Bombo Solo Vanilla Custard Tobacco/Reload S RDA- reggeli tekerés, vattázás+gőzölés erdménye:
13.8
Ez patyolat.
Mint az új!! Csak az új nem ily en!!
Hol találtál még Tomahawk-ot, milyen árban? Sajnos későn “találtam rá” és mire megjött már nem lehetett kapni többet Kínából jó árban… Pedig ha még kapható lenne vennék minden színből egyet, a többi SBS-t meg eladnám. Nálam nagy kedvenc. Kényelmes, jó nagyon az akku használat, és a kijelzőn kívül nem karcolódik sehol, pedig fémforgács is szokott kerülni mellé a zsebemben. Nagyon patika festése van.
Én a Vaporism nál vettem kb 2 honapja!! Akkor kaptak újból!! Csak ha jól tudom már ők sem szálítanak Magyarországra!!
Ha jól emlékszem 34000 ft volt!! Arra már nem emlékszem ebben bent volt az utazás vagy nem!!
Annyit nekem semmiképp nem ér, bőven 20ezer alatt volt Kínából…
Tudod nekem nincs bank számlám!! Akkor ott volt utánvét és akartam!! Kártyával akkor tudok vásárólni ha a nővérem hazajön. 2 havonta. Akkor Ali!!
Bármi előfordulhat, de hivatalos üzletből vásárolva nem hinném, hogy klónt kapnál
Éva le írt mindent légkondim meg nincs…
Szerintem is, nemis azért írtam, hogy baja lenne. Íz/gőz rendben, mi baj lehet?
A kézben lévő bankókból kazánok a láb alatt heverőkből modok…
Tisztára mint egy EGR szelep.
Igen, van egy kis hasonlóság:
Megint tanultam valamit. EGR-t meg kellett Googliznom, mert nem értek a motorokhoz, egyszerűen hidegen hagy. Van egy ilyen spéci autós-immun betegségem.
Ez valami karamellás latakia lehet
Lassan egy árba lesz dizel a liquiddel.
Kenyér tészta a hűtőben. Gyúródeszka elmosva.
Kenyér reggel sül, tészta lassan kel, pék gyorsan alszik, de későn…