Mutasd meg, mid van 4.0

Ez tök egyszerű. Visszafelé jáccák le, ezért tűnik úgy :rofl:

6 kedvelés

2025 február 6-án tesztelem, damilra kötök mindent. :grin:

4 kedvelés

Készen áll a jövő hétre. :blush: Egyszer elvittem munkába a Dani+DotMTL kombót, azóta néha velem jön. Igyekszem vigyázni rá, de túl jó ahhoz, hogy itthon búslakodjon. :smiling_face_with_three_hearts: Ja amúgy, nekem is van Fiskars ollóm, csak fogalmam sincs honnan. :sweat_smile:

A Kings Crest vaníliás sütije meg egyszerűen letehetetlen. :yum:

15 kedvelés

Szépek…és a sárga is​:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Így kezdtem én is :smiling_face:nem kell félteni csak vigyázni rá :smiling_face:

8 kedvelés

Igen valahogy meg kell találni azt,hogy élvezzük is de óvjuk is végül is ha megvan használni kell …

9 kedvelés

Nekem minden modom amelyik kikerült a dobozából, megy velem mindenhová és sajnos úgy is néznek ki. Még keresem azt a megoldást, ami abszolút védelmet ad és gazdaságos is egyben, de lehet, hogy hosszútávon mégis csak egy bőrtok lenne a megoldás:

image

12 kedvelés

Csak nem mindegyikhez kapsz.Gondolkodtam már én is rajta Nem tudom,fóliázás érne-e valamit.Bár autókat is fóliáznak​:rofl:

4 kedvelés

22 kedvelés

17 kedvelés

Nem ismerem a középső tankot, de tuti valami speckó DL, mert annyi levegőző van rajta :thinking::grin:

8 kedvelés

Filharmónika DL és nem színi kell hanem fúni :rofl:

5 kedvelés

Én kisgyerekkoromban szíttam-fúttam-rázogattam, ahogy a régi westerngengszter filmekből tippeltem​:joy: el is vette tőlem hamar anyám :roll_eyes:
(Ott eldőlt, hogy inkább hallgatni fogom a zenét…)

Kevin James Blowing GIF by TV Land

6 kedvelés

Most néztem, van az ego-ból kettes változat :grinning:, annak idején az egyes volt az első készülékem :wink:

4 kedvelés

Mint egy falat kenyér…

6 kedvelés

A jobb szélsőhöz drip tipem is lenne :pleading_face::grin:

(Ezek miatt buktam el a Vape műfajt anno :nauseated_face:)

5 kedvelés

Büszke vagyok magamra​:grin: az egyik legszűkeb lényílású Rta Kendoval nem folyik nem éget…

16 kedvelés

Nehéz eltalálni,de biztos hogy iszik :blush:

4 kedvelés

Rá kaptam nagyon csak,hogy legyen valami móka…:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem az az összeesős fajta,hanem a dagadós :grin: ezért kell a kevesebb belőle

3 kedvelés