Mutasd meg, mid van 4.0

Mikor lesz év végi akció ? :crazy_face::crazy_face::joy::joy:

Abból indultam ki, hogy hátha már akkor pezsgőt bont :grin: (vagy kertet csinál)

1 kedvelés

Végülis,akció vagy nem :man_shrugging::joy:

nekem a sima tripod van,nem egy rossz tank csak kevés a 2ml leves benne meg kéne alá egy mod​:sweat_smile::grin:

Ezt mindenki barátnője, felesége meg erősítené :rofl:

Mindenki felesége és szeretője és óvónője is :joy:nyócszemközt

Mondanám,hogy az enyém nem tudja és őszintén :joy:semmi de semmi köze hozzá,tehát én nem félek :joy::joy::joy::joy:
Tudom én vagyok az egyedüli :grin:

Nekem sincsen ilyesmim, öreg vagyok már ahhoz. 2 szülinap, 2 sodrófa, 2 keresztnév… :church::scream::joy:

:joy::joy::joy:

3 kedvelés

Én még csak Enda vagyok.
De majd Leg Enda leszek egyszer​:point_up:

Olyan nő is költi a pénzemet akit még névről se ismerek . Ahogy írtad ovónő , tanárnő :face_with_symbols_over_mouth:

Ja, még polgik meg miniszterek is vannak köztük. :roll_eyes::joy: Amúgy jaja.

(Nagy a 3.14na 6 alma). De az ember társas lény. Mondjuk minden relatív. Simán éltem 1-2 évig egyedül, ha úgy volt.

Amúgy tisztelem, becsülöm, aki normális, férfiban, nőben :+1:

1 kedvelés

Szentül igaz , hogy mostanság csak alvó társaim vannak otthon . 7. hó van de én már a 9. végét taposom munkaidőben . Ott van vágyam tárgya de két horkolás közt már csak át villan az agysejteken mit kéne tenni és mit tudok. :sweat_smile: Az fix otthon elverik a pénzt azért van . Csak egy picit több maradna nekem :rofl:

Rendeltél már ma? :joy: Hja, hátezilyen amúgy…real world

(Még inkább a család vigye el,.mint az állam valamelyik pribékjei)

4 kedvelés

Tegnap biznisz @anon43324646 vel. Én meg a rendelés majd ha meg lessz a doktorim az ecseriről :rofl:. Sajna maszkoln nem érek rá így csak aromákat meg dupla vezérlésű16szelepes hengerfejet , szelep szárat, leömlőt , progizható gyujtás vezérlőt, veszek leves alap van még 4,5l nikotin még akad még köszönettel @anon75939458 nek.

1 kedvelés

A financok :joy:

A ma éjszakai szett összekészítve.

7 kedvelés

:stuck_out_tongue_winking_eye:

7 kedvelés

Felsorolt alkatrészeket felújításra veszem értelemes haszon kulccsal tovább adásával. :grin: Seirra 2.0i doch :metal:

1 kedvelés

6 kedvelés