Van, és magadnak is találhatsz ki ilyesmit, vagy veszel. Nem hülyeség.
Pont ma jártam így először. A tripod2 őt csak csőfogóval tudtam leszedni, persze csak aztán miután nem volt bőr a kezemen
Gumikesztyű vagy szilikonlap, gumilap csodákra képes.
Volt kollégám tankját a múltkor egy szarvasi kvfőző gumi gyűrű segítségével tekertem le (sajna előtte fogóval összekarcolta…).
Gumikesztyűvel vagy nedes papírtörlővel eddig mindent (kivéve v9 betekintő műanyagját) szét tudtam szedni. Majd szerzek valami ilyen gumilapot amit említettél
Szedtem le már tankot okosóra elhasznált szilikonszíjával is.
(A Xiaomi MiBand2 garantáltan jó )
Kerékpár belső gumi. Bármelyik kerékpár üzletben, persze ahol javítanak is, kérsz és kapsz.
csak kérdezem, egyáltalán minek rászorítani …még sosem volt ilyen gondom, pedig van vépes múltam. Elvétve a deck és a palást szétcsavarása ütközött nehézségbe, de amióta extrém odafigyelve tekertem össze az sem volt gond.
AIOnál meg nincs most ami szoruljon
Néha előfordul, pláne ha sima mindkét felület, és lágyabb fém…
Azigen…az előbb még a Jani kezében volt
Sok tanknál a feltöltés szorítja rá, mert olyankor tekergeted jobbra-balra.
Tuti vérminta van benne
Napfénnyel hogy állsz?
Nem szoktam kimenni vele
Tudom, hogy lehet, velem is megtörtént:
Tata egyik végén egy toronynál találkoztunk a klímásokkal, de pont mentek, én elköszöntem és felmásztam a toronyra a dolgomra. Délután Tata másik felén dolgoztunk egy másik tornyon, én fel a toronyra, meló után le a toronyról, hát összefutok lent az ismerős délelötti klímásokkal. Mondom nekik:
- Ez az igazi átviteltechnika. Az egyik tornyon felmegyek és kisvártatva a másik tornyon meg le…
Nem lesz piros a nyelved?
Jól sejtettem. Ez a felhős profilkép meg csak egy álom, a véres valóság meg hát… véres
Esetleg a gőz?