Mikor lesz év végi akció ? ![]()
![]()
![]()
![]()
Abból indultam ki, hogy hátha már akkor pezsgőt bont
(vagy kertet csinál)
Végülis,akció vagy nem ![]()
![]()
nekem a sima tripod van,nem egy rossz tank csak kevés a 2ml leves benne meg kéne alá egy mod![]()
![]()
Ezt mindenki barátnője, felesége meg erősítené ![]()
Mindenki felesége és szeretője és óvónője is
nyócszemközt
Mondanám,hogy az enyém nem tudja és őszintén
semmi de semmi köze hozzá,tehát én nem félek ![]()
![]()
![]()
![]()
Tudom én vagyok az egyedüli ![]()
Nekem sincsen ilyesmim, öreg vagyok már ahhoz. 2 szülinap, 2 sodrófa, 2 keresztnév… ![]()
![]()
![]()
Én még csak Enda vagyok.
De majd Leg Enda leszek egyszer![]()
Olyan nő is költi a pénzemet akit még névről se ismerek . Ahogy írtad ovónő , tanárnő ![]()
Ja, még polgik meg miniszterek is vannak köztük. ![]()
Amúgy jaja.
(Nagy a 3.14na 6 alma). De az ember társas lény. Mondjuk minden relatív. Simán éltem 1-2 évig egyedül, ha úgy volt.
Amúgy tisztelem, becsülöm, aki normális, férfiban, nőben ![]()
Szentül igaz , hogy mostanság csak alvó társaim vannak otthon . 7. hó van de én már a 9. végét taposom munkaidőben . Ott van vágyam tárgya de két horkolás közt már csak át villan az agysejteken mit kéne tenni és mit tudok.
Az fix otthon elverik a pénzt azért van . Csak egy picit több maradna nekem ![]()
Rendeltél már ma?
Hja, hátezilyen amúgy…real world
(Még inkább a család vigye el,.mint az állam valamelyik pribékjei)
Tegnap biznisz @anon43324646 vel. Én meg a rendelés majd ha meg lessz a doktorim az ecseriről
. Sajna maszkoln nem érek rá így csak aromákat meg dupla vezérlésű16szelepes hengerfejet , szelep szárat, leömlőt , progizható gyujtás vezérlőt, veszek leves alap van még 4,5l nikotin még akad még köszönettel @anon75939458 nek.
A financok ![]()
Felsorolt alkatrészeket felújításra veszem értelemes haszon kulccsal tovább adásával.
Seirra 2.0i doch ![]()