Mutasd meg, mid van 4.0

Hihetetlen számomra is, de ma unblock egész Siófokon kb. 1 db vapelő embert sem láttam, magamon kívül :roll_eyes::slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Mikor ott voltam (persze dolgozni :rofl:)láthattál volna legalább egyet :grin:

Bár még csak most kezd betörni a vatta, @Janos_Groszeibl nekem nincs bajom ezzel a tripoddal, 1.8-as levegő, kanthal d, 0.8 ohm, 2-es mag, teszi a dolgát.

6 kedvelés

Ötös mag ? :flushed: Asgardba max hármast tekerek :grin:azt is nagynak találom :rofl:

Nekem olyasmi volt mint a dvarw de szép rta (persze toldó nélkül) :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Hmmm, abból a szempontból igaz, hogy hasonló a levegő szabályozás, de itt vége is a hasonlóságnak. Nálam egyelőre veri a diplomatot, igaz még egymás mellett nem teszteltem. És a diplomat nem is elég levegős nekem, bár közel van hozzá. Még játszok vele, meddig van benne szufla. A dvarw gyengébb ízben, de majd azzal is összehasonlítom.

1 kedvelés

Nekem nagyon más ízt hozott ki a megszokott levesemből mint a kedvenc rta-im.Ettől még lehetne jó…lehet a v2.-más mint az előd.Marad a byka. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Én most direkt ismert ízzel használom, igaz nálam nincs non-stop állandó íz. Mindenesetre örülök, hogy nem kudarc lett a vége…ennyiért. :sweat_smile:

A többi tank is marad, mert mindegyiket szeretem, igen, még a dvarwot is. :man_shrugging:

5 kedvelés

Érdekes, mert Pécs meg “tele” volt velünk. Neosból több volt, cigisből meg persze még több, de nagyon sok embert láttam vépelni moddal is és poddal is. Tök jó volt látni, ahogy lopva figyeltük egymást, ki mit használ :smiley:

3 kedvelés

Ízlésen nem vitatkozok,én is örülök,hogy nem nyúltál mellé neked tetszik. :+1:

2 kedvelés

Én is meglepődtem…mondjuk sima dohányost is keveset látok. De lesték a nagy fegyvert a kezemben az Aranyparton :grin:a dupla Yihi önvédelemre is jó:grin:

3 kedvelés

Lellén voltak páran.Magyarok és németek is.

2 kedvelés

Őszintén, ezt most nem értem!

A seriben ötös magra kell tekerni ha jól tudom mint a recurve-ben ha single

Ez duál.

1 kedvelés

A Serit nem tudod singlere tekerni mert series azaz sorbakötött tekercsekkel fut, akár hárommal.

Új szerzeményem :slight_smile:

8 kedvelés

Pico Pro+Aromamizer Lite V 1.5,sárgadinnye “lötyivel”.

7 kedvelés

Ez is itt van. Proba.

8 kedvelés

Motorozashoz idealis lesz. Eleg kicsi. A danik melle egy kis aprosag. :grinning:

7 kedvelés