddig nem nagyon hasznaltam podokat. Ma ez volt nalam. Eddig nagyon bejon.

7 Likes

10 Likes

Milyen szépen lebeg a jeges vízen
 :star_struck:

1 Like

Nagy es kicsi.

10 Likes

Ez most a 0.6-os porival? Nekem 9 watton semmi íze nem volt, 12 watton meg meleg volt a gƑz.

A Boroban Heisenberg van, mår mindenben kipróbåltam kivéve MTL-ben, Nos nem lett a kedvenceim egyike, olyan soha többet érzést tåplålok irånta! Akårcsak az ajåndék shortfill a DarkStartól. Bår az utóbbi tényleg undorító nem csak rossz!

6 Likes

ElsƑ az ablakmosó, második unikornis hányás átnevezve . Olyan angoloknak való :face_vomiting:

1 Like

Egyetértek!

1 Like

Lsxtom MĂĄtrix akciĂłfilm-trilĂłgia! :slightly_smiling_face:

8 Likes

10 Likes

ebben az idƑben jĂłl esik nĂ©ha a citromos sör​:blush::grin:

13 Likes

Szabika eks! De sajna 0.0-ĂĄn ez csak ĂŒccsi! :grin: Dani rendesen meghajtja a Gt-t?

köszi szĂ©pen,jo meg hajtja nincs vele bajom​:grin:most tekertem meg a gt.:blush:15w el pöfĂ©kelgetek vele plussz elƑfƱtĂ©s meg ilyenek be vannak ĂĄllĂ­tva a danin.

5 Likes

Most velĂŒk. :slightly_smiling_face:

A Dani eléggé melegszik ebben a nagy melegben. Måsnål is? :thinking: 2.5ös magon van 6 menet kanthal rajta, 12 watt, 15 wattos boost-al a DotMTL-ben. Megfigyeléseim szerint a boost miatt, de azért megkérdezem. :slightly_smiling_face:

12 Likes

Nem melegszik..valami ĂĄrulĂĄs van ott..takarĂ­tani kell.
Ja egésznap kint vagyok a napon és dolgozom..a dani meg zsebben

4 Likes