Èn már próbáltam némítani ezt a topikot,de az a fránya kíváncsiságom nem hagyta.
El a kezekkel…
Hát nem tudom!! Az ki van zárva!!
Idézetblokk
A femhez ajánlják az üveget. Én is úgy használom. A fémhez az üveget, a műanyag meg műanyaggal vagy legyen az bármi is
Egyébként nem szükséges venni fém talpat, legfeljebb ajánlott. Az egyik nekem a műanyaggal van Használatban
A Tomahawk-nál nem kényelmetlen az oldalsó tűzgomb és valóban nem túl meggyőző, érezhető a gomb benyomása, mint ahogy több oldalon emlegetnek.
Jól értelmezem, hogy a driptip az műanyag lesz és a képeken látható összeállítás külön-külön, mint a kőleves…
Nem tudom milyen verziót veszel, nekem ilyen a drip tip
, de én mást használok hozzá.
Szerintem ez béna, mintha egy csavart szopogatna az ember
Nekem most az az van a kezemben!! Nekem nagyon kényelmes, jobb és bal kézzel is!!! Tökéletesen érzem a tűzgombot, és van egy apró kattanás, amit inkább csak akkor hallasz ha figyeled!! Nekem kedvenc!!
Akkor így már rendelem is…
Igen ezt mutatják a képeken is, de de a szett tartalmánál műanyagot emlegetnek. Honnan rendelted, mert lehet, hogy bolt függő a csomag tartalma.
Innen
Nekem a v2 van. Szerintem az 1eshez van a műanyag
MTL-hez tapasztalatod szerint szükséges az 1-es légcsap, vagy elég a készletbe lévő (1.2-1.4-1.8) és a kapott harangok is megfelelőek.
Nekem az 1,2es pont jó. Pedig azt hittem nagy lesz. A harangok… Ahogy János is, én is azt használom ami benne volt. Próbáltam egy két másikat, de végül az eredeti maradt
Köszönöm az infókat.
Illetve még egy kérdés. Kell tartanom attól, hogy az eredeti árat kifizetve klont kapok?
Igen jó meg finom is, de hogy én is mondjak valamit, gyerekek kokszgyár a javából, de kinek mi…
Gondolom igazad van!! Ma bontottam ,még nincs tapasztalatom, azon kívül, hogy finom!! De a jó ízért cserébe, ha kell minden tank után vattázok!!
Én mostanában a Don Cristo-kat nyomatom, még túl is higítottam szándékosan, nekem túl édes, de mire hazaérek, cserés a vatta. Napközben mászkálok, nincs módom a gyakori cserére.
Nálam is vannak kokszolós befutó ízek, de a napvégén már “savanyú a szőlő”, várom már hogy szerelhessek…
Mint a tegnap esti “patyolat”:
1-2 nap még simán teljesítene szvsz.
Na igen a másik kokszgyár!