Mutasd meg, mid van 4.0

Nekem se melegszik, a setup hasonló. Sőt a boost 18 watton van

3 kedvelés

Valami nálad lesz, mert nálam minden frankó!

2 kedvelés

nekem 5 menet kant 28ga 2,5 mag on 15w a boost meg 22w van nekem sem melegszik.:blush:

3 kedvelés

Köszönöm a válaszokat. :blush: Eddig 3 alkalommal hagyta el a lakást, nadrág illetve kabát zsebben. Lehet ekkor mehetett bele valami. :thinking:

2 kedvelés

Belekukkantok majd, csavarhúzó készletem van, VMD 89 van. :slightly_smiling_face: Nem forró amúgy, csak a langyosnál azért melegebb és aggaszt már.

4 kedvelés

Én azt vettem észre, hogyha a nadrág zsebben van, akkor meleg néha, amikor előveszem, pedig nem is volt használva. Szerintem csak a fém veszi át ilyenkor a test melegét, én erre tippelek, mert használatkor kézben nem csinálja.

Ebben igazad lehet. Ezt még kell figyelgetnem pár napig. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nekem az Aspire Zelos X melegszik használat közben,de betudtam az átvett hőnek meg az anyagminőségnek.Nem egy Dani az biztos,de működik,csak néha langyos.Olyankor pihen egy kicsit. :slightly_smiling_face: :face_with_raised_eyebrow:

1 kedvelés

nekem pl oldaltáskában van nagy ritkán ha viszem valamerre a danit rajta a gt one al​:blush::grin:mondom tényleg nagyon ritkán havi 1 alkalom vagy 2 hagyja el a lakást​:grin:

1 kedvelés

Jó megoldás a Dovpo Riva bőrborítás…télen meleg, nyáron alacsonyabb hőfoku mint a fém részek és egész évben kényelmes fogásu

2 kedvelés

Terasz paradicsom Se-vel…:slightly_smiling_face:

14 kedvelés

És mit szívnak a parik? :grin:

2 kedvelés

:corn: :corn: :corn:

Mai nap versenyzői :smiling_face:

12 kedvelés

Pancsi felügyelet…:smiling_face_with_three_hearts:

10 kedvelés

Tartsd távol tőle . :scream::joy:

Szép kis stab! Bf deszkával van?