És ez az rta-ra is igaz vannak olyan rta-im amikbe kevesebb %-ban aromázott levest rakok mert nagyon eltelít.
A lőtéri kutyust sem érdekli ki mit mond ha neked az válik be amit tesztelsz. Én is próbálgattam mások szerit talán agyament dolgokat (pl dl tankba 2es mag ), eddig inkább több mint kevesebb sikerrel. Igaz nálam az ízfaktor nem játszik…de még az is lehet, hogy úgy is szuper lett volna
Már én is próbáltam másikat, de még nem találtam meg az igazit.
A lehetősègek,variációk száma nagyon sok.Ha valakit komolyan èrdekel az èpítès,akkor addig úgy sem nyugszik,amíg meg nem találja a számára leg megfelelőbb beállítást a tankján.
Levegőzès,huzal-vatta fajtája,ès mèg sorolhatnám.
Ès azután mèg a vèpelèsi szokásokról nem is beszèltem.Vannak akik beèrik 2ml liquid elgőzölèsèvel,aztán rá sem nèznek a szettre,mondjuk csak 1 óra elteltèvel.Vannak olyanok,akik nèha-nèha beleszívnak 1-1-et,aztán leteszik,stb.
Én az a fajta vaper vagyok,aki nem tud meglenni annèlkül,hogy állandóan a keze,illetve a szája közelèben legyen a szettje.
Ezèrt is preferálom a szálhuzalt,azon belül is a kanthalt.Láncsukkolásra ideális,viszonylag gyorsan hül,ès liquid fogyasztás szempotjából is jónak tartom.
Elnèzèst az off-èrt,de ezt csak ide tudtam leírni.
Egyszó,mint száz,hogy a felvetèsedre reagáljak,ahhoz a vèpelèsi, illetve a keverèsi szokásaimat kellene megváltoztatnom,hogy ezután clapton huzalt használjak a tankjaimban.
Abszolút igaz, ezért is nincs értelme a vépelésben abszolút dogmáknak. Bár az élmény függ pár egyszerű fizikai fogalomtól, törvényszerűségtől, de a szubjektív(!) élményhez rengeteg út lehetséges. “Nincs kőbevésve semmi, csak a személyes prefenciák rutinja.” Olvasni - gyakorolni - megtapasztalni…végtelenszer és megint
Az ilyen beszélgetésekor mindig gondolok azokra, akik csak most ismerkednek az egész témával és talán bátorítást kapnak ezen az oldalon elbizonytalanítás és elkedvtelenítés helyett.
Amikor azt hiszem már profin vattázom az RTA-ám előveszem a Kendot és rájövök, hogy nem…
Szeretem a narancssárga ollókat
Fiskars szín ílyen…jó cucc.
Nekem kisfűrészem is van Fiskars. Régen amíg kellett azzal vágtam a fenyőfa alját
Fenyőf?
Jó márka balták vannak olló és egyéb…elég sok cuccot használok tőlük.
Igen, asszem azt írtam
Most esett le az elöző írásod…elég beteg…
Minden elismerésem, hogy szántál időt a vizuális reprezentáció megalkotására
Nekem is van Fish Car-om
Az ilyen fenyőfás poénoknál érzem a lelki közösséget, hogy egy tőről fakadunk. Mármint nem olyan tő, hanem… na mindegy, érted mire gondolok
Persze, értem