Mégis állnak még az ikertornyok
Én eddig ennek a Cthulhu Valor rta-nak egyetlen negatívumát tapasztaltam,
sűrűn kell töltenem,mert gyorsan kifogy belőle a liquid
Hát igen, tényleg gyorsan fogy belőle!
De engem idegesít az elforgó üvegpalást, meg ez a drip tip-nek nevezett szívószál is.
Bár mèg nem próbáltam,mert engem annyira nem zavar ez az elforgó üvegpalást dolog,de talán èrdemes egy próbát tenni,a csomagban hozzá kapott O gyűrűk cserèjèvel.Lehet,nèhány tized mm-rel vastagabbak.
Azt még én sem próbáltam.
Generációk,amikor találkoznak
Feltètelezem ez a Hastur driptipje.
Igen. Variálok én is sokmindennel, keresem a legjobbat és ami működik, azt megtartom. Ez a csőr most egy ideig biztos így marad, hüvösebbnek és “habosabbnak” érzem a gőzt általa.
Èppen akartam kèrdezni,hogy milyen ezzel a drippel.
De már meg is válaszoltad.
Köszönöm az infó.Igaz,nincs bajom az eredetivel,azèrt ha szembe jön velem egy ilyen,akkor èn is kipróbálom.
Nekem sincs bajom az eredeti driptip-el, a pöcök jó, de hirtelen ötlettől vezérelve tekertem a Valor-ba egy clapton-t és jót tett neki ez a fordulat.
Cherry cigar, hmmmmm
te jó nyúl micsoda drót…
Hát igen, de mit csináljak ha finom? A lehetőség adott volt, sok youtuber (pl. NETvaper) is használ claptont, szerintük sem nem ördögtől való(r):
Néha néha én is próbálkozom vele…
Nekem is már a végén van a spúlni. Ugyan az a méret csak ez ss 2,5mag 6 menet 0.64Ohm. Plusz a hosszabb driptip hüvössége. Neked az 5menet ni80 hány ohm lett és mit hozott, milyen lett?
0,7 Ohm lett,12 Watton használom.
A megszokottól intenzívebben adja az ízeket.Ez lehet sok felhasználónál előny.Eleinte nekem is tetszett ez a clapton dolog.Viszont már most èrzem,hogy hosszútávon sajnos nekem fog bejönni.
Annyi problèmám van vele,hogy nagyon hamar eltelít.
A szálhuzallal meg akár egèsz nap is elvagyok,csak estère èrzem azt a bizonyos telítettsèget.
…ez még azt is jelentheti, hogy evvel a set-el nagyobb higításban is tudnál levest keverni. A konkluzió, hogy keveréstől az építésig a lehetőségek száma a végtelenhez konvergál. Hogy kinek mi jön be? Visszakérdezem: Mihez képest? Nem? De.