Bár mèg nem próbáltam,mert engem annyira nem zavar ez az elforgó üvegpalást dolog,de talán èrdemes egy próbát tenni,a csomagban hozzá kapott O gyűrűk cserèjèvel.Lehet,nèhány tized mm-rel vastagabbak.
Azt még én sem próbáltam.
Generációk,amikor találkoznak
Feltètelezem ez a Hastur driptipje.
Igen. Variálok én is sokmindennel, keresem a legjobbat és ami működik, azt megtartom. Ez a csőr most egy ideig biztos így marad, hüvösebbnek és “habosabbnak” érzem a gőzt általa.
Èppen akartam kèrdezni,hogy milyen ezzel a drippel.
De már meg is válaszoltad.
Köszönöm az infó.Igaz,nincs bajom az eredetivel,azèrt ha szembe jön velem egy ilyen,akkor èn is kipróbálom.
Nekem sincs bajom az eredeti driptip-el, a pöcök jó, de hirtelen ötlettől vezérelve tekertem a Valor-ba egy clapton-t és jót tett neki ez a fordulat.
Cherry cigar, hmmmmm
te jó nyúl micsoda drót..
Hát igen, de mit csináljak ha finom? A lehetőség adott volt, sok youtuber (pl. NETvaper) is használ claptont, szerintük sem nem ördögtől való(r):
Néha néha én is próbálkozom vele..
Nekem is már a végén van a spúlni. Ugyan az a méret csak ez ss 2,5mag 6 menet 0.64Ohm. Plusz a hosszabb driptip hüvössége. Neked az 5menet ni80 hány ohm lett és mit hozott, milyen lett?
0,7 Ohm lett,12 Watton használom.
A megszokottól intenzívebben adja az ízeket.Ez lehet sok felhasználónál előny.Eleinte nekem is tetszett ez a clapton dolog.Viszont már most èrzem,hogy hosszútávon sajnos nekem fog bejönni.
Annyi problèmám van vele,hogy nagyon hamar eltelít.
A szálhuzallal meg akár egèsz nap is elvagyok,csak estère èrzem azt a bizonyos telítettsèget.
…ez még azt is jelentheti, hogy evvel a set-el nagyobb higításban is tudnál levest keverni. A konkluzió, hogy keveréstől az építésig a lehetőségek száma a végtelenhez konvergál. Hogy kinek mi jön be? Visszakérdezem: Mihez képest? Nem? De.
És ez az rta-ra is igaz vannak olyan rta-im amikbe kevesebb %-ban aromázott levest rakok mert nagyon eltelít.
A lőtéri kutyust sem érdekli ki mit mond ha neked az válik be amit tesztelsz. Én is próbálgattam mások szerit talán agyament dolgokat (pl dl tankba 2es mag ), eddig inkább több mint kevesebb sikerrel. Igaz nálam az ízfaktor nem játszik…de még az is lehet, hogy úgy is szuper lett volna
Már én is próbáltam másikat, de még nem találtam meg az igazit.