Mutasd meg, mid van 4.0

És ez az rta-ra is igaz vannak olyan rta-im amikbe kevesebb %-ban aromázott levest rakok mert nagyon eltelít.

7 kedvelés

Most ebbe én is ezt raktam meg bombot hát brutál ízes…

11 kedvelés

A lőtéri kutyust sem érdekli ki mit mond ha neked az válik be amit tesztelsz. Én is próbálgattam mások szerit talán agyament dolgokat (pl dl tankba 2es mag :sunglasses:), eddig inkább több mint kevesebb sikerrel. Igaz nálam az ízfaktor nem játszik…de még az is lehet, hogy úgy is szuper lett volna

7 kedvelés

Már én is próbáltam másikat, de még nem találtam meg az igazit.

4 kedvelés

A lehetősègek,variációk száma nagyon sok.Ha valakit komolyan èrdekel az èpítès,akkor addig úgy sem nyugszik,amíg meg nem találja a számára leg megfelelőbb beállítást a tankján.
Levegőzès,huzal-vatta fajtája,ès mèg sorolhatnám.
Ès azután mèg a vèpelèsi szokásokról nem is beszèltem.Vannak akik beèrik 2ml liquid elgőzölèsèvel,aztán rá sem nèznek a szettre,mondjuk csak 1 óra elteltèvel.Vannak olyanok,akik nèha-nèha beleszívnak 1-1-et,aztán leteszik,stb.
Én az a fajta vaper vagyok,aki nem tud meglenni annèlkül,hogy állandóan a keze,illetve a szája közelèben legyen a szettje.
Ezèrt is preferálom a szálhuzalt,azon belül is a kanthalt.Láncsukkolásra ideális,viszonylag gyorsan hül,ès liquid fogyasztás szempotjából is jónak tartom.
Elnèzèst az off-èrt,de ezt csak ide tudtam leírni.
Egyszó,mint száz,hogy a felvetèsedre reagáljak,ahhoz a vèpelèsi, illetve a keverèsi szokásaimat kellene megváltoztatnom,hogy ezután clapton huzalt használjak a tankjaimban.

10 kedvelés

14 kedvelés

Abszolút igaz, ezért is nincs értelme a vépelésben abszolút dogmáknak. Bár az élmény függ pár egyszerű fizikai fogalomtól, törvényszerűségtől, de a szubjektív(!) élményhez rengeteg út lehetséges. “Nincs kőbevésve semmi, csak a személyes prefenciák rutinja.” Olvasni - gyakorolni - megtapasztalni…végtelenszer és megint :kissing_smiling_eyes: :dash: :dash: :dash: :yum:

Az ilyen beszélgetésekor mindig gondolok azokra, akik csak most ismerkednek az egész témával és talán bátorítást kapnak ezen az oldalon :vaperina: elbizonytalanítás és elkedvtelenítés helyett.

10 kedvelés

Amikor azt hiszem már profin vattázom az RTA-ám előveszem a Kendot és rájövök, hogy nem…:grin:

14 kedvelés

Szeretem a narancssárga ollókat :grinning:

5 kedvelés

Fiskars szín ílyen…jó cucc.

4 kedvelés

Nekem kisfűrészem is van Fiskars. Régen amíg kellett azzal vágtam a fenyőfa alját :sweat_smile:

5 kedvelés

Fenyőf? :thinking:

2 kedvelés

Jó márka balták vannak olló és egyéb…elég sok cuccot használok tőlük.

3 kedvelés

Igen, asszem azt írtam :sweat_smile:

2 kedvelés

Vagy

:thinking:

6 kedvelés

Most esett le az elöző írásod…elég beteg…:joy:

4 kedvelés

Minden elismerésem, hogy szántál időt a vizuális reprezentáció megalkotására :grinning:

5 kedvelés

Nekem is van Fish Car-om :wink::grin:

3 kedvelés

Az ilyen fenyőfás poénoknál érzem a lelki közösséget, hogy egy tőről fakadunk. Mármint nem olyan tő, hanem… na mindegy, érted mire gondolok :rofl:

4 kedvelés

Persze, értem :wink:

Decorating Christmas Tree GIF

4 kedvelés