Ez mind jó
Pedig ma nem is akartam rendelni. Az otthoniak már így is morognak, hogy sok helyet foglalnak a hűtőbe…
Mióta kisajátítottam a felső polc zömét is, azóta pakolászhatom én a hűtőt, ha “nem férünk el”
Nem rakom hűtőbe…csak állnak a polcokon
Drága egy műfaj ez a vapelés, most egy kicsi hűtő - Bombok - a több íz miatt kazánok- alájuk meg modok. Soha nem lesz vége.
Te el is szívod jelentős kukoricásodás előtt
Nekem romlott már meg lötyim. Csodálkoztam is, hogy az ígért tejszínes ízvilág biztos művi és nem valódi tej, de pont úgy tudott megsavanyodni.
Egy álomnak tűnik az a Genezis matrica a kamionokon. Egy hintaszékbe ringatózva a kertbe megelégedettséggel az arcomon gőzölgetek abba a hitbe, hogy teljes a felszerelés, na ilyen nincs…
Azokat teszem hűtőbe, amik már beértek mondjuk 2 hónaposra, és látom, hogy nem úgy fogy. Elég jól megmarad az állag/íz hónapokig. Desszerteket pláne.
Dohánykivonatost azt nyugodtabban kint hagyom polcon.
Ez melyik Bombora jellemző, mármint a kukoricásodás.
Bombonál nem tudom, van-e ilyen hatás, még mindig nincs Bombo-m olyan sok egyéb kedvenc van “betárazva”.
Hát nem irigyellek, ha be akarsz nyomni egy felest jól meg kell nézned miből töltesz….
De ugye nem azért, mert a légkondi miatt 18 fok van a lakásban…
Csak egy gyors kérdés, ha már itt vagy. A Rubik rendelésnél mire számíthatok. Amit kicsemegéztem, hogy szükséges venni fém talpat, de ott látok különbséget a palástok között, mintha menetes lenne az egyik. A sima kell a fém talphoz?
Kár hogy ezek 50 forintjával nem visszaválthatóak. Ki jönne belölük egy a kazán…
Nagyon igaz!!
Jobb az ilyennek még időben megálljt parancsolni
Ha így nézzük mázli, hogy nem lehet pl Bombo-t a nemzeti tabakokban kapni …akkor lehet még én sem állnám meg, pedig van ám itt vasakarat, tudatosság, stb
Nagy erőfeszítés kell hozzá!!