Mikor lesz év végi akció ?
Abból indultam ki, hogy hátha már akkor pezsgőt bont (vagy kertet csinál)
Végülis,akció vagy nem
nekem a sima tripod van,nem egy rossz tank csak kevés a 2ml leves benne meg kéne alá egy mod
Ezt mindenki barátnője, felesége meg erősítené
Mindenki felesége és szeretője és óvónője is nyócszemközt
Mondanám,hogy az enyém nem tudja és őszintén semmi de semmi köze hozzá,tehát én nem félek
Tudom én vagyok az egyedüli
Nekem sincsen ilyesmim, öreg vagyok már ahhoz. 2 szülinap, 2 sodrófa, 2 keresztnév…
Én még csak Enda vagyok.
De majd Leg Enda leszek egyszer
Olyan nő is költi a pénzemet akit még névről se ismerek . Ahogy írtad ovónő , tanárnő
Ja, még polgik meg miniszterek is vannak köztük. Amúgy jaja.
(Nagy a 3.14na 6 alma). De az ember társas lény. Mondjuk minden relatív. Simán éltem 1-2 évig egyedül, ha úgy volt.
Amúgy tisztelem, becsülöm, aki normális, férfiban, nőben
Szentül igaz , hogy mostanság csak alvó társaim vannak otthon . 7. hó van de én már a 9. végét taposom munkaidőben . Ott van vágyam tárgya de két horkolás közt már csak át villan az agysejteken mit kéne tenni és mit tudok. Az fix otthon elverik a pénzt azért van . Csak egy picit több maradna nekem
Rendeltél már ma? Hja, hátezilyen amúgy…real world
(Még inkább a család vigye el,.mint az állam valamelyik pribékjei)
Tegnap biznisz @anon43324646 vel. Én meg a rendelés majd ha meg lessz a doktorim az ecseriről . Sajna maszkoln nem érek rá így csak aromákat meg dupla vezérlésű16szelepes hengerfejet , szelep szárat, leömlőt , progizható gyujtás vezérlőt, veszek leves alap van még 4,5l nikotin még akad még köszönettel @anon75939458 nek.
A financok
Felsorolt alkatrészeket felújításra veszem értelemes haszon kulccsal tovább adásával. Seirra 2.0i doch